Arkadaşım kafayı yedi herhalde.. Sevgilisiyle sorunlar yaşadığı için bunları yapıyor. Kendini okadar yıpratmış ki stresten mi üzüntüden mi bilmiyorum ama bayılmış bile.. bir akıl verin nolur.. bir insan neden bunu yapar?
Buna kanmı diyorsun senn bazen insan öyle bir hale geliyoki kendinin var olusundan bile habersiz olabiliorr acımıyo hissetmiyooo canı okadar yanıyokii kolundan akan kan onaa dokunmuyo billeee emin ol bu sadece bir çizikkk ama arkadaşın sadecee ölmek istiyor buna eminim ölmeye korktuğu içinde öfkesini böyle atıyorr
Tabi dikine kesmiş olması daha çok kan kaybı anlamına geliyor, güzel bir mantık. Sevgilisinden ayrıldığı için bunu yapması abartı olmuş. Ve ölmek için mi yoksa yalnız acı çekmek için mi yapmış bilemedim.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
O kan kaybı olayını bende anlamadım. İkiside bir arada sanırım..
1. si kedi götünü görmüş yara sanmış, resimdeki çocuk kolunu kalemtraşın jiletiyle çizmiş sanırım 2. si kendi vücuduna kasten zarar vermek haramdır. bedenlerimiz ruhlarımız bize emanettir, elbet herşeyin hesabını vereceğimiz gibi bu emanetlere verdiğimiz zararında hesabını vereceğiz.
Kendisinin ciddi sorunlar var. Öfke kontrolsüzlüğü, depresyon, okb gibi. Bu durumlarda psikologlar genelde Ankara'dda bulunun Ruh Ve Sinir hastalıkları hastanesine taburcu ediyorlar. Ben orada staj gördüm ve bu kişiler ciddi sorunları var.
Kedi götünü görmüş, yara sanmış... İnce sıyrıklarla dolu kol... Bendeki ni görse yemez bir tarafları aynısını yapmak için... Gösteriş meraklısı sanırım o arkadaş...
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla ne yalan söylim benimde aklıma geldi ama bilemedim
Jilet atan adamın kolunda parmak girecek kadar derin yara olacak, kan fışkıra fışkıra atacak, kedinin seyinden süzülen kan gibi değil... Baksana o resme, yarısından çoğunda kan bile yok, sadece çizik... 1 aya kalmaz silinir gider o izler
Ne abartmışsınız ya yok psikopat yok manyak. Değil jilet tırnağıyla yapmıştır belki iz bile kalmaz. Bunu yapan psikopatsa beni içeri alsınlar bazı arkadaslarımı da direk idam etmeleri lazım
En İyi Cevaplar