Kardeşlerim benim en değerli servetim ☺️ Peki Kardeş sizin için ne ifade eder? Kardeşiniz var mı , varsa aranız nasıl? 😊 yoksa olmasını istermiydiniz? 😊
https://i.hizliresim.com/5mWmqz.jpg butun hatalarina ragmen yine sana destek cikan hatalarini yaymak yerine saklayan omzunda agladigin zaman seninle birlikte aglayan yarim saat sonra sirf sen gul diye sebeklik yapan ölmek istedigin zaman seni hayata geri baglayan acini acisi gibi goren kardeslik illa karindas olmak veya kan bagiyla olan bisey degil herkesden cok sevdigin cani acidiginda onun cani degil benim canim acisin dedigindir asil kardes Kübis 😍😍
Onla hep ayni giyinirdik disari cikardik ikizmisiniz derdiler evet derdik bizde bitane o ya 2 senedir gorusemiyoz her gun arar mesaj atar uyucagi zaman arar iyi geceler uyucam ben der uyandigindada gunaydin der benide uyandirir gicik :)
Bilmem karakterlerimiz farklı ben hep daha olgun ağırbaşlı bazen de sert oldum. Kardeşlerim ise benden küçük ve karakter olarak da tam benim tersimdir. Onlar fazlasıyla şakacı yaramaz kıpır kıpır bişeyler yerlerinde durmazlar. 😄 Onları çok seviyorum ama bazen cidden beni delirtmeği başarıyorlar 😄
Benden 12 yaş küçüğüm anamız bir babamız ayrı çok sevdiğim oğlum gibi gördüğüm canım sevgili kardeşim.. Kardeş olarak tutkunluğumuz ailemizin bize verdiği hiç ayırım yapmadan aynı şekilde sevdiği için.. Gerçek bir kardeş ameliyatta kendinize geldiğiniz zaman baş ucunda gördüğünüz kardeştir.. iyi ki varsın canım kardeşim.
Aynen valla 😀 çok seven insanlar hiçbir zaman tam olarak gösteremez sevgisini. 😉 Ben ne zaman canım cicim desem biraz yumşak sevsem işte dediğin gibi sanki delirmişim gibi bakıyorlar bana 😂 tabi alışmamış yavrucaklar 😂
Haha 😂 kardeşlerin erkekmi boks falan 😄benimkilerin birinin saçlarını çekiştiriyorum. 😄öbürünün ciddi bir hastalığı vardı eskiden. küçük bir darbe alsa hemen vücudu morarıyor ve hastalığının yeniden yaşanmasına sebep olabilir. O yüzden ona dokunmamız yasak anca terlikle kovalarım 😂😂
Sağolasın. 😊 Oh rahatsın valla 😄 bizim öyle kavgalarımız bir kaç yıl öncede kaldı şimdi onlara kızınca sinirimi atamıyorum anca arkalarından koşturayım. Manyak etdiler beni. 😂
Hahaha 😂😂 babam öyle yapıyor yaa 😂 diyor ki en fazla ne kadar kaçabilirsiniz ki zaten. en iyisi siz gelin beni oraya getirip yormayın boşuna. beni getirip yorarsanız cezanız ikiye katlanır 😄😂
Göz boyama tabiki de Çok sinirlenmediğim sürece canlarını acıtacak darbeler vurmam :D ben böyle bunları elime alınca helede en küçüğü kendime hakim olamıyorum ısırmaktan yanakları sarktı yavrucağın :D ondan gelmiyo yanıma kaçıyo ona kızıyorum bende :D
Yok sen yine de acıtma canlarını ne de olsa senden küçükler 😊 küçüklerin o güzelim kalplerini incitme ☺️sonra pişman olursun. 😉 benimkiler ikiside çok tatlıydı çocukken. Hele de küçüğü yani erkek kardeşimin o tombik yanaklarını öpmeye doyamazdım. tabi devamlı ısırırdım da 😄 çocuk bıkmıştı benden. ama ikiside büyürken tatlılığını kaybetdi iyiki de öyle olmuş yoksa çekecekleri vardı benden 😄 Sende canından bezdirme çocuğu bırak nefes alsın 😂
Ay keşke olsa😄☺️ annemi canından bezdiriyorum sık sık. ben bir kardeş daha istiyorum diye. 😂 ama kız değil erkek istiyorum bide böyle sipariş verir gibi 😂😊
Şurimşine ama laf sokcan ya illa 😀 bilmiyorum ki okumadim çünkü kitap adı lazca olduğu için dikkatimi çekti yazarın i buldum Ona sordum kızlara hitap ediyo dedi ama diz bilirsiniz demişti aldım. Evde duruyo 😊
En İyi Cevaplar