Bu kıskançlık geçer mi ben ne yapmalıyım?

Sırf bu soruyu sormak için üye oldum. bi fikir verir misiniz lütfen. başlık bile bulamadım.

Ben 21 yaşında üniv mezunu nişanlı bi bayanm. 6 ay önce nişanlmla tanıştık. Temmuz ayında sevgili olduk ekim ayında nişanlandk. Ilk önce herşey güzeldi. Nişanlandktan sonra herşey değişti. Çalışmama izin vermedi tamam dedim. Giyimime karıştı tamam dedim. Evden çıkarmaz oldu ve bayan arkadaşlarmla bile görüştürmüyor. Hakaret küfür vs herşeyi var. Aşırı hastalık derecesinde kısıtlıyo ve benim hiç alışkın olmadığım bi hayat. Su an nete tlfdan gizlice giriyorum 2 ay sonra düğünümüz var ama o hala değerimi bilmiyor. Ayrıca soğumaya başladım sürekli kendisinin dediği olsun istiyor. Biz nişanlımla birlikte olduk yani ayrılmakta kolay değil. Bu kıskançlık geçer mi ben ne yapmalıyım. Siteye ilk ve son kez yazıyorum bütün sorunum şu okuduğunuz satırlar. Kimseye hiçbirşey anlatamıyorum özellikle yakınlaştğmzı. Hayatım mahvoldu bi fikir verin.
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese teşekkürler. Biraz düşünecem sanırım en mantıklısı son bi kez oturup konuşarak karar vermek... Herkese vaktini ayırp cevap yazdığı için teşekkürler.
Bu kıskançlık geçer mi ben ne yapmalıyım?