Değer verdiğiniz kişilerden, değer görmemek sizi incitir mi?

Verdiğim değerin karşılığını alamadığımı hissettiğimde güvenim sarsılır ve uzaklaşırım o kişiye karşı rahatta olamam esisi gibi.. evet üzülürüm de ama kaybedecek olan ben değilim kendisine değer veren birini o kaybedecek o yüzden fazlada kafama takıpta kendimi heba etmem.
Evet buna cok incinirim ama incinmekten artik uyustum aci bile cekmiyorum
Bu dünyada gerçekten değer verdiğim sayılı insan olur. Yani bu kişilerden değer verememek sanki bıçak yarası gibi yüreğine saplanmış ve can cekişiyorsun misali bir şey. Bugün bunu çok yoğun olarak yaşıyorum
Verememek yerine görememek yazacaktım çok pardon
Zaten en fazla da o incitir insanı.
Diğerleri önemli mi, değil.
Bunu karşı taraftaki anlamadığı müddetçe ne kadar çabalarsan da boş.
Hakedene hakettiğini vereceksin.
Cevap
36Cevap
Benim başıma hiç gelmediği için bu nasıl bir psikoloji yaratır bende ne desem yalan !!!
Zor etkilenen birisi olduğum için böyle bir durum da beni zor etkiler. Bir iki gün üzülürüm ama ondan sonra hayatıma kaldığım yerden devam ederim.
Demek varki bir eksiğimiz az değer vermişler...
he yaw (._.)
ama üzüntüden çok sinir geliyor bana galiba... bilemedim tam ne oluyor ama o kişiye kötü şeyler yapasım geliyor :D :D
galiba kötü biriyim ben (._.)
Tabiki incitir hemde cok incitir inciniorum da zaten her zaman ama baglanmayacaksin die bir sirin var o aklima gelior ve kiziorum kendime
Bir süreliğine evet... O süre sonunda zaten artık o kişinin hayatımda olup olmayacağı da belirlenir ;)
Elbette ama ben buna bir çözüm buldum kendimce hayatta hiç kimseden hiç bişey beklememek ve yaptıgın iyi şeyleri de karşılıksız yapmak büyük bir gönül huzuru verşyır hem kolay kırılmıyorsun hemde hiç kimseden bişey ummuyorsun
gelen hoş gelir giden hoş gider. ne biri geldi diye sevinirim ne biri gitti diye üzülürüm. kimse en zor iki anında yanında olmayacak. arada gelip şöyle bir uğrayıp gidecekler
incitir deger vermiyene bizde yol veririz sıkıntı yokk...
En cok deger verdiklerimize kiriliriz.. beklentilerimiz coktur belki.. ya da tebessumumuze tebessum isteriz her daim...
deger verdigim insanlar bana deger vermiyorsa o zaman onlardan uzaklasmak en iyisi gibime geliyor
Kiz benim kafada cok deger vermiyorum hakkettigi kadar
İncitir, seven olup sevilmemek kadar ağır olamaz ama.
Herkese değer vermem verdiysem de ondan değer görmememk umrumda olmaz çünkü öyle olsa çıkar ilişkisi olur sen bana değer verirsen bende sana değer veririm gibi bu da bence saçma yani istisnalar hariç
Soru mu bu şimdi gerçekten? Karşılığı görülemeyen değerin nasıl üzüntüsü, hüznü olmasın. Ben el üstünde tutuyorsam eğer aynısını beklerim sevdiğimden.
Saygılar
Artık bana değer verdiğini hissettiklerime veriyorum. İncitmiyo. Sende dene
#Ablası bende ne kadar ekmek o kadar köfte şeklinde
Bir değil iki değil hala değer verilme yok ise onu tamamen unuturum sonsuza dek..
Artık eskisi kadar umrumda olmuyor, incitmem asla. Eskiden olsaydı aylarca üzülürdüm. Sanırım artık ben duygusuz biri oldum
incitiyor gerçekten. bide üstüne o insandan kazık yeyince baya bir koyuyo
Herkese hakettigi degeri veririm o nedenle sorun yok
Pragmatistim önce deger isterim sonra değer veririm
Bana değer vermeyene değer verecek kadar aptal değilim
İncilirim fakat başımın gözümün sadakası olsun der giderim
Illada sadece değergordugune değer vermiş olsaydın kısmi dişlanma olurdu bence
Tabi üzülür insan ama herşey herzaman istenildiği gibi olmayacak
En çokta değer verdiklerimiz incitiyor eyll
Dediğin gibi herkes gidecek bir gün
İncitmez diyen birisi yoktur bence gereksiz olmuşşş boş konuşma yaaa başka sorumu bulamadın
Değer verme incitir tabi...
incitdir tabi hocam incitmez olurmu
Elbette incitir yaralar :/
değer vermeyi keserim..
Ortak paydası olmayan her duygu durumu incitir...
Verdiğim değeri geri almasınıda bilirim
hayır incitmez , istedıgı kadar degerı olur !!!
Tabiki 😑 çok zor bir durum 😬😬
İncitir sonrasında siklemem
Yoo niye incitsin deger vermem bidaha
o ıyı olsunda varsın vermesın kanks ^^
Fazlasıyla incitiyor :/
İncitir.
Tabi ki ya incinmez olur mu insan:(
Fazlasıyla.
Tabi ki de
Evet hem de çok.
Tabiki
Hayır.
Çok incitiyor...
Çok değil biraz.
Fazlasıyla
Sana değer veren olsa ama ark değilsiniz, ne düşünürdün, ne yapardın onun için acaba?
İncitirken ne demek?
Delirtir
Evet incitir sanırım
incitir
Evet
Evet incitir.
Çok incitir çok
incitirrr
İncitir.
İncitir
En cok uzuldugum sey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?