Güvendiğiniz kişiler sizi hayal kırıklığına uğratıyor mu?
Sonrasında nasıl atlatıyorsunuz bunu?
@LaffAnlamazKız Gel sende bakalım :)
Sonrasında nasıl atlatıyorsunuz bunu?
@LaffAnlamazKız Gel sende bakalım :)
Ben kimseye güvenmem, insanlar bana güvenmeyi seçer.
Onlardan hiçbir şey duymak istemem onlar bana açarlar kalplerini, sırlarını, bilinmeyenlerini.
Onlar yapışırlar hayatıma yanıt vermek istemem yinede ısrarla kırılmasınlar diyerek muhatap olurum.
Bazı insanları gidip bazılarına sormak lazım. Kendileri zamanında sahte olduğunu söyler sonra kendilerine bu sözleri yakıştırmazlar.
Sonra bazıları da onun dostu olur bilmez ki en yakın düşmanı odur.
İnsanlardan kaçmak istesem de onlar buluyor beni ardından ben tahammülsüz, yanlış yapan, kandıran kişi oluyorum.
Onları dinlediğim zamana şimdi acıyorum. Yanlarında kimse yokken destekçileri olduğum insanlar arkamı döner dönmez hain kesiliyorlar.
Buradaki yaşanılan şeylerin gerçekle alakası olmadığını bir kez daha anlıyorum.
Allah gerçekleri biliyor ben bu yüzden susuyorum ve onlara harcadığım zamanı zerre helal etmiyorum.
Orada gerekeni yazdım derken söylediğin adresten yazdığımı kastetim girmedin herhalde okumadın daha.
Elbette herkes kendine göre haklı bazı konularda buna ben bir şey diyemem
Herkes inanmak istediği şeyi seçer ve ona inanır
Yok bakmadım birazdan bakarım.
Konu haklı-haksız değil gerçekler önemli girip bakarsın sayfada birazdan kim gerçek kim değil ama o kişilerde kendini ispatlasın havadan konuşmak kolay.
Bu soruyu neden açtığını da çok iyi biliyorum sağ ol Eylül sana da bu kadar güvenebilirdim zaten yanıltmadınız beni.
Sizde buradakilere inanın yeter.
Soruyu neden açtığımı sana açıkladım mesajda görebilirsin birazdan bağımı koparacağım
:D :D Allah büyük :D
Ben şu an çok büyük hayal kırıkliği yaşadım, güvendiğim, her şeyi anlattiğim insan meğer nasilda kandirmiş bizi.
Bunu atlatacagımı sanmıyorum, biraz zaman alacak ve yine insanlara güvenmeyeyi tekrar tekrar hatırlatıyor sağ olsunlar..
Hayret bir şey :)
Yapacak bir şey yok.😊
hayal kırıklıgına ugratan zaten güvendigin önemsedigin insanlardır
dolayısıyla..
bu durumda yapacak birşey yok..
hayat devam eder sende daha zor guvenirsin
Bu yüzden insanlara güvenmemeyi tercih ediyorum. Bu soruda çok hoşuma gitti :D
Kendi sorunmuş gibi beğendin dimi asdf
Cevap
52Cevap
şunu gördüm ki, insanlar bir şeye dayanmak ve
güvenmek ihtiyacındadırlar. Kimi zenginliğine, kimi güzelliğine…
Bunların hepsi de bir süre sonra yıkılacak eğreti desteklerdir.
Ben ise yalnız O’na sığınıp yalnız O’ndan yardım diledim.
Ve bunun karşılığı sonsuz bir güven oldu.
Bu site adına konuşayım güvendiğim heeerkes hayal kırıklığına uğrattı şu ana kadar. tabi şu an iletişim halinde olduğum çok karakterli arkadaşlarım da var :) Etiketlediğiniz gamze hanım siz bir de başka bir arkadaşım daha var bu sitede görüşlerine ve şahıslarına önem verdiğim.. sizlerle sorun yaşamamak yeter bundan sonrası iiçin :)
Çok uğradım hayal kırıklığına.
Ama işin kötüsü bir daha güvenmeye korkuyorsun birine.
Ve asıl acı olan benim en kötü hikayemi, en güvendiğim insanlar yazdı.
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...cdcd1bbc16.jpg
Uğratıyor tabi ama sonuçta insan hep zaten gardı elinde dolaşamaz ki bir yerde kazık yiyeceğini bile bile yaşamaya devam ediyorsun... Önce midene kramp giriyor ya da başından kaynar su dökülmüş gibi oluyorsun zamanla birden fazla kişi seni hayal kırıklığına uğratınca artık bünye alışıyor yapacak bişi yok deyip devam ediyorsun yaşamaya...
Demek sende biliyorsun olayı. :D
Evet oldu bana da.
Ne olayı la
😁😁
Zor güvenen biriyim sanki; dolayısıyla güven kazanacak kadar sınırlarımı aşabilen insanlar da hayal kırıklığı yaratacak insanlar olmuyorlar...
Bundan şikayet etmeyeli uzun zaman olmuş en azından... Şanslı hissettim kendimi...
İnsanı en çok hayal kırıklığına uğratan güvendiklerimizden gelendir. Güvenmediğim kişileri zaten iplemem. Ben hayal kırıklığına uğradığımda çok çabuk soğuyorum o kişiden. büyük ihtimal iletişimi keserim.
Çok uğrattı.
Artık alışkanlık yaptı bana.
Hayal kırıklığına uğramazsam üzülüyorum asdfg.
Allah'tan o tip insanlardan erken kurtuluyorum.
Verilmiş sadakam var galiba. :))
Bende daha yenı yaşadım aynısını psikolojisi bozuk Insanlar :)
@-Eyll- arkadasim, bu soruya herkez evet der, demiyen varsa gidelim hep beraberde elinden bir bardak su icelim. :)))
Maalesef var :)
Maalesef bizde de sıkıntı olabilir
Dibine kadar güvenmemek lazım
Doğru dedin
Arkasında durduğum, zamanımı tükettiğim her kim varsa hepsi sırtımdan vurdu, tamamen atlatılmıyor yani çivi çak izi kalsın hesabı fakat hayat devam ediyor , yeni rüzgarlara yelken açıyoruz biz de
Evet yasadim bunu, zaten sadece onlar bunu yapabilecek durumdalar.
Ben de artik kolay kolay guvenmez oldum. ://
Nadiren ama alışıyorsun bunada anlatmalıl bir durum olursa anlatırım ama çoğu zaman bardağa dolu tarafından bakıyorun ve " bu adam veya kafın güvenilmez" diyerek hayatıma devam ediyorum
şu ana kadar hiç olmadı ama geçende en yakın dostlarımdan biriyle çok büyük bir olay yaşadım ve bağımı kopardım.. bence en kesin çözüm de budur.. sence?
sürekli olarak, iyi günde herkes dost, kötü günde kimse yok !
Evet bazen hayal kırılığına uğratıyor. Beklentileri aza indirmek gerekir galiba
zaten hep en güvendiğimiz insanlardan yemedik mi darbeyi... zamanla atlatılıyo...
Hayal kırıklığı yaşatmayan çok az kişi oldu. Dur arayıp teşekkür edeyim. Düşündüm de bunu hak etmişler :)
Tabiki ugratiorlar ugratmasalar kusecem sanki yani ogle bir ugrats
hayaller kırılmak ıcındır sıkıtı yok alıstık artık..
Alistik insanlarin kaypakliklarina. Oteki tarafta sorulur hesabi..
Şu an'a dek olmadı öyle bir şey.
Kimseye güvenmem kolay kolay.
Hayır cunku kimseye o hakki vermiyorum sadece kendi kendimi hayal kırıklığına ugratirim
Hiç hayal kırıklığına uğramadım. Uğramak nasıl birşey bilmiyorum.
Benim de guvenimi kiran , buyuk hayal kirikligina ugratan bir insan olmustu. O gunden beri kimseye guvenemiyorum maalesef.
Arkadaş sana da herşey denk geliyor be ne bahtsız bir kızsın yalan rüzgarı gibi hayat var sende baby güveniyorum ama sonuç hüsran
Hayal kurmadığım için hayal kırıklığına uğramıyorum
Güvenmediğim kişi zaten beni hayat kırıklığına uğratamaz çünkü o kadar hakkı vermem ona
Allah onları bildiği gibi yapsın dicem de biraz hafif olacak :) Umursamayarak atlatabiliyorum :D
Tanımadan , güvenmem.
Hayal kırıklığına uğrasam da kafaya takmam.
her zaman olur böyle şeyler önemliolan şu güvenmeselesini cok takmamak
Güveneceğim kişileri doğru seçerim o yüzden bir hayal kırıklığım olmadı
Bunu yasadigim icin kimseye kolay kolay guvenmiyorum guvenemiyorum daha dogrusu..
Uğratamaz eğer ki öyle bir şey yapar sa benim ona yapacağım final daha çok ağır olur beni bilen bildiği için hayal kırıklığı falan olmaz bizde eylül çok tatlısın be harbiden sana dibim düşüyor bea 😍
Artık kimseye guvenmediğime gore..
Sorun yok : )
Su ana kadar her guvendigim tarafindan vuruldum ve artik bunu ogrendigimden beri kimseye guvenmiyorum😑
@Cems0796 ne bencede😀
3 yillik sevgilim
Beni yati birakdi. aldatdi beni neyin guveninden konusuyorsun ((((
Çok zor güvenip dikkatli seçiyorum böylr sıkıntılarım olmuyor
Evet uğratıyor @-Eyll-
En son sende uğradım sanırım.. :p
Güvendiğim için adı hayal kırıklığı
Evet çoğu kez ugattılar
Olduğu olmuştur ve lanetlemişimdir..
aşık olduğum kız fake çıktı sdfsd :D :D
neyse kı bunu çok zaman once ogrendık , idmanlıyız
Evet 😞 atlatamiyorum 😒
Yerden yere vuran bile oluyor
Bir tek anneme babama güveniyorum.
Hemen hemen hepsi özellikle de kızlar
Artık uğratmiyorlar artık yanlizim herkesi sildim
Sağolsunlar her zaman yaparlar
embesil gibi oluyorum atlatamıyorum şimdilikte..
Herkese güvenmediğim için olmuyor.
Genelde evet çabuk güvendiğim için
Güvendiğim dağlar kayak merkezi oldu😄
bence uğratıyor. Telefonu istediğimde vermiyor.
pek fazla güvenmem iyi araştırır seçiciyim
Evet. 😞😞
maaaaleseeeefffff :(
Genellikle
Hayır bu fırsatı vermiyorum
uğratıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar