evet hatta anneme oturup ağlamıştım niye uyandırdın beni diye. benim rüyalarımla başım derttedir, gerçek mi rüya mı olduğunu ayırt etmekte büyük güçlük çekiyorum uyandıktan sonra. o gün rüya olduğunu biliyordum ve tadını çıkarıyordum bilincli olarak. vefat eden erkek arkadaşımı görmüştüm 1 sene sonra. ama annem sağolsun uyandırdı. uyumaya aynı rüyayı görmeye çalıştım uyudum yanlış hatırlamıyorsam da gördüm biraz yine uyandım ve ağladım niye uyandırdın diye. sanki uyandırmasa ömür boyu sürecekti de.. işte.
evet oldu bı kere. ama aynı ruyayı goremedım. hatta uyuyamadım bıle. rüya o kadar guzeldı ki bı acayıp olmustum. sonrasında kızın ınstagramını actım. takıpte degıldım o yuzden goremıyordum. acmıs ınstagramını. sabahın 5 ınde resımlerı gorunce aglamıstım mutluluktan. ama gel gelelım sonuca onun sımdı bı sevgılısı var. ben hala oyle bos bos bakıyorum. arada durumdan laf sokuyor ama yapacak bıse yok. o mutlu olsun yeter bana.
1998 de Trabzon a gidip yaylaya çıkmıştık, sabah uyandığımda yarım kalan rüyayı geri uyuduğumda kaldığım yerden görmeye devam etmiştim, bu peşpeşe 2 defa olmuştu çok ilginçti :)
Bunun dışında ünv de beni uyandıran kız arkadaşıma bağırmıştım; rüyamda hayalini kurduğum spor arabayı almıştım ve tam kontak basmak üzereydim li arkadaşım rüyayı böldü :P
En İyi Cevaplar