Allah çarşına göre pazar versin ne demek? Erkek arkadaşım ayrılırken bana bunu söyledi, ne demek istedi çarşıya göre pazar ne?

allah çarşına pazar versin anlamı ne demek
Allah çarşına göre pazar versin ne demek? Erkek arkadaşım ayrılırken bana bunu söyledi, ne demek istedi çarşıya göre pazar ne?

allah çarşına pazar versin anlamı ne demek
Allah çarşını pazar etsin sözünü hayatın her alanında duyuyoruz. Normalde Allah çarşına göre pazar versin ya da Allah çarşını pazar etsin sözü ticarette kullanılıyor. Genellikle alışveriş yapmayan iki kişi arasında bu söz geçiyor. Alışverişimiz olmadı ama senin işlerin bereketli olsun anlamına geliyor.
Aşk işlerinde de bazen farklı sözler ve deyimleri karşımızdaki kişiler kullanıyor. Aslında ayrılan çiftler arasında Allah çarşını pazar etsin sözü de söyleniyor.
Allah çarşına göre pazar versin ne demek kısmını biraz aşk ilişkileri üzerinden incelersek yine nazik, kibar ya da hoş bir ayrılık cümlesi olarak düşünebiliriz. Burada hem esprili bir yaklaşım var hem de sen mutlu ol, gönlüne göre aşkı bulursun mesajını görüyoruz. 😀 Allah çarşına göre pazar versin derken aslında gönlüne göre, sana uygun olan sana gelsin demiş oluyor. Bunu iyi ya da kötü olarak yorumlamak biraz kişiden kişiye göre değişiyor. Sonuç olarak Allah gönlüne göre versin demenin farklı bir kullanımı diyebiliriz.

Kötü bir şey dememiş, çarşına uygun pazar sana uygun insan dileğinde bulunmak bir nevi aslında.
Cevap
21Cevap
Hahaha sana hayirli işler diyor.. Komik ama sana da üzüldüm. Kendini ezdirme ya da küçültme..
Senin şeyine çarşı demiş. Pazarda bulacağın adamın şeyi. Uyum için öyle demiş.
Piyasa malısın bundan sonra sahibin değilim, artık kime uygunsan onunla karşılaş gibi bir şey.
Allah gönlüne göre versin demek yani için iyiyse iyi şeyler kötüyse kötü şeyler seni bulsun demek :)
Malına göre alici bul demiş 😂😂ama iyi mi kötümü bilemedim
Ben bu cümleyi bir kere daha duydum biri bir arkadaşıma demişti o zamanda ne demek istemişti çocuk pek anlamamıştık ama herhalde kötü birşey gibi😕
Bıcağın iki yüzü gibi cümle. Ayrılık cümlesi olarak kullanılması hakaret bir nevi.
Terbiyes, zmiş boş ver kafaya takılacak tip değilmiş
hayırlı kısmetler demiş sana bi nevi hakaret :) keşke o an anlasaydın
neden ayrıldınız sana seningibi birisi demek istemiş
Bidaha karşıma çıkma, çıkarsan seni o pazarda harcarım demiş 😝
Salına pazar pazarına müşteri versin ağır olmuş
Ama o yumusatip söylemiş
Tam anlamıyla layığını bul demek
Aradığın neyse onu bul dedi
manası derin burada dile getiremem
Umursama boş ver.
valla lafı yemişsin kız.
Sana uygun biri çıksın karşına demek istemiş.
Daha ne desin :) neguzel dua etmis :))
Ayrılmayı o değil sen istedin sanırım.
Sana uygun biri versin Allah, demis.
Hak ettiğin başına gelsin demiş
O ne ya hiç duymadım 😃
Yolun açık olsun demektir
Bos amacsiz anlamsiz bir cumle
öyle g.. bole y... herlde
sattığın mala göre tüketici demek mkkk
Gönlüne göre versin
Ben olsam. ayrılırim. burada o denilmez ki şimdi
Bol seksler falan demiş