çocukluğumda polis olup tüm haksızlıklara neden olanları, katilleri, sapıkları hapse atmayı hayal ederdim. hepsini cezalandırmayı. kendi hayatıma dair ise toplumdan ve lüksten uzak bir sahil evi hayal ederdim içinde bir başıma yaşadığım. akşamları içine sığınıp günün stresini ve yorgunluğunu attığım. o zamanlar bir ruh eşi bulayım da ona bana ortak olsun diye düşünmüyor insan tabii :) neyse gel zaman git zaman polis olma hedefimden maalesef sapmış olsam da ev konusunda hala başarabileceğime dair bir umudum var. her şeyi bırakıp uzaklaşabileceğime dair. umarım onu bari elde edebilirim :)
bir gün bir uzay gemisi yapıp yıldızların, gezegenlerin, galaksilerin arasında dolanmak. beceremezsem vampir olmak. yapıcam günün birinde. olmadı vampir olurum. hiç bir şey için geç değil.
Evet. Kocamin cikolata fabrikasi olmasini, boylece bana her gun cikolata getire bilecegini hayal ederdim :D bir de super kahraman olmak isterdim. Jackie chan gibi dovusup dunyayi kurtaracaktim
deneyleri çok seviyordum bilim insanı olmayı çok isterdim küçükken ve motorlu polis ayrıca küçüklükten gelen bir mavi saç takıntım var gerçi bunu gerçekleştirdim
küçükken herkes benden uzun olduğu için, yüksekten bakmak nasıl bir duygu hep merak ederdim ve boyumun çok uzun olmasını istemiştim hep. (ciddiyim) bu dileğim gerçekleşti :D
Pilot olmaktı.. simulasyon egitimlerine hep giderdim kendim simulasyon oyunlar oynardim gercekci simulasyonlar.. ama lisans almak icin hic cabalamadim.. hobi olarak kaldi 😊
Hayalim değilde bize şey derlerdi çok yemek yiceksin. Yicen yicen karnın kocaman olucak ve patlıcak sonra büyümüş olcaksın derlerdi ^^ Bende hep bunu düşünürdüm :D Çocukluk işte :D
Biraz arabalara meraklı olarak yaşadığım için kendimi bildim bileli dev tekerli bir jipim olsun ve dağları gezeyim şimdiki hayalim jiple Karadeniz dağlarında gezmek
Kendi ülkemi yani bölünen Azerbaycanı birleşdirmek ve bu milleti türkleştirme siyasetinden kurtarmak bu millete dostunun düşmanın kim olduğunu kanıtlamak en büyük hayalimdi şu an bir tarihçi ve siyasetçi olarak bunu başaracağım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çok iyi baba olmaktı. 30 yaşındayım daha evlenemedim. :(
En İyi Cevaplar