erkekler müzikholde çalışan konslarla ciddi düşüne bilirmisiniz ?
veya müzikholde çalışıyor olsanız konslarla birlikte olurmusunuz ?
veya müzikholde çalışıyor olsanız konslarla birlikte olurmusunuz ?
eğerki kız gerçekten beni seviyorsa ona güvenirsem işi bırakırsa benim için düşünürüm fakat yok hala çalışmaya devam ediyor ve beni sevdiğini söylüyorsa hikaye inanmam uzaklaşırım ben müzikholde çalışsam aynı düşüncem olur ama günübirlik yada anlık ilişki yaşayablirim çünkü birçok bay bayan arkadaşım var müzikholde çalışan ilişkileri tamamen anlık maddi demiyorum sadece gecelik başını sokacak bi ev yaslayacak bi omuz arıyorlar o anda alkolün etkisiyle
niye müzikhol diyosun pavyon işte ciddi düşünmem ben ama büyük konuşmıyım.
benim erk arkadasım müziyenlik yapıyor org çalıyor müzikhole girdi 10 15 tane kons varmış ondan korkuyorum .s
en fazla güzel olanlardan 3-5 tanesiyle yatar.ama ciddi düşünmez korkma.(iç sesim:bu nasıl teselli böyle)
parayla mı yatar .s 2 senedr cıkıyoruz bi yanlışını görmedim daha .s
bilemiyorum belki parayla belkide kandırıp yatar. ama sadık biriyse yatmaz sen tanıyosun onu ben değil.
haklısın ama o para yedirmez cimridir
Cevap
13Cevap
Sen inanma burada yazanlara hiçbir Türk erkeği o ve benzeri işlerden gelen kadınlarla ciddi bir ilişkiyi kaldırmaz, kaldıramaz. Takıntı haline getirebilir ama kabullenemez. Sen düşünür müsün diye sorarsan. Hayır, düşünmem tabii ki. Her şeyden önce benim müzikholde ne işim var :P
İnsanlar değişebilir aynı fikirler gibi önyargılı değilim düşünürüm fikirleri fahişe olan birinden daha iyidir ve kaliteli olacaktır sonrasındaki değişim ve tövbesinde ;)
Eskidendi onlar..
Kalmadı o saf anadolu çocuklarından.
22 yaşımdayken 32 yaşındaki bir bayanla 1 yıl ilişkim oldu. Maddi açıdan hep o bana yardım etti, ailemle aram açılıncada, ailenle aranda olmak istemiyorum dedi ve gitti. Şu an nerde olduğunu bilsem gel dese, düşünmeden giderim.
Namusundan ödün vermemişse neden olmasın zaten ciddi olsam yaptırmam
emın ol her erkek olur ve hepsıde cıddı duşunr kadının yaklaşımına bağlı olmaz deselrde bakma bu kadar ma salak bı mıllet gordunmu sen
Oradakilerle ilişkisi olan birisini tanıdım sevmiyordu kızı parasını yiyordu...
konslarla ciddi düşünülmez ki.belki eskiden sevdiğim kız kons olmuştur.
Kons, konsomatris mi? Beğendiklerini sanmıyorum.
düşünmem .onun niyeti para tırtıklamak
Çoğu kızdan daha delikanlılar bana göre
meslegı p**evenklık ıse neden olmasın
tabii ki hayır.
onlar düşünmezki :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar