Paranoyak sevgilimin yaptıkları normal mi?

çok kıskanç, beni deli ediyor. eski sevgilisi onu aldatmış ve acısı benden çıkıyor. anlamıyorum hiç, kavga ettik face şifresini değiştirmiş bende değiştirdim bi de arkadas listemi gizledim hemen bana hakaret etti. kimlerle konusacaksın kırıştıracaksın dedi? şaşırdım. özür diledi barıştık. bugun de benim face hesabıma girmiş. lise arkadasım vardı yıllar sonra beni eklemişti ısrarla benimle görüşmek istei bende rahatsız olup onu engellemiştim. engelli listesinde onun ismini görmüş ve engeli kaldırmış. benim profilim dısardan eklenemiyordu arkadas olarak. onu da eklenebilir hale getirmiş. bi de o arkadasımı yakın zamanda arkadas listemde gördüğünü söyledi. ben aylar önce onu engellemiştim bu mümkün değil o zaman sevgilim yoktu. beni düşürmeye calıştı acaba yalan mı söylüyorum diye. sonra benim face hesabıma girdiği zaman bana dedi ki: senin 2 tane mailin varmıs dedi. halbu ki bi tane var. beni düşürmeye çalıştı yine. iyi hoş ama bu huyu beni mahvetti. normal bir kıskanclık değil bu. sürekli açık aramak sürekli kusur bulmak peşinde. ayrılıyoruz tamam diyorum pişman olup geri dönüyor. kendi kendine ayrılıp kendi kendine pişman oluyor. ne yapcagımı bilmiyorum.lütfen bi akıl verin
Paranoyak sevgilimin yaptıkları normal mi?