Atatürk tabiki. ama şöyle bir durum var Tayyip şuanda kılıçdaroğlundan iyi rus uçağı yüzünden ihanet etmedi ülkeye bahçelinin de değişmesi lazım Rahmetli Alparslan türkeş yaşasaydı en iyisi o olurdu ama şuanda Tayyip iyi. şuda bir gerçek Atatürk yaşasaydı Chpdekileride hdpdekileride astırırdı chpde Atatğrkçü değil artık aynı hdpnin yaptığını yapıyor
Sizce kim yapar şu an elimizde tayip disinda kilicdaroglu , bahceli , demirtas var sizce hangisi? Hic biri bence.. Sanki digerleri Ataturkle denkmisde tek eksik Tayip kalmis gibi. Bu kadar sig olmanizi anlayamayacagim..
Tabi ki kiyaslanmaz. Birisi Cumhuriyetin kurucusu. Ama bu kiyaslamanin en buyugunu Ataturkculer yapiyor. Bende bir Akpliyim Gazi Mustafa Kemal Ataturkle neden kiyasliyim ki? Boyle buyuk bir liderle kiyaslanmasida seref o ayri. Ataturk gibisi zaten gelmez gelsede degeri bilinir mi mechul.. Cunku o geleni yine kiyaslamaya alicaksiniz vesselam.
Asla karşılaştırma bile yapılamaz bence tayyip bir lider bile olmayı beceremezken atatürkü bu zamana kadar tarihteki bütün dünya liderleriyle kıyaslayıp gurur duyabiliyorum onunla Atatürkle tayyipi kıyaslayan üstelik tayyibi üstün gören net maldır gerizekalının önde gidenidir bunu da çok açık söyleyebilirim
Fotograf bile sözlerin yetersiz kaldığı bir anda karşımıza çıkıyor kadına olan saygısı sevgisi kıymeti modern hayata o dönemlerden bakışı bir ATATÜRK asla gelmeyecek.
Sacmaliga bak ya az araştırma yapin o olmadaydi bu Olmasaydı tek basinami savasmis atatürk peygamber efendimizin nelere göğüs geldiğini okudunmu atatürkçü de asiriya kacmyn bole
Atatürk olmasaydı diyorum ve bununla da gurur duyuyorum bu konu hakkında hiçbir fikrinin olmadığı çok açık atatürkü sadece abartılan biri olarak görüyosun ama kurtuluş mücadelemizin lideri olduğunu görmezden geliyosun gerçekten senin gibileri gördükçe insanların zekasından ümidim azalıyo
Bende senin gibileri gördükçe kizlarin 2 söze 2 hikayeye kan diri la çağından emin oluyorum. ne cabuk unuttun. o gemiyi de 270 bilmem kaç kg yi atatürk kaldirdi k bakmayin ben unutmusum bilmiyorum bunlsri. çanakkalede deniz binlerce şehidimizin kaniyla sulandi k. bkma unutmusum atatürk olmasaydi şu an isminiz sizin dediğimiz gibi Alex Carlos olurfu
@eşekliprens111111 yalnız karıştırdın yavrum sen çanakkale savaşı 1. Dünya savaşı o kurtuluş savaşından önceki bir cephe ve atatürk cephede birebir savaşmıştır tayyip gibi sarayından oturup şehitlere tepkisiz kalmamıştır arap zengin biri ölünce ülkede 3 gün yas ilan ediliyo ama kendi şehidimizde tık yok o kadar şehidin kanıyla ıslanmıştır o toprak bizim için ıslanmıştır ve orada bir destan yazılmıştır ama bu cephelerden sonra bile ülke düşman tarafından bölüşülmüştür resmen ve atatürk işte burada devreye girip insanları örgütlemiştir ilkokuldan beri o saçma sapan eğitim sistemimizde bunları öğreniyoruz keşke senin de kafan alsaydı be yavrum
Kiyaslanır bir sakinca göremiyorum. Biz yaratilani yaradandan dolayı severiz ;) erdogani severim çok hem de 1 sakinca yok. diyorsunuz ki atatürk olmasaydi yok öyle yok boyle. atatürk tek basina mi cephede savasti. heeee ataturku severim ama recep tayipte ondan asagi kalmaz bana göre
Winston Churchill in bir sözü atatürk için, ''Dünyaya her yüzyılda bir yalnızca bir tane dâhi gelir ''ne yapalım beyler, dünya her 100 yılda bir dahi yetiştirir şu şansımıza bakınız ki bu yüzyılda o dahiyi türkler yetiştirmiştir. Bu soze karsilik sen Atatürk u sıradan bir siyasetçi ile mi kiyasliyorsun
Arkadaslar şimdi ataturke baglilik duyan bu sözleri söyleyen çok oldu. hayir yani peygamber efendimiz karnina tas baglardi ve eziyetlerle muslumanligi yayardi satisiz savaş oldu. niye söylüyorum fotoğrafta kiyaslama yaptiniz diğer konu ise en basit örnek bu sitede dinimize yaradana okur olmaz şeyler söylüyorlar onlara susuyorsunuz. atatürk söz konusu ise eleştiriyordu buz. acaba diyorum benmi yanlis yapiyorum
Atatürk tek başına cephede mi savaştı derken gerçekten ne düşünüyosun çok merak ediyorum çünkü o bir lider lider orduları yönetirler atatürk insanları kurtuluş için örgütledi yönlendirdi ve bu ülkeyi bana bize ve malesef sizin gibilere emanet etti ama tayyip bir lider değil ve haklısın herşeyi tek başına yapıyo tek başına bu ülkenin a. mına koydu
Tayip olmasaydi feytullah iktisadi devirirdu ve bu sure zarvinda çoktan Türkiye yi irak a suriyeye çevirmişlerdir. PKK lilarla mücadeleyi sen bilion Türkiye nerden nereye geldi azcik adaletli ol
Fetullahı bu kadar gözünüzde büyüten sizsiniz o adama daha önce güç veren de sizdiniz tayyiple sömürdüler ülkeyi gözünüzün boyandığı ihtimalleri düşünme ve gerçeğe bak bir bundan 10 yıl öncesine bak bir de şimdiye bak ne haldeyiz ne kadar çok yetim çocuk ne kadar çok şehit ve ne kadar acılı aile var
Dış politikamız bitti resmen ülkede insanların ne birbirine bir saygısı kaldı ne sevgisi kadına şiddet aldı başını gidiyo şehitler zaten ortada paramızı da sönürüyolar çok basit bir örnek veriyim mi 4 liralık benzinin 3 lirasını vergi veriyoruz o parayla milletvekilleri gününü gün ederken biz burada askeri ücretle çalışıp eğitim sisteminde sürünüyoruz
Boşver tamam tartismayalum görüşler farkllidir. yani herkes ayni dusunseydi bir güzellik kalmazdi yani. gök kusagibi düşün hepsi ayni olsa güzel gozukurmu boşver uzmeyelim birbirimizi
@delisorular96 sadece şu resim değil Atatürkün hangi resmine bakarsam bakıyım o asalet her zaman kendini belli ediyo ayrıca KARAKTERİNİN de ne kada muhteşem ve tam bir beyefendi olduğunu biliyoruz bunu kanıtlayan bir sürü belgeler var. O senin hobbit dediğin adam emin ol sana bana ya da herhangi bir Türk kadınına bu savunduğun tayyipten bin kat daha değer verirdi bence artık kaş göz meselelerini geçip biraz kendi gözünü aç kitap okuyabilirsin mesela bu arada Atatürkün 3000den fazla kitap okuduğunu bilmiyosan da şu an öğrendin bence biraz saygı duy
Bunlara kendi savunduğu değerleri biz öğreteceğiz belki biraz yorulacagiz, tırnaklarimizi yiyecegiz, icimizden "sen sus ya seni cingene kılıklı pespaye" diyeceğiz ama yapacağız uleynn..
Sizinle aynı kanı paylaştığım için utanıyorum. Mustafa Kemal Atatürk'ün boyu 1.74'dür. 1.60 boyunda dediğin insan askerdi. Ufak atta civcivler yesin bari:) @Eda575 bunlara laf anlatılmaz boşver..
Bu gorusu tahammulunuz var mı diye paylaşmıştım.. Ne haldesiniz acaba diye.. Ama siz neredeyse adamın boy bakımından alçakta olmasını bile kabul edemiyorsunuz.. Ne farkeder 160-170 ... M. Kemal 174 olunca bir üstünlük mu sağlamış oluyor da bir şeyleri kanıtlama çabası içine giriyorsun?
Sonra abartiyorsunuz, tapacak raddeye varacaksiniz nerdeyse diyince kiziyorsunuz..
Senin karşında koyun yok canım sıkıntı yapma sen. Biz vereceğimiz değerin ölçüsünü iyi biliriz. Atatürkün tipiyle bir kere bile övündüğümü hatırlamam. Farkındaysan uzun adam lakabı cumhurbaşkanınıza ait. Kimin kime nasıl baktığı belli oluyor. Iyi kıvırıyorsun tam uzun adama laik bir vatandaş. Bizi ölçmüşmüş. Aynen canım aynen :D
Ben kimse yi kotulemiyorum kimse 4 4 lik değildir tayibin atatürk un de kötü yanları herkez iyi savunuyor kapanmak ayak ayak üstüne atmak değil dir kapanan insan ayak ayak üstüne atmaz kapanmaya ters
Hadi ya ordan Atatürk bir deha idi bunu tüm dünya kabul etti WINSON CHURCHILL bir sozu iyi dinle "dunyaya dahiler 100/200 yıl arayla gelir ne yazikki bu sefer o dahi Türklerden cikti dedi canim sen Atatürk'ü nasıl siradan siyasetci düşük görürsün
En İyi Cevaplar