"Sen kimsin?" lafı dokundu, aramız iyi ama takıldım kaldım, böyle demesi yanlış değil mi?

Ya arkadaşlar, bir önceki sorumda yazmıştım, "anlaşmamız var bugün ve hala telefonu açmıyor" diye.. sonra beni aramıştı, uykudan uyanmış, biz o telefon görüşmesinde biraz tartıştık...

Ben: neden bana yazmadın? birşey demiyorsun, bugün buluşmuyacakmıydık? ve sen uyuyorsun, haber vermiyorsun? benimle anlaşman var önemsemiyon bile!

O: abartma! okuldan geldim çok yorgundum uyudum, ve seninlebiz hep geç buluşoyruz saat daha 4. neden panik oluyorsun? bıktım hep böyle bana patlayıp kızıyorsun SEN KİMSİN! dedi..

o beni azarladı, bende onu, ve ne olduysa geri anlaştık yumuşadık, ve buluştuk. buluşmamız herzamanki gibi iyi geçti.. ama benim takıldığım yer, bana SEN KİMSİN demesi.. :( moralim bozuldu birden, sanki jeton yeni düştü.. bana neden böyle dedi? bazen sinirlenince ne dediğini bilmiyo, ama bende öyle. ve hemen barışıyoruz. ama bu kez kafamda kaldı yaa.. sen kimsin? ne sanıyosun kendini dermiş gibi.. böyle demesi yanlış değilmi:(( üzüldüm ya offf, konuyu açıp konusuyummu onunla? normalde sinirlenince daha sert konuşuyordu, ben sevmiyorum diye, düzeltti.. ama lafları batıyor işte!
"Sen kimsin?" lafı dokundu, aramız iyi ama takıldım kaldım, böyle demesi yanlış değil mi?