arkadaslar çok he biriyim matematik veya sayısal şeylerde hiç iyi değilimdir. Sözel veya dil konusunda da öyle hiç iyi değilimdir yeteneğim filan da yok çok he biriyim ne yapıcam?
Trol değil
Trol değil
hiç kimse he ya da çok zeki değildir
iyiler iyi öğretildiği ya da iyi çaliştiği için iyidir
kötüler ise hiç bilmediği ya da iyi öğretilmediği belkide yeteri kadar çalişmadiği içindir
bence senin sorunun öz güven biraz daha gayret etmelisin böyle bir kenara atma hem dünyada herşey ders ya da okumak değildir ki sende yeteneğin olan işi yap
Bak çalışıyorum olmuyor
Ve yeteneğim de yok
Ve hiç bir konuda iyi değilim
Ve baskı altında olduğum için bunları demiyorum öyle olduğu için diyorum
sana yapılan baskılardan dolayı böyle düşünüyorsun. Kimse he değildir. Sevdiğin şeyler varsa onu yapmaya devam et belki yeteneğin oradadır. Eğer herhangi birşeye ilgin yoksa birşeyler dene. Müzikle resimle veya farklı dallarla hobi olarak takılabilirsin. Bakarsın ilerde hobi olmaktan çıkar he
Hayır her şeyi denedim hiç bir yeteneğim yok ve baskı altında da değilim
Yok
Hayır
he olduğunu bilince mutlu olmanda hep bir engel oluyor
Çalışmayı denedin mi kuzum
Denedim kuzum
Cevap
7Cevap
sorun yok sıkma canını normal bır ınsan sın sen bu problemler bendede var orta okulda taki allah bın kere razı olsun bır matematık öğretmenı vardı kulağı çınlasın yardımcı oldu matematiği sevdırdı şu an teğmenın sıkma duzelir gayret et sosyal sıkıntılardan uzaklaş derim ben :D
Bende salak birisiyim aptal uyuz bilişim ne yapmam gerek çekingen
illaki bişeyde iyisin onu bul
Yok ki
Kimse mükemmel değil, sıkma canini
Dalga mı geçiyorsun?
çok ciddiyim kim mükemmel ki, yapilmayacak veya halledilmeyecek bir sorunda değil senin ki
Ben mükemmel olmak istiyorum demedim zaten soruyu oku
Mükemmel olmak istiyorsun veya istemiyorsun dedin demedim zaten, sadece kafaya takma gelip geçici şeyler manasinda dedim. Ama bunuda anlamayacak kadar aptal çiktin.
Biraz Fizikli davran ;))
Kafana girene kadar çalışacaksin :)
özele gel konusurum senle
akraba olabiliriz..
Kaca gidiyon
Üni
he olsan unide ne isin var. Bnce sen fazla takiyosun bu durumu calisip kazanirsin sinavlarida
Çoban bile üniversite okur
Çok saçma dediğin
üniversite okuyormussun canm bence arkads çevreni degerlendir ya da değiştir seni sen yapacak tamamlayack bir cevren olablir gez eğlen hayat kısa bir kaç tane dostun olsn sevgilin olsn bak nasıl moralin düzeliyor uni de bitince keske dersin o zamanlarida degerlendrseydim herşey zamanında guzel tadında guzel bence ilgini çeken kitaplar okuyablirsn ya da filmler izleyeblirsn hobi amaclı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar