Depresyonda olduğum zaman çikolata krizim tutar, ki bana çikolata yasak. Böyle içim içme sığmaz bir daral gelir, çok aksi ve sinirli olurum, artı olarak bir de duygusal. Dengesiz tavırlar sergilerim beş dakika önce gülüyorken, beş dakika sonra ağlarım. Hayatımda asla yapmam dediğim şeyleri yaparım, o zarf süresince. Birilerine ihtiyaç duyarım durduk yere birine onu sevdiğimi söylerim, ya da tartışırım. Her gördüğüm olayda ağlarım...
Depresyona girince ne yaparım?
Kendi köşeme çekilirim, bütün gün uyurum, ya da öyle bön bön duvara bakarım. Resim çizerim, müzik dinlerim, kitap okurum. Yalnız olacağım bir ortamda yürüyüş yaparım, yağmur yağıyorsa daha çabuk sakinleşirim. Genelde açık alana gidip bağırmam gerekir çünkü; ben sesli ağlayamadığım için, artık patlama noktasına geliyorum bir süreden sonra. Bütün gün ibadet ederim...11 Yorumla- +1 yıl
Allah kabul etsin
En İyi Cevaplar
+1 yılaglarim beceremdedgm. halde sigara icmeye calisirm makyaj yaparm alisveris sakiz cigneme 😔
13 Yorumla- +1 yıl
Sakız :))
- +1 yıl
Eig boonom olocok 😂😂
- +1 yıl
Sagol kankitoo 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendimi motive ederim. Son anı ölümle biten bir hayat için kendimi hırpalamam. Stres yaparım evet lazım da hatta dozunda, ama mutsuzluğa düşersem silkelenir kendime gelirim.
Yaşlılar ne diyor. Keşke genç olsam. Ben de yaşlanınca "hiç pişman değilim çok iyi yaşamışım " diyebileceğim şeyler yapmaya çalışıyorum. Hayat böyle çok daha iyi.11 Yorumla- +1 yıl
güzel
+1 yılUyurum, tövbe ederim ve dua ederim.
21 Yorumla- +1 yıl
Allah kabül etsin...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılYatakdan çıkmıyosan kimseyi görmek istemiyosan evden odandan çıkmıyosan konuşmak istemiyosan karanlık ortamlara çekiliyosan bir sıkıntı vardır. kendime yüz vermem kalabalıga karışırim aktivitelerde yer alırım spor yaparım mutlu edicek şeyler yaparım, en iyi ilaç insanın kendisidir. yeterki iyi olmaya karar ver
32 Yorumla- +1 yıl
eig listesindesiniz...
- +1 yıl
😊😊😊
Geçici bir durum olduğunu telkin ederim kendime. çünkü gerçekten öyle. sanki anlamsiz bir karanlık hayatini kapliyor. depresyonu atlatmak için yaptigin herşey ona karisiyor. ama geçici olduğunu telkin etmek iyi. bir de kendimi zorlayip özellikle doğayla içice olmaya, çok dusunmemeye calisiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğa güzel fikir
+1 yılhmmm ya ben çabuk çıkıyorum ya da çıkartıyorlar :D :D :D :D bir ruhum sıkkın oluyor, kolumu kaldırasım gelmiyor hüzünlü müzikler dinliyorum. sonra bana komik gelen bir şey görüyorum anında neşem geliyor falan çokta depresyonda olamıyorum anlayacağın :D :D
14 Yorumla- +1 yıl
çok iyi işte :))
- +1 yıl
işte bilemiyorum belki depresyonun ender vakalarındanımdır ya da hastalığım çooookkkk ilerlemiştir
- +1 yıl
gayet sağlıklısın
- +1 yıl
:D :D peki doktorcum :D :D umarım ölmem
+1 yılAsiri moral bozuklugu hastalik yapiyo bunye hassas olunca bulasici bir hastalik varsa hemen kaparim. Mutsuzluk bagisikligi azaltiyomus.. O yuzden en onemli benim baska biri inan uzemiyo bunu anlayabilmek icin bazi acilari yasamak lazim. Ben onlardan cok yasadim hissizlesdim. Yuzumde ufak tebessum oluyo. Komik seyler izlemek film izlemek dostlarim en onemli guc dayanagim ailemle vakit geciririm. Yaslilari ziyaret ederim. Yardimci olmaya calisirim aldigim nasihatlerde benim icin odul gibi ♡
11 Yorumla- +1 yıl
güzel eig adayı..
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkese mesaj atar ve beni çıkarın depresyondan dercesine kafalarını şişiririm :D buraya bile sık sık yazıyorum hatta, benim için çok kötü görünen olayları başkasının gözünden yeni bir bakış açısıyla görmek beni rahatlatıyor. onların açısından bakınca aslında o kadarda büyük bir sorun değilmiş bile diyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
güzel taktik
Kararsızsan sürekli kendini suçluyorsan güvensizsen vb. kurtulmak için arkadaşlarınla vakit geçir sürekli seni güldürecek olaylar lazım
11 Yorumla- +1 yıl
güzel...
en yakın parka giderim. banka uzanırım takarım kulaklığımı açarım müziklerimi yıldızlara bakarım. sanki rüzgar, ayaz bütün sıkıntımı götürüyormuş gibi hissediyorum. kalın giyin ama hasta olma sonra.
11 Yorumla- +1 yıl
tamam :D
+1 yılhe saçma hareketler yaparım. Abuk subuk şeylere gülerim. Ya da stresim geçene kadar somurtup otururum. Taktik dersen ; bulan bana da haber verirse gerçekten çok sevinirim.
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılDepresyona girince Yıldız Tilbe dinleyerek depresyonun dibine vururum
33 Yorumla- +1 yıl
asosyal msn?
- +1 yıl
Belki de
- +1 yıl
çok da şey yapmamak lazım...
+1 yılMüzik ruhun gıdasıdır derler. Bende müzik dinler içimde ki kötü duygulardan kurtulmaya çalışırım
16 Yorumla- +1 yıl
Barbie sen msn
- +1 yıl
Evet ya kapadilar hesabi
- +1 yıl
Nasıl kapandı ya yönetim mi kapıyo hesabı
- +1 yıl
Hiç bir bilgim yok. Normal soru cevapliyordum. Birden banlandı hesap.
- +1 yıl
Mod lar kapatabiliyor mu
- +1 yıl
Uber modlar kapatiyor yanilmiyorsam
Fazla girmişliğim yoktu. En büyük etkin - meşguliyet, sosyaleşme
12 Yorumla- +1 yıl
girmezsin inş.
+1 yılEn kötü şeyleri düşünürüm mutsuz olurum sinirli olurum sürekli ağlak halde dolanırım. Sonra doktoruma giderim ağlarım biraz o konuşur ilaç verir iki gün kullanırım mutlaka yan etki yapar midem bulanır başım döner bırakırım ilaçları derken geçer gider... yıllardırrrr böyle oluyor.
02 Yorumla- +1 yıl
geçmiş olsun
- +1 yıl
geçti çok şükür :D teşekkürler
Kendi kendime konusur kendimi telkin ederim rahatlatirim mantikli düşünmeye calisirim
12 Yorumla- +1 yıl
başkasıyla paylaşmazsın yani
+1 yıl3 yil once depresyondaydim vucut gelistirme ye basladim tas gibi vucudum oldu bide depresyondn kurtuldum erkekler tavsiyemdir kizlar zaten depresyona girme sebebi onlara bisey demiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Eig adayı :D ;)
Elma yerim.
Uyurum.
Ağlarım.
Halay da çekerim. :S12 Yorumla- +1 yıl
halay mı :o
+1 yılDurmadan gir cik gir cik yaptigim icin tahris oldu knk
11 Yorumla- +1 yıl
:)))
+1 yıltaktiğim yok snaırımya çok sıkılıyorum daraltı bunalım bastı napcam ben şimdi of :/
11 Yorumla- +1 yıl
:((
Arkadaşlarım ile alışverişe çıkarım ama erkeklerde alışveriş etkili olur mu bilemem
13 Yorumla- +1 yıl
Kızla çık sen de -.-
- +1 yıl
Banada bişeyler alırsan olabilir :D
Spor yapmaya başla gerisi kendiliğinden gelir timarenelik durumun yoksa tabi...
11 Yorumla- +1 yıl
:))
Ya hiç girmiyorum ya da hep içindeyim fark edemiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılüzüntülü bir olay yaşamıssam depresyonda oluyorum galiba öyle durumlarda üstüme yorganları çekip yatıyorum
10 YorumlaEvden disari cikmam koltugumda tum gun kitap okurum kimseyle konusmam cok kotuysem aglarim banyoda dusun altinda
10 Yorumladepresyonunda çeşitleri ve boyutları vardır. eğer ileri derecede bir depresyon söz konusu ise muhakkak tedavi olunması gereklidir. aksi halde kötü sonuçlar doğurabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm anlaşıldı
+1 yılÇok şükür depresyona sokacak sorunlarım olmuyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Allah vermesin -.-
- +1 yıl
Amin ecmain. Sıkıntılı hissedince resim yaparım genelde belki o yüzden ilerlemiyor
- +1 yıl
resim yapmak çok güzel yaaaa
ben hiç beceremem
+1 yılGirince bir 3-5 yıl çıkılmıyor
12 Yorumla- +1 yıl
uvvv çok ya
- +1 yıl
Hayatım çok kotu kardeş ne yapayım
Kişilik & Karakter konusunda 638 cevap paylaştı. Depresyona girmiştim önceden zevkle yaptığın şeyleri yapmak istemiyordum yalnızlığı seviyorsun.. sıkıcı oluyor herşey basit oluyor.. kurtulma evresinde oldugmu hissediyorum
00 Yorumla
+1 yılSabaha kadar dizi izlerim ve cips, kola, çikolata ne bulursam yerim.
011 Yorumla- +1 yıl
Sağlıksz
- +1 yıl
Hadi ya. Bence depresyondan intihar etme ihtimaline göre oldukça sağlıklı.
- +1 yıl
Devam et çok güzel bir mantık uyuşturucu da iç ölmekten iyidir o da :^/
- +1 yıl
Altın vuruş yapmadığın sürece evet.
- +1 yıl
Ha :o :/
- +1 yıl
Uyuşturucu kullanmıyorum ama evet ölümden daha iyidir. Çünkü yaşarsan kurtulma şansın olur. Ölürsen her şey biter. Tıp da bunun üstüne kurulu değil mi? İnsanları hayatta tutmak için yapılmıyor mu çoğu şey
- +1 yıl
Tıbbı çok iyi biliyorum bak orası benim alanım :)
- +1 yıl
Sonuç?
- +1 yıl
Senin sonun kötü 8)
- +1 yıl
Kanserli hastaya da aynını diyor musun? Sen öleceksin... Ama neyseki iletişimin çok gerekmediği kısımdasın
- +1 yıl
Hastanın ölme ihtimali varsa onu bilip ona göre care aramasi için bilgilendirme yapılması zorunludur. Bilmediğiniz konulara girmeyiniz.
depresyona girersem çıkmaya çalışırım :D Tamam şaka bir yana bilmiyorum girmedim hiç :D
00 YorumlaAllahim sana siginiyorum olaybu ☺️
12 Yorumla- +1 yıl
dua...
Film izlerim, hobi edinirim kendime
11 Yorumla- +1 yıl
güzel..
+1 yılGelemiyorum ben öyle şeylere çıkıyorum hemen 😄
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılkoltuga yapismislik hissi uyku ve cikolata
14 Yorumla- +1 yıl
Afiyet olsun
- +1 yıl
su an cuklat yemiyorum ama
- +1 yıl
Elbet bir ara yersiniz
- +1 yıl
peki
- Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılona uygun filmler, müzikler ve benim güzel yatağım
11 Yorumla- +1 yıl
Film müzik güzel fikir
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayata isyaann ediyorum asjs
11 Yorumla- +1 yıl
aslkdjlas
Ne zaman girio çıkıyorum anlamiyom
11 Yorumla- +1 yıl
:D :D en iyisi ;)
Biraz takilir sonra cikarim
11 Yorumla- +1 yıl
hiç depresyona girmedim
11 Yorumla- +1 yıl
şok :o :o
Psikoterapi, gerekirse ilaç.
10 Yorumlabisuru sey canim ne isterse dedikleri gibi
10 Yorumla
+1 yılFilm izlerim, hayatımı resmen dondururum :)
10 YorumlaSigarayi abartirim. cikmak icin azaltirim:)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 465 cevap paylaştı. yıldız tilbe dinlerim...
10 Yorumlaçıkınca bir şeyler yapıyorum
10 Yorumla
+1 yılDurup çıkmasını bekliyorum.
10 Yorumladüşünürüm sebebini :)
10 Yorumladers çalışırım film izlerim ve aşırı yemek yerim
10 Yorumla
+1 yılağlarım
12 Yorumla- +1 yıl
Guru olmuşsun :o
- +1 yıl
Evet D:
Girmemeye çalışırım.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıklı
Hic girmedim, bilmiyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
artis...
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılGirmedim. Bilmiyorum bunun cevabını.
01 Yorumla- +1 yıl
Girmeyen var mıdır ki?
+1 yılGirmem hiç
11 Yorumla- +1 yıl
vayy...
Kendimi odaya kapatip uyurum.
10 YorumlaIşıkları kapatırım yatagin içinden çıkmam
01 Yorumla- +1 yıl
:/ :o
Hiç girmedim bilmiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
kısmet...