Çoğuna saçma bir soru gibi gelebilir fakat düşüncelerinizi merak ediyorum.
Spor salonunda spor yapan tesettürlü bir kız hakkında ne düşünürsünüz?
Spor salonunda spor yapan tesettürlü bir kız hakkında ne düşünürsünüz?
yapabilir ama kendini rahat hissedebilecgni sanmiyorum sonucta spor ve tesettürlü bir bayan açik bir bayana göre cok daha fazla kapali giyinmesi gerek ve sonucta sporda oyle sadece durulan veya oturulan bisey degil ben bile acik olmama ragmen buna ozen gosteriyorum üzerimdeki gözlerden rahatsz oldum evde yapmaya basladim bence tesettürlü bir bayanda evde yapsa kendini cok daha iyi hissedeck diye dusunuyorum sonucta spor iyi birsey ve gerekli.
Bende tesetturluyum bundan 2 sene öncesine kadar spor salonunda spor yapıyordum ama açıktım o zamanlar kadınlar için bir yerde vardı tesettürlü birsürü bayan geliyordu erkeklerle karsilamiyorlardi bile. Eğer böyle bir yerdeki gibi ise sorun olmaz herhalde bayanlarla birlikte spor yapılabilir 😊
Sadece kadınlara has bir spor salonunda yapıyorsa bir şey düşünmem spor yapıyordur. Ama karışık bir spor salonunda o kadar erkeğin arasında ceylan gibi sekiyorsa şu sitede nasılım diye soru atan süslümanlardan biri olduğunu düşünürüm. Tesettür bana bakma demektir. Fiziki tesettürünü tamamlayıp kalbinin tesettürünü örtemeyene diyecek çok birşey yok
gördüğümüz yer merzifonsa tabi insanlar biraz değişik karşılayabilir..
Anaa memleketlim
Cevap
52Cevap
spor yapan bir kız. Hiç birşey düşünmem. O insan değil mi spor yapamaz mı? Vucut hatlarını göstermek istemiyor diye kendini iyi hissetmek istediği için yapabilir, sağlıklı olmak için, iyi vakit geçirmek için yapabilir, aynaya baktığında kendini kaslı ve diri görmeyi sevdiğinden yapabilir. Ve bunlar beni hiç ilgilendirmiceği için birşey düşünmem. :)
gayet normal. tesettürlü veya bikinili ben insanların giyimlerine bakmam kiişilik benle paylaşımları önemlidir. bence toplumda bu noktaya gelmeli tesettürlü diye kadınları okula almamak vs bana saçma geliyor herkes inancının gereğini yapmalıdır. ama açık giyinen bayanlarıda taciz etmemeli insanlar dediğim gbi herkesin kendi kararı
e var zaten nolmuş spor yapmaya gelmiş abes olan ne
Abes diye bir görüş mü belirttim? Düşünceni soruyorum sadece.
hiçbir şey düşünmem gayet normal bir şey.
neden yapmasin usturuplu bir sekilde giyindikten sonra hic bir sakincasi yok kapali diye butun sossyal faaliyetlerden mahrum olucak degil ya. yeter ki usturuplu giyinsin dikkat etsin.
Bende tesettürlü bir bayanım iki yıl karate ile uğraştım. Dikkat edildiği süre zarfında bir problem yok. Ayrıca yardım eden hocaya da bağlı benim hocam bayandi ve gayet de anlayışliydi.
Başörtülü bir bayan istediğini yapmaya hakkı var. Yani spor vs. o başörtülü demek ve ötekilestirmektir asıl anormal olan. İnsan biraz önüne bakmalı karşısındakine bakacağına.
Kadınlara özel spor salonları var heryerde oraya gidiyorsa bisey dusunmem ama karma salona geliyorsa.
Hoş şeyler düşünmem.
Spor. kıyafetleri içinde vücut Halayı belli olur terleyecegi için biraz ince ve açık giinmesi gerekecego için uyum saglayamaz bnce
Kızların spor yaptıgı erkeklerin giremediği spor salonu var. Ama erkeklerle aynı ortamda spor yapacaksa çok yanlış. Çünkü haram..
tesettür ve karma olmaz bayanların olduğu yerde daha uygun sanki
Kapaliligi insan disi gibi yansitman cok sacma cevap dahi vermiyorum
yapsın banane yani, isterse yüzsün, windsurf yapsın kime ne rahatsızlığı var
pişmiyo mudur o kıyafetin içinde terli terli.
diye düşünürüm.
Spor için açık kapalı olması önemli değil.
Ben birşey düşünmem normal yani.
Şişmansa daha çok spor yapması gerektiğini düşünürüm.
Zayıf ve fit bir vücuda sahipse güzele bakarak sevap işlerim :)
tesettürlü bir kızın , karma bir spor salonunda spor yapması abes.. tesettürün ruhuna aykırı.. orası burası gözükecek, kıçı başı memeleri ortaya çıkacak spor yaparken.. uygun değil... sonuçta spor yaparken giyilen kıyafetler var, ayrıca bazı hareketleri yaparken vücut hatları aşırı ortaya çıkıyor ve terlemenin etkisiylede bir takım yerlerde belirgin izler oluşuyor :) sakıncalı...
spor salonunda spor yapan tesettürlü bir kız olduğunu :)
Olabilir normal tesetturlu olmasi spor yapmasina engel degil.
Açık veya kapalı ne farkeder spor iyidir 😊💪 sağlıklı spor yapan bir bayan diye düşününürüm ki zaten gerisi beni ilgilendirmez 😊
Var salonda ama bayan oldugu içşn hep sporda saclarını acarlar çıkışta kapatırlar çğnkü bizim salonda erkek yok
Ben evinde yapmasını tercih ederim şahsen ha bu sadece kapalilar için mi Hayır açık olan bayanlar içinde doğrusunun bu olması gerektiğini savunuyorum.
Bir kadın tesettüre girince başka birşey mi oluyor anlamıyorum ne olmuş yani?
Bayanlara özel solandaysa normal karsılanır. Karmaysa abes.
Bir şey düşünmem ne güzel der geçerim. Onunda hakkı spor?
Hiçbirşeyyyyy düşünmem o da zayıflamak istiyor demekki (: Ama dar tayt giyip başörtü falan örtersede yollu diye dalga geçerdim heralde :D
o da kadın. onun bakıma ihtiyacı var. onunda sağlıklı yaşamaya hakkı var.. sıkıntı yok. hepimiz kardeşiz.
Ben gördüm. Spor yapan bir kız işte. Ne düşünebiliriz ki?
Yapabilir, hatta sadece kızlar için spor salonları var oralar daha uygun olur.
Spor salonun'da sadece çıplakların spor yapamayacağı aklıma gelir.
yapsın canım kadınlar arasına saglıklı kalmaya calışıyo bnce sıkıntı yok
yanına yaklaşmam çünkü spor yapmasalar bile leş gibi ter kokuyolar :D spor yaparken yaklaşırsam bayılırım falan kokudan hoş olmaz :DD:
Bızım salonda var bısı dusunmuyorum sporunu yapıyo kanks
Aaa normal bir insan normal bir şekilde spor yapıyor
Göremem bizim salon harem selamlık ☺hoca çok muhafazakâr
ne yapmaya çalıştığını düşünürüm garip çünkü..
uzun etekle filan nası spor yapacak ki..
abi , o tesettür beni sıkar , çıkarsada bir ferahlasa diye düşünürüm herhalde :D
E var 3 - 4 tane bizim spor salonunda. Ne var bunda. Hatta bir tanesi spor sırasında açılıyor, antrenmanı bittikten sonra tekrar kapanıyor.
Bayanlara özelde sıkıntı yok ama erkeklerle ise doğru olmadığını düşünüyorum şahsen... genede herkes özgür tabi..
bişey düşünmem ha açık ha kapalı spordan zarar gelmez yapandanda.
hiçbirşey , ne düşünmem gerekir ki , oda diğerleri gibi bir insan
Ne düşüneceğim spor yapıyordur. Hatta spor salonunda görüyorum zaten
Sadece bayanlara ayrılan bir yerde yapıyorsa bunda bir sey yok.
Kötü düşünürüm sonuçta tüm vücut hatları belli olacak madem spor yapmak istiyor o zaman sadece bayanların gittiği spor salonunda olması gerek
Dikkatimi bile çekmez.
valla helal olsun derim
Zayiflamak istiyor diye dusunurum :)
Yapmazlar, kıyafetleri uygun değil.
Saçma geldi.
Yapabilir niye yapmasın
Haykırarak dalga geçerim
spor evrenseldir yadırgamam kimseyi
elbiseleri önemli, spor yayabilir,
Tesettürlüler spor yapamaz diye bir kural yok.😊
Daracik tayt giymezse sorun yok
Anormal mi
Olabilir bence
Sportif bir kız olduğunu düşünürüm :s
Kimse ilgilendirmez beni. Bir şey düşünmem.
Terlemıyo mu diye düşünüyorum
Olabilir. Neden olmasın.
herkes spor yapabilir
sprocu kımlıgı varmıs deriz :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar