Sevgilim çok kıskanç

Merhaba arkadaşlar, canımı sıkan bir sorun var,

Kız arkadaşım çok fena kıskanç. Beni uçan kuştan bile kıskanıyor. Geçen gün 3 saat boyunca, abartmıyorum tam 3 saat boyunca ağladı. Nedenmi? İş yerimden bir kız ile facebookta şakalaşmışım diye, ve şakalaşmayı ben başlatmışım diye. İlk başlarda beni kıskanması çok hoşuma gidiyordu, ama artık fena bunalttı beni. Onu çok sevoyrum, büyüzden ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum, ama böyle devam ederse yürümez diye düşünüyorum, çünkü benim sabrım bitmek üzere. Beni yengemden, yeğenlerimden (kızlardan tabii) bile kıskanıyor. Beraber sokakta yürüdüğümüz zaman bir öbür tarafa baktığımda hemen `o kıza mı bakıyorsun`? veya `hangi kıza bakıyorsun?` gibi saçma sapan sorular sormaya başlıyor. Ben normalde çok sınırlı biriyimdir, beni iyice çileden çıkarırsa yanlışıkla elimden bir kaza falan çıkacak diye çok korkuyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? Bir süre ayrı kalma fikri geldiydi aklıma, belki beni özlerse kıymetimi anlar gibisine ama sanırım bu sefer sevgilim iyice delirir, `acaba neden ayrı kalmak istedi bir süre başka kız mı var yoksa` diye :D
Sevgilim çok kıskanç