Yani türbanlı deyince insanlar fazla şey bekliyor. Dar giyinmemeli makyaj yapmamalı gibi. Bu ara fazla türbanlı görmeye başladım sitede. Doğru bulmuyorum şahsen. En azından fotoğraf koymamalılar diye düşünüyorum.
Cevabın nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı. Doğru düzgün koydukları sürece sorun yok. Ben türbanımla diskolar barlar hariç her yere giriyorum, eve kapanmıyorum, kapanmam da. Hacı değilim sadece türbanlıyım ve islamda türbanlılara yönelik ayrı kurallar yok, kurallar kadın ve erkeğe vardır. Kapalı açık ayrımu yoktur. Kadın düzhün giyindikten ve edebini bildikten sonra her şeyi yapabilir, kaldıki taytla gezen biri düzgün bir kapalıdan daha çok eve hapsolmalı o zaman, o daha çok tahrik ediyor. Bence herkes özgür, yargılamak bize düşmez. Şu türbanlıları artık bir rahat bırakın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet buluyorum.
72 Yorumla- +1 yıl
😊👍
- +1 yıl
Eig için teşekkürler
+1 yılİnsan türbanlı diye neden bu siteyi kullanmamalı.. Belki aradığı bişi vardır belki konuşacak kimsesi yok.. Tamam türbanlı olabilir ve buda dediğin gibi bazı şeyleri yapmaması gerektirir.. Ama unutmayalım ki onlarda insan.. Canı sıkıldığı için giriyordur belki.. Ama bu şekilde kimseyi yargılama.. Ve bu ne senin üstüne vazife nede benim.. Birde böyle sorular soracaksınız kendinizi de gizlemeyin..
62 Yorumla
Soran+1 yılben girdiği için yargılamıyorum kardeşim. Girsin ama neden fotoğraf koyuyor onu anlayabilmiş değilim. Ben açık olduğum halde koymuyorum saçma geliyor.
- +1 yıl
Buraya çıplak fotoğraf atıyorlar böyle konuşma söz konusu olmazken türbanlı insanlar resim atınca böyle tartışmak bile saçma.. İnsan atabilir herkesin kendi doğrusu yanlışı kendine..
+1 yılFotoğraf koymaları saçmalıktan başka bir şey değil. Kesinlikle tasvip etmiyorum. İnterneti tabiki kullanmalılar, bilgi amaçlı olsun bazen can sıkıntısı olsun. Ama internet ortamına resimlerini koyma mantığını anlamış değilim.
122 Yorumla- +1 yıl
En iyi görüş için teşekkür ederim de baksana kapalı kızların hoşuna gitmedi bu yorum sanırım. Zaten insan hata yaparken yanlışın farkında olmaz. İş işten geçtikten sonra fark eder..
- +1 yıl
++ gayet hoşuna giden de oldu. Genellemeyin yine
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
45Cevap
Kimin ne yaptığından sanane? Sen çok mu üstün vasıflısında millete karışıyosun? Ben açığım buna rağmen ben bile koymuyorum demissin de sen kimsin pardon? Herkesin kendi bileceği iş sırattan kimse kimseyi sırtında geçirmeyecek seni bağlamasın böyle seyler. O yanlışsa senin burada milleti kınayıp ukala ukala dil uzatmanda yanlış. Sor bir kendine beni ilgilendiriyor mu diye bakalım. Ne boş insanlarsınız ya tek bildiğiniz çirkinleşmek fesatlık kıskançlık baska bir sey değil
93 Yorumla- +1 yıl
superdı on numara yorum
- +1 yıl
Harika yorum :) bu soruyu sorarken bu kadar tepki alacağını bilerek sormasi da ayrı bir saçmalık zaten
fotoğraf olayını bende çok tasvip etmiyorum ama herkesin kendi duruşu buraya seksili poz atmak doğru da türban mı yanlış... onaylarsın veya onaylamazsın o insan onu öyle yapmayı kendince uygun görmüş birşey demeye hakkımız yok ki
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem begenmediginiz bir site sen neden burada takılıyorsun? Bakış açısı bu sitede amacın neyse o şekilde takilir sin isteyene gayet faydali niyet önemli güzelim. Dışarda türbanlı görünce sorun yokta burada resmini görünce mi sorun oluyor yani? Ve o kadar kıçını açan kız varken neden türbanlılara laf atma çabanız? Ayrıca insan istediğini yapar sizene yahu sen mi gideceksin onun yerine cehenneme ilk önce sende başını kapat sonra de ki ben yapmıyorum diğer arkadaşlarda yapmasına diye yanlış yapıp doğruyu gösteren çok ironik.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOncelikle Turban bone demektir ve basortusunden farklidir. Burasi fikirlerin konustugu bir site. Kapalilikla aciklikla alaka kuran insan, fikri yozlasmis insandir. Kapalilara yobaz damgasi yapistirip da surekli kapalilarin ortamdan uzakasmasini isteyenler asıl yobazlardir. Sorsan hepsi ozgurlukcu ama fikir ozgurlugunu basortuyle kisitlanmadigini algilayamiyolar.
Fotograf konusunda da, evet kapali bir bayanin fotograf koymasi cok sacma ve olmamali. Ama acik bayan da ayni sekilde fotograf koymamali. Kisacasi bayanlar kendilerini sergileyen fotograflari herrkesin gordugu bir ortamlarda ifsa etmemeli, kapali ya da acik farketmez.00 YorumlaTürbanlıları soyutlamaya çalışmayı da ben yanlış buluyorum. O insan diğer tesettursuz müslümanlardan daha bilinçli zaten. En azından bir kısmını yerine getirmiş. Sanki onlar müslüman biz değilmişiz gibi ayrım yapamazsın. Ona günah olan herşey sana da bana da günah.
Bu kadar küçük düşünmeyin rica ediyorum. Allah akıl fikir vermiş. Kullanın azıcık.30 YorumlaNiye türbanlı olunca görüş paylaşmak, soru yazmak suç mu?
Bu siteyi sen ne amaçla , ne düşünerek giriyorsun bilemiyorum ama ben bir sakıncasını görmedim. Sen musluman mısın? Eğer oyleysen sen de girme o zaman senin mantığına göre. Turbanli olanlar mi sadece müslüman oluyor? Ayrıca insanlar günah işler. Turbanli olanların da birer insan olduğunun farkına varmalisiniz.60 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılTesettürlü bir insanım
Herkes kendi sınırını kendi belirler
Senin düşüncen bu ancak katılmıyorum bazı yerlerine
Normalde sokakta biri fotoğraf istese asla vermeyecek kisilerin buraya foto koymasını anlamıyorum zaten.
burada da tanımadığın it kopuk bir sürü insan var. niye onlara fırsat veeresin40 Yorumla Bir ara başörtülü kızlar üniversiteye gidemiyordu, "laiklik" adına daha da yobazlaştırılıyorlardı, bilgiden bilimden uzaklaştırılıyordu... Siz de "din" adına yasağı koydunuz bile.
O tür kızların her türlü düşüncenin uçuştuğu yerlere girmesi lazım, evlerinde erkek kölesi olarak oturup mutfak işleriyle ömür geçirmemeleri lazım. Türbanlı türbansız her kız internet kullanmalı ama elalemle fingirdeşmek için değil...10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSubhanallah.. resmı devlet dairesi midir burası.. resmı devlet dairelerınde bıle artık ayrım kalmadı :) cok sey demek ısterdım de yorumları takip ettım, bazı arkadaslar gercekten guzel ıfadeler kullanmıslar. fazla soze gerek yok. Allah hepimizin hidayetini arttırsın..
10 Yorumla
+1 yılHerkes ozgurdur.
Onlar bizden birsey bekliyor mu?
Biz neden onlardan birsey bekleyecegiz ki?
Inanmis takmis , kendi inanci kendi hissiyati.
Isterse basi kapali alti acik gezsin.
Bizim kimseyi kinayacak statumuz Y O K92 Yorumla- +1 yıl
Artilayan herkese tesekkurler
+1 yılkendi kararı bence saygı göstermelisin çünkü her koyun kendi bacağından asılr kendi doğrusu kendine :D
52 Yorumla
Soran+1 yılo da doğru ama ne bileyim saçma geldi. Sizlerin görüşünüzü de merak ettim bu konuda
- +1 yıl
kendi kararları hep bazıları dinin gereği değilde yakıştığı için takıyo bunlarıda bir düşün derim :)
+1 yılya kime ne türbanlı ya da değil sanki sizden farklı bir cinsmiş gibi davranıyosunuz. İNSAN VE ÖZGÜR. istediği gibi davranır istediği fotoğrafı koyar istediği gibi konuşur kimseyi ilgilendirmez bu. başörtü kullanıyo diye insanlıktan çıkmıyo. nedir bu ayrımcılık, nefret anlamış değilim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTürbanlıların ne yapacağı türbanlıları ilgilendirdiğinden burada gelip ahkam kesmek ne kadar mantıklı tartışılır.
81 Yorumla
+1 yılHayır bulmuyorum kendilerini reklam ediyorlar. Bu sebeple Türbanlı kızlara ön yargım oluştu. Hemde ilişkiye girdim hamile kaldım diye yazanlara gıcık oluyorum. Muhafazakar erkeği namusludur. Kızı için aynı şeyi söylemeyeceğim malesef. Namussuzu namuslusundan daha fazla.
00 Yorumla
+1 yılNe alaka açık yapinca günah degil kapalı yapınca günah. Çok saçma ! kapalı olanlar zaten mahrem bölgelerini kapatmış lar koysalar da kiymasalarda bişey farketmez siz koyunca günaha giriyosun uz biz değil. ayrıca şu Kapalilara önyargıyla bakmayı kesin. Mecliste, okulda, heryerde kapalilarin olduğu bir ülkede yaşıyoruz! İslama fobi kesinlikle sizin gibiler yüzünden ortaya çıktı! Ayrıca bizi kinayacak en son insan bile değilsiniz!!!
20 Yorumla
+1 yılBana kalırsa fotoğraf koyabilir makyaj da yapabilir sonuçta onlar da senin gibi insan ve dışlanmamali onlar için günah olan şeyler senin için de günah unutma onların koymamasi gerekiyorsa senin de koymaman lazım kapalı diye böyle davranılması çok saçma
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçık bir insanım, tüm kapalı kardeşlerime de selam olsun buradan, isteyen istediğini yapmakta özgürdür, buna ne sen ne ben ne de başkası karışabilir, ayrıca bizim üye olduğumuz bir yere onlar neden olmasın ki? Bence çok saçma bir düşünce, dileyen dilediğini yapmakta özgürdür, ve ben de bir yanlış göremiyorum, bende müslümanım o da müslüman, ne farkımız var açık kapalı, ben nasıl üyeysem o da olabilir bence
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAsıl yapmaması gerekenler, gelip burada bir taraflarını açıp nasılıııım ayyy nasılııım güzel miyim, diye sergileyenlerdir bence
+1 yılHey ! Bu ayrım niye onlarda insan ne kadar yobaz ve gerici insanlarsınız ya sonuçta hepimiz müslümanız şurda niye bu ayrımcılık var hala 15 yıl önce aştık biz bu kafayı
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.
+1 yılKaşarlar kullanıo suç değilde türbanlılar kullanıncamı suç geç o işleri :)
80 Yorumla
+1 yılSaygı duymaktan başka çare yok.
Açık koyuyor resim, kapalı resim koyunca yadirgamayiz.70 YorumlaNeden ki onlar insan değil mi? Normal insandan ne farkları var acaba? AT GÖZLÜKLERİ yakışmış. Bravo!!!
40 YorumlaKuranda türban diye birşey yok kardeş teseddür var yani o gördüklerini islamla uzaktan yakından alakası yok asıl emir farklı
16 Yorumla- +1 yıl
Bana tesettürü acıkla bakalım? Asıl emri söyle de bizi bilgilendir..
- +1 yıl
Neyse bu sabah polimiğe girmicem kardeş işim var
- +1 yıl
Kardeşim benim kuran-ı kerimi önce iyi idrak etmek lazım dümdüz anlarsak bazı şeyleri kaçırmış olursun o yüzden iyi anla kardeş
- Kişilik & Karakter konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver yaaaa... Kısmetini mi kapatıyor? Onlar da insan. Onlar da kız. Onların da nefsi var. Türbanını açmak istemeden paylaşımlarda bulunma hakkına sahipler.
10 Yorumla
+1 yılHatta bence özellikle bu siteyi kullanmalısınız toplumdaki önyargıları kırmak gerek burada kendinizi topluma açabilirsiniz bence
Herkes KULLANABİLİR10 Yorumla
+1 yılNiye insanları Türbanlı ve açık olarak ayırıyorsun? İnsanları giyim tarzından dolayı yargılamakta nedir?
32 Yorumla- +1 yıl
O kadar cahil ve aciz ki bu tarz yaklaşımlarda bulunan insanlar...
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİsteyen kullanır isteyen fotoğraf paylaşır Bana Ne Sana Ne
40 Yorumla
+1 yılİnsanların Türbanlı olmak ya da Türbansız olmaktan başka meziyetleri ile ele alınması daha doğrudur.
Giyim kuşam üzerine insanları ele almak kültürsüzlük emaresidir.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe alakası var ki ALLAHIN EMIRLERI bütün insanlara saçı açık olsa sokakta sevisse kimse birsey demez turban olunca kocasının elini tutsa ayiplaniyor
45 Yorumla
Soran+1 yıltürbanı takıyorsa zaten elini tutmamalı. Görüntü çok saçma oluyor anlatabiliyor muyum? Madem takıyor böyle sitelere giriyor en azından foto koymasın dedim kötü bir şey demedim ki
- +1 yıl
Allâh'ın emri sadece türban takanlara sanki
Cevap sahibi+1 yılNeyse tartışmayalim sabah sabah
- +1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılFarzlar her Müslümana farz. Kapalılar diye sadece onlara mı haramlar işliyor?
O zaman sen Müslüman değilsin?10 Yorumla
+1 yılseni ilgilendirmediğini düşünüyorum..
insanları açık - kapalı olarak değerlendirmek dünyanın en ucuz hareketi aslında..
umarım onlardan değilsindir..20 YorumlaHer kişi öz iradesiyle bu platformda bulunabilir, fotoğraf koyabilir. Bunu dile getirip tabulaştırmaya hakkınızı ben göremedim? Ve oldukça saçma buldum. 👎
00 Yorumla
+1 yılsenin gibilere akıl veriyolar bence faydalılar iyiki varlar sitedee
92 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi düşünenlere iyiki var sitedee
- +1 yıl
@Megnesygirl .).)
Fotograf koymalari yanlis dinimizce dikkat cekmemek gerekiyor ama onlar bakilsinlar istiyolar turbanin geregini yapmadikca bosa gidiyor yani acsinlar bir farki yok. ama uye olmalarinda sakinca gormuyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Mahrem bölgeleri kapattıktan sonra dinimize bir sakıncası yok :)
+1 yılBurdayım. İnadına da gitmiyorum :D Zoruna gidiyorsa sen git.
42 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılne alaka? sizin gibi zihniyetler yuzunden bu üöke gelismiyor türbanlilar yuzunden degil , üstadin soyledigi gibi : uzaya mekik gönderdinizde basörtüsünemi takildi...
yazik kendini bir bisey biliyo sanan cahiller00 Yorumla
+1 yılSanane, bizene, kime ne? Ayrımcılığı doğru bulmam, başkalarının giydiği-yaptığı falan bizi bağlamaz hem.
00 Yorumla
+1 yılBende kapalıyım ve bu sitede olmanın kotu bir yanını görmüyorum istemediğin konuları engellediğin zaman sorun ortadan kalkıyo ayrıca artık şu türbanlı açık musluman farklı dinden tarzı ayrımlarınızı kendinize saklarsanız sevinicem
10 YorumlaYani anlamamiz gereken sumu?
Türbanlilar namuslu açiklar namussuz.30 Yorumla
+1 yılTürbanlılar diye böyle sitelerde engellenmemiler bence ama sana katılyıorum bencede pek fazla fotoğraf koymamalılar
00 Yorumla
+1 yılOlum siz manyak mısınız l*n ne yapıyorsunuz 7/24 Hitler, Musolini falan mı okuyorsunuz neyin kafası bu
21 Yorumla- +1 yıl
super
Ama onların normal insanlardan farkı yok ki onlarda merak ettikleri şeyleri sorarlar bildiklerini cevaplarlar niye onları hor görüyosun?
10 Yorumla
+1 yılSende cesaret olsa açıktan yazardın insanın davranışlarına bakıcaksın açıklılığına kapalılığına değil bu yaşına kadar oğrenrmedin mi? burada gogsu açık foto koyanları kınama kapalıları kına nasıl bir zekan varsa
00 Yorumla
+1 yılTurbani dogru bulmadigima gore bence yaptiklari hersey yannis..
26 Yorumla- +1 yıl
senınkıler dogru dımı :D
- +1 yıl
TürbanI doğru bulmuyoMuş 😂😂 biz müslümanlarda domuzlugu doğru bulmuyoruz 😏😌
- +1 yıl
Evet biraz ağır konuşmuş olabilirim 😕 ama gerçekten bu konuda çok hassasim 😉 sonuçta hür bir devlette yaşıyoruz ve bu konuda kapalilari kınamak kimseye düşmez 😐
- +1 yıl
Her türlü insan kullanıyorda, türbanlılar mı battı?
00 Yorumla
+1 yılYa boş ver sene herkesin kendi seçimi :) Bende resim atmalarını saçma buluyorum ama bana ne!
00 YorumlaNiye bu ayırım onlarda insan değil mi? Gunahsa onlara sevap sa onlara bize ne?
00 Yorumla
+1 yılAynı fikirdeyim gitmelerini istiyorum hiçbirine saygı duymuyorum saygı da beklemiyorum
011 Yorumla- +1 yıl
@Deniris özgürlükçü değilim
- +1 yıl
@Deniris hayır değilim dincilerden nefret ediyorum sadece
- +1 yıl
@Deniris farklı görüşlere saygım var sadece dincilere yok farkı anla
- +1 yıl
@Deniris bak kardeşim diyorum ki; dincilerin görüşlerini düşüncelerini hatta komple kendilerini dikkate almıyorum saygım yok umursamıyorum. Fakat dinci olmayan kişileri veya dinle alakası olmayan fikirleri dikkate alırım umursarım saygı duyarım anlamadıysan daha da açayım konuyu
- +1 yıl
@Deniris dinsiz olduğumu iddia etmiyorum, herhangi bir dine mensup olanlardan bahsetmiyorum. Aşırı dincilerden gözü başka birşey görmeyen insanlardan bahsediyorum ne demek istediğimi anlamıyorsun daha da muhatap olmam iyi günler
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle sana katiliyorum. Soru sormak icin girmesi neyse de fotograf koymalari yanlis. Bunun sebebi de bilgi eksikliklerinin olmasi. Boyle seyler uygun degil
00 Yorumla
+1 yılNasilim kategorisi ve o tür paylaşımlar sorgusuz sualsiz kaldirilmali.
00 YorumlaAdı üzerinde türbanlı, tesettürlü değil. Çünkü türban tesettür değildir. Türban moda ürünüdür.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlar normal insan değilmi. Onların da her bayan gibi aşık olma, duygusal problemleri veya cinsel problemleri olabilir
Gayet normal00 YorumlaYuzumuz sokaktada gorunuyor zaten bunun abes bı yanı yok.
10 YorumlaBence herkes burada yer almalı herkesin düşünceleri çok önemli en azından saygı duyulmalı.
10 Yorumla
+1 yılinsanın kendi tercihi yargılamak sana düşmez insanlar özgürdür
00 Yorumla
+1 yılTabii ki kullanabilirler ama tutup nasılım diye sormaları çok garibime gidiyor
10 Yorumla
+1 yılBence de foto koymamalilar yoksa girmelerinde pek bir şey yok bence ama yine de tam hüküm veremeyiz
10 Yorumla
+1 yılİnsan gibi kullandıkları sürece sıkıntı yok ama henüz öyle kullananı görmedim. Dediğim gibi Allah için kapanan çok az bu aralar.
00 YorumlaKimse kimseyi hayatıyla , seçimleriyle yargılayamaz. Her insan yaptıklarıyla özgürdür!
00 YorumlaFotoğraf koymaları doğru değil. Ama isteyen her şeyi yapar.. Kimse karışamaz.
00 Yorumla
+1 yılKullanabilir onlarda insan? Senin neye nekadar hakkin varsa onlarinda okadar hakki var
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Türbanlıların bu siteyi kullanmasını doğru buluyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler