İnsanları severim aslında.. Ama o bir istisna.. Çünkü kıskançlık ve fesatlığa tahammülüm yok.. Ben onu çocukken çok severdim hep eğlendirmeye güldürmeye yardımcı olmaya çalışırdım ama sonradan karakterini anladım.. Anladıktan sonra merhaba merhaba.. Bahsettiğim kişi kuzenim biliyorum akrabalar arasında olmaz böyle şeyler ama oldu bi kere.. Şimdi bizim evde bir sene kalacakmış seneye bizim evde sınava hazırlanacakmış ben üniversitedeyim gerçi eve ayda yılda bi gidiyorum ama yine de gittiğimde onu görmek zorunda kalacağım.. Sevaptır diyip moral buluyorum ama siz benim yerimde olsanız ne yapardınız ?
Not : Kuzenim dershanelere çok uzak bir yerde yaşıyor bizim ev çok yakın ayrıca ders çalışma ortamı ve muhteşem bir anne mevcut tabi ki de o anne benim annem <3
Kuzenimin hareketlerini bilmiyorsunuz lütfen sevmediğim için beni yargılamayın :(( Sevgilerle..
Not : Kuzenim dershanelere çok uzak bir yerde yaşıyor bizim ev çok yakın ayrıca ders çalışma ortamı ve muhteşem bir anne mevcut tabi ki de o anne benim annem <3
Kuzenimin hareketlerini bilmiyorsunuz lütfen sevmediğim için beni yargılamayın :(( Sevgilerle..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer