• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Kişilik & Karakter

Falcılar hakkında bir soru

atomickitten
atomickitten Takip Et
Xper 2 Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Şimdiye kadar hiç herşeyi bilen bi falcıyla karşılaştınız mı? evetse nerde? arkadaşlarım isim veren falcıların olduğunu söylüyor.örneğin eski sevgilinin adı baturalp mi diyor ve 12 den vuruyor .
Falcılar hakkında bir soru
Fal Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• cems34
    cems34 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 83%
    +1 yıl

Falcılar ya çok iyi düzenbazdır senden aldığını sana çok iyi " parayla " satarlar ya da bir tür kişilik bozukluğu yaşayan , aklından zoru olan biri olup sadece dinleyenin hayreti ile beslenen kişilerdir.

Hoşlandığın kişinin adını verip senden hoşlanıp hoşlanmadığını sorarsan zaten iki cevap var, biri hayır dır sihri ve parayı bozar , diğeri evettir sihri ve parayı perçinler . Sen eveti aldın ya e daha ne var diye zaten tekrar sormaya geleceksin. Sana bir ( afedersin ama) abonekaz kartı açar kafasında ve eline saydığın parayı gözün de görmez, param bitti dediğinde anlarsın matematik gerçeği.

Sen hiç roman bayanlardan duymadın mı ? " Atasın bir 10luk daha göreyim halini bir daha ". İşin ucunda para varsa , altında da kesinlikle tezgah vardır mantıken. Bazıları da yutarlar zokayı dökerler "sipali" yi ...

Eski, sevgili adı zor bulunan birşey değil, içerde beklerken konuşmalarında geçer birlikte gittiğin arkadaşınla , ya da senden önce giren arkadaşına sormuştur.

1
    16 Yorumla
    • atomickitten
      atomickitten
      +1 yıl

Bilmiyorum ben bildiklerine şahit oldum hepsi için demiyorum ama . senin de içine bişeylerin doğduğu olmadı mı hiç? bazı özel insanlar da bizden daha sık hissediyolar karşısındakinin durumunu inanıyorum ben.

Yorumla
    • cems34
      cems34
      +1 yıl

Bunun her zaman istatistiki karşılığı vardır. Ya birşey ya diğer şey olacaktır ve başka etmenlerden hangisine ağırlık düştüğünü kalemsiz kafadan hesaplar insan ve içime doğdu dediği budur. Sıradışı bir yetenek değil azıcık kafası olan bunu hesaplar. Mucizevi özel bir insan yoktur, geleceği sadece Allah bilir, mucize Hz Muhammed'e bile tanınmayan bir hak ise elin adamına kadınına vahiy mi iniyor o anda? Yapılan inanç sömürüsü, din anlamlı da demiyorum, kendine inandıranın seni sömürmesi

Yorumla
    • atomickitten
      atomickitten
      +1 yıl

madem bu kadar realistik bi insansın,senin için mucize yok,allahın olduğuna nasıl inanıyosun ben de bunu anlayamadım

Yorumla
    • cems34
      cems34
      +1 yıl

Allah benim ona inanıp inanmamama muhtaç değil.

Benim için değil , İslamda ve Kur'anda mucize yok, ilk defa yasaklanmıştır. Muhammed'den önceki peygamberlere verilen bir yetenekti,Musa denizi yardı Isa ölü diriltti , kör iyileştirdi. Ancak ümmetleri peygamberlerini taklide kalkıştı, yasak islamda bu yüzdendir. Bunun Kur'anda geçişi, insanlr mucize ( sofra ) istediğinde gelen cevaptır. Allah der ki " Ben zaten size o mucizeyi verenim, benim mucizemle yeyip içiyorsunuz" Yani bitki hayvan verdildi

Yorumla
    • atomickitten
      atomickitten
      +1 yıl

sanki bu olaylar olurken izlemişsin gibi anlatıyorsun:D

Yorumla
    • cems34
      cems34
      +1 yıl

Verilen dünyada bitki ve hayvanlar Allah'ın zaten mucizesi , insanlra düşen o bitkileri ve hayvanları sofraya pişirerek getirmek, bunu da zorbalıkla yalanla dolandırıcılıkla haksızlıkla yapmadan haramsız yapmak.

Çok açık umarım buraya kadar Allahın varlığı ?

Bunlarla ben seni dine ya da mucizeye davet etmiyorum , boyle anlama ben de boyle biri değilim zaten. Ben seni sadece BİLGİ ye davet ediyorum

Yorumla
    • cems34
      cems34
      +1 yıl

Bir kere kapağını açsaydın o kur'anın , bir kere okusaydın bu yaşa kadar ; izler gibi anlatıldığını görürdün.

Yorumla
    • atomickitten
      atomickitten
      +1 yıl

bilgiye her zaman açığım kaynak sağlam olduktan sonra (deneylerle kanıtlanabilir olana). ötekiler soyuta girdiği için kabullenmesi insandan insana değişiyor şekil 1a da görüldüğü üzre

Yorumla
    • atomickitten
      atomickitten
      +1 yıl

okudum kuranı.

Yorumla
    • cems34
      cems34
      +1 yıl

Peki :) tartışmayı durduralım. Zaten istediğin kadar hipotez kurarak falcı deneyebilir istatistiğini çıkarabilirsin , sonuçta mucize yapıyorlar ya da mucize yapamıyorlar şeklinde bir discussion ile de bağlayabilirsin . Bu arada kur'an hakkındaki isnat'ım için özür, buna da hakkım yoktu. Ancak, Kur'anda anlatılan yaklaşık 400 yıllık olaylar ve bir insan bunu bilemez yazamaz, yani izlemem olanaksız, bu çıkışın bilgisel olmadı. Okudun ; bilirsin zaten , değil mi ? Falcı geleceği okuyamaz

Yorumla
    • atomickitten
      atomickitten
      +1 yıl

kuranda yazana göre geleceği bilemez, evet. ancak şuanda yaşananları bilemeyeceği söylenmiyor. yalnız mantıken düşününce geleceği bilmek de mümkün olabilir kanaaimce.sonuçta insan beyni de bir bilgisayar gibi. bilgisayar nasıl 1 ve 0 dan oluşuyorsa insan beyni de nöron bağlantılarından oluşuyor.bir insanın seçtiği şeyler düşündükleri tesadüf değil bence.tamamen beyninin kimyası,ve bu kimya sonucu çalışan beyninin dış ortamdaki etkenlere nasıl bir cavap zinciri oluşturacağıyla ilgili.

Yorumla
    • atomickitten
      atomickitten
      +1 yıl

tabiki bir insan karşısındaki nöron yapısını,sinapsların tek tek bağlantısını hormonlarının ve nörotransmiterlerinin durumunu,hücreler arası sinyallerini bilemez.bunları bilse çevrede oluşacak etkenleri bilemez. dolayısıyle bunları bilen yalnızca allahtır.allahın geleceğimizi bilme mekanizması burdan kaynaklanıyor olabilir

Yorumla
    • cems34
      cems34
      +1 yıl

Şuan, içinde bulunduğun saniyedir sadece. Gelecek; 1 saniye sonradan itibaren başlıyor, 1 gün sonra falan değil . Aklın baturalpte iken 2ci saniyede 9 şiddetinde deprem olacağını ve binanın altında kalacağını hissedebilirmisin? Hissetseydin orda durur muydun? İnsan beyninin bu tarz işleri yapamadığını ben 6 yıl gördüm, dahası sadece teori ve vivid problems'dir

Yorumla
    • atomickitten
      atomickitten
      +1 yıl

elbette ki ben bilemem ancak çok üstün bir teknolojiyle yer kabuğunun içindeki durumu, fayın boyutlarını lokalizasyonunu toprağın yapısını etc.. bilirsek depremin ne zaman olacağını bilebiliriz.bilemem ama demek istediğim şey hiçbir şey için bilinmesi mümkün değil dememeli.

Yorumla
    • cems34
      cems34
      +1 yıl

Doğru, kesin bilinemeyen şeyler de olasılığa yani istatistiğe bağlanır , sonucu da ağırlıklı tarafa tahmin olarak konur. Süregelen mantığa göre başa dönersek, falcı konuyu tahmine bağlıyor, Önermeler: kızlar da erkeklere göz diker, ikincisi bilgi ister, üçüncüsü bir ad yakalarsan alırsın paraları. Bu durumda biri ad kaçırarak sana ihanet etmiş oluyor ya da beklerken gizli kameradaydın , arkadaş sohbeti arasında lafı geçti çocuğun. Yani işin bir gerçekçi açıklaması mutlaka olur, gerisi şaşkınlık

Yorumla
    • cems34
      cems34
      +1 yıl

Uzat elini tokalaşıp anlaşalım.

Falcı yüzde1 olarak baturalp ismini salladı binlerce ad arasından tutturdu.

Falcı %99 olarak baturalp ismini mantığı olan ve açıklanabilir şekilde elde etti .

Falcı attığı gole biçtiği değerin yarısı kadar para kazanabildi çünki sen yemedin

OK mi

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Ankamall
    Ankamall Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

En son biryerde kızlar falcı getirtmiş benimde falıma bakmasını istediler. Yok dedim ben inanmam hurafelere. İlla bakıyım ben geleceği görebilen bir medyumum falcı değilim dedi. Gerçekten geleceği görebiliyormusun diye sordum ne öğrenmek istiyorsun hadi yumurtla dedi adam. Kapat gözlerini dedim kapattı. Biraz böyle kal hiç açma dedim peki dedi. Tam o anda gelişine ağzının üstüne osmanlı şamarını bir çaktım ki, Şlak sesiyle mekandaki herkes ayağa kalkıp bizim masaya baktı. Adam gözünü açtı şaşkın bir dille ne yapıyorsın sen dedi. Eee dedim hani geleceği görüyordun ?

1
    0 Yorumla
  • nnisannn
    nnisannn Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

iranlı bi kız bakmıştı benim falıma söyleyeceklerine inanmam için o an yaşadığım birçok şey söyledi ve öncesinde yaşadığım şeylerde söyledi hepsi doğruydu söylediklerinin geleceğe dair de birsürü şey söyledi çıktıda söyledikleri henüz olmayanlarda var..ben eğlencesine yapmıştım bidaha yapacağımı sanmıyorum geleceğe dair birşeyler öğrenmek istemiyorum çünkü tedirgin ediyo bu tip şeyler beni

0
    0 Yorumla
  • levresrouges
    levresrouges Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

evet karşılaştım, bidahada hayatta o kadına gitmem, dedikleri bir bir çıkmaya başlayınca psikolojim bozulmuştu. Zaten garip bi evi vardı millet sıraya giriyo falan. cinli minli bişeydi heralde.

1
    8 Yorumla
    • atomickitten
      atomickitten
      +1 yıl

hangi şehirde

Yorumla
    • levresrouges
      levresrouges
      +1 yıl

izmir

Yorumla
    • atomickitten
      atomickitten
      +1 yıl

neresinde tam olarak :))

Yorumla
    • levresrouges
      levresrouges
      +1 yıl

:) izmirdemisin sende? altındağın yukarısında askeriyesinin orda. ama çok fena ya.

Yorumla
    • atomickitten
      atomickitten
      +1 yıl

yok manisadayım da sık sık gelirim izmire

Yorumla
    • levresrouges
      levresrouges
      +1 yıl

tamam gitmeye karar verirsen detaylı adresini veririm. 30a bakıyodu sanırım

Yorumla
    • Arzzmm
      Arzzmm
      +1 yıl

Izmirde açık adres verebilir misin

Yorumla
    • Bıtbıttı
      Bıtbıttı
      +1 yıl

Selam, nerede bu falcı, iletişim bilgisi yollar mısın?

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

11

Cevap

8

Cevap

• Cangülüm
    Cangülüm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 40%
    +1 yıl

Falcıların hepsi sahtekar. Gaybı yalnız Allah bilir. Onların değişik sahtekarca numaraları vardır. Saf olan insanları kandırırlar.

1
    6 Yorumla
    • atomickitten
      atomickitten
      +1 yıl

gaybı bilmek isteyen kim? bana şuan da yeter

Yorumla
    • Cangülüm
      Cangülüm
      +1 yıl

Öğrenmek isteyen falcılara kanıyor işte. Cinlerden öğrenildiği söyleniyor ama cinlerde gaybı bilemez. hadi 10 sene sonra trafik kazası geçirip kolunu kaybedeceğini öğrendin. ne oldu ki şimdi? öğrendin sana bi fayda mı getirdi. o on yıl sadece sana azap oldu o kadar. on yıl boyunca yine o kolun yokluğunu hissedeceksin.

Yorumla
    • atomickitten
      atomickitten
      +1 yıl

öğrenmek istediğim şey böyle bişey değil.sağlıkla ilgili asla soru sormam zaten

Yorumla
    • Cangülüm
      Cangülüm
      +1 yıl

Sen bilirsin. Ben onların sahtekar olduğu konusunda uyardım seni. Artık gerisi sana kalmış

Yorumla
    • atomickitten
      atomickitten
      +1 yıl

:)) cangülüm neden başkalarına yorum yapıyosun ki arkadaşım alan razı satan razı

Yorumla
    • Cangülüm
      Cangülüm
      +1 yıl

Ya seni kandırıyor resmen, eğlence arıyor kendine. Ben dayanamıyorum böyle şeylere. Beni bahane ediyor şimdide. İnanma ona seni peşinden koşturmak istiyor.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

ben bir tane duydum. adam şecereni sayıveriyormuş. isimli cisimli anlatıyormuş. arkadaş arabasıyla bırakmış bir yere de giderken başlamış saymaya siz filanca kadar kardeşsiniz. filanca kişi ile problemin var. karın şöyle diyor. arkadaş demiş abi dur yeter. kötü hissediyorum anlatma.

anlatınca tüylerim diken diken olduydu.

0
    2 Yorumla
    • mira92
      mira92
      +1 yıl

Nerde bu

Yorumla
    • Elvannnn322
      Elvannnn322
      +1 yıl

Nerde kğmdir

Yorumla
  • ruhunusatanhatunnn
    ruhunusatanhatunnn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 58%
    +1 yıl

İstanbul'da falcı samet var. hic ortamda bahsetmemis olmama rağmen takır takır herseyi suratıma vurdu heleki 12 den vurup isim bile verdi 40 tl ye bakiyor

0
    0 Yorumla
  • 3fsuN
    3fsuN Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

gittim bursada biryere . kadın catr catır soyledi herseyi basta ınanmamıstım arkadasıma

0
    3 Yorumla
    • atomickitten
      atomickitten
      +1 yıl

süper ya öyle bi falcı bulsam hemen gidicem

Yorumla
    • 3fsuN
      3fsuN
      +1 yıl

takıldıgım adamın evli oldugnu soyledi ve evli cıktı bi hane var bi evde kadınla kalıyo dedi

Yorumla
    • atomickitten
      atomickitten
      +1 yıl

vaav büyük bi dertten kurtarmış seni benm de okuduğum bölümü yapacağım mesleği bilmişti

Yorumla
  • NamelessWarriorr
    NamelessWarriorr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

Falcılar geçmişte yaşadığınız her şeyi en ince ayrıntısına kadar bilir ama gelecekle alakalı söylediği her şey yalan uydurmadır, gelecekle ilgili söyledikleri çıkarsa tamamen tesadüftür..

0
    2 Yorumla
    • atomickitten
      atomickitten
      +1 yıl

mesela hoşlandığım kişinin ismini versem onun da benden hoşlanıp hoşlanmadığını bilebilir mi

Yorumla
    • NamelessWarriorr
      NamelessWarriorr
      +1 yıl

Boş ver falla bozma kafayı çok daha önemli şeyler var..

Yorumla
  • xkhats
    xkhats Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 630 cevap paylaştı.

9 attığı şeyden 1i tutar. Arkadaşlarımı götürdüm, hepsine aynı şeyi söyledi.

0
    0 Yorumla
  • yazargeçerim
    yazargeçerim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

bana da arkadaşım baktı ama ben inanmak istemiyorum her dedikleri doğru olsaydı ve geleceği bilselerdi trilyoner olurlardı :)

0
    1 Yorumla
    • atomickitten
      atomickitten
      +1 yıl

geleceği bilmiyo zaten şuanda olanları biliyolar:)

Yorumla
  • Loquace
    Loquace Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40
    +1 yıl

Ankara'da bir tarot abiye gitmiştim tırstım çıktım, sanki adamla birlikte yaşıyormuşum gibi çatır çatır çatır saydırdı :)

0
    1 Yorumla
    • Anaya
      Anaya
      +1 yıl

Ankararnn neresinde adı ne

Yorumla
  • onelastkiss
    onelastkiss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

annem karşılaşmış (kahve falı) bazen anlatır şunu şunu bildi diye

ama ben ilgilenmiyorum

0
    0 Yorumla
  • birincitekilşahıs
    birincitekilşahıs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

öyle saçmalık olmaz..inanmayın şunlara ya eğleniyorlar sizinle akıllı olun azcık.

0
    0 Yorumla
  • dün1bugün2
    dün1bugün2 Takip Et
    +1 yıl

2 tanesiyle karşılaştım. 12'den vurdular bir daha da bakmadılar falıma.

0
    0 Yorumla
  • -agu-
    -agu- Takip Et
    +1 yıl

isim söyleyemem ama isminden bir çok harfi bilebilirim

1
    15 Yorumla
    • atomickitten
      atomickitten
      +1 yıl

nasıl yapılıyor bu

Yorumla
    • spagetting
      spagetting
      +1 yıl

ne iş?

Yorumla
    • -agu-
      -agu-
      +1 yıl

böyle bir soru soracağını biliyordum

hayır yılların bilgi birikimini şurada iki satır yazıyla aktarmamı mı bekliyorsun cidden

Yorumla
    • atomickitten
      atomickitten
      +1 yıl

ben sadece birinin benden hoşlanıp hoşlanmadığını merak ediyorum bunu bi falcıya sorsam bilebilir mi mesela sana:D

Yorumla
    • -agu-
      -agu-
      +1 yıl

buradan olmaz

o kişinin özel bi eşyası lazım falan filan

Yorumla
    • atomickitten
      atomickitten
      +1 yıl

ismi yetmez mi ya

Yorumla
    • Cangülüm
      Cangülüm
      +1 yıl

Saf insanları kandırıyorsun resmen. Kanmayın ya yalan söylüyor

Yorumla
    • spagetting
      spagetting
      +1 yıl

üfürükçü hoca gibi adamsın <3

Yorumla
    • -agu-
      -agu-
      +1 yıl

soran

tam odaklanıyordum cangülüm gelip moralimi bozdu

ıı ıhh olmaz senin iş

Yorumla
    • atomickitten
      atomickitten
      +1 yıl

yaaa öyle demee

Yorumla
    • -agu-
      -agu-
      +1 yıl

soran

cangülü doğru söylüyor

seninle daşahh geçiyom

get kaç kurta kendini

Yorumla
    • atomickitten
      atomickitten
      +1 yıl

bu kadar çaresiz bi duruma düşmüş bi insanla alay etmek yakışıyor mu:D

Yorumla
    • -agu-
      -agu-
      +1 yıl

özür dilerim

affet lütfen

Yorumla
    • spagetting
      spagetting
      +1 yıl

o zaman patlat bir tarot ben geliyorum. <3

Yorumla
    • spagetting
      spagetting
      +1 yıl

ahahahahşlkjfjdklşkjhdjksl adi herif. :D

arada bir, üzerime bir ağırlık çöküyor. meğer sebebi buymuş.

Yorumla
  • spagetting
    spagetting Takip Et
    Guru Yaş: 87
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 586 cevap paylaştı.

var bir tane cob'un müdavimi olduğu.

1
    3 Yorumla
    • -agu-
      -agu-
      +1 yıl

spagetti

ne yapayım kızım ya işler kesat. artık yalana dolana baş vurdum faldır astral seyahattir falan bir iki saf kız bulup götüreyim .hayır doyurmaz ama açlığımı bastırırlar birazda olsa.

Yorumla
    • -agu-
      -agu-
      +1 yıl

spagetti

ayıp ediyorsun .beni aynı kefene koyduğun adamlara bak :(

bana güvenebilirsin bebemm.ırz dostu yum ben .çekinmene gerek yok

Yorumla
    • -agu-
      -agu-
      +1 yıl

ne tarotu kız

Wodoo Bebeğini yaptım senin

ara ara ona sulanıyom

saf sende kesin rüyamda kamyon devirdim yine ne oluyor bana diye hayıflanıyorsundur

Yorumla
  • pembepanterrrrrr
    pembepanterrrrrr Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Cogu atiyo emin ol 1i tutuyosa gerisi tutmuyo

0
    0 Yorumla
  • madeleinee
    madeleinee Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.

sürekli giderim kendimde büyü yapıyorum

0
    0 Yorumla
  • marjinalis
    marjinalis Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

baturalp diyen falcıyııı getiriiin buraya!

0
    0 Yorumla
  • SeRKaNNt
    SeRKaNNt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 31%
    +1 yıl

hoşlanıyor senden

0
    2 Yorumla
    • atomickitten
      atomickitten
      +1 yıl

inşşş:)

Yorumla
    • SeRKaNNt
      SeRKaNNt
      +1 yıl

soruna ilk bakıs ıcımden gelen ılk cevaptı ama hayırlısı olsun

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Erdek'te bi falcıya fal baktırmıştım. Çıkmıştı.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

hayatları duzenbazlık

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Falcılar hakkında bir soru
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Benzer Sorular

Falcılar, Fal baktıranlar? 9 cevap verildi
SAÇ DÖKÜLMESİ SEBEPLERİ? 7 cevap verildi
Falcı hakkında fal bastıranlar? 1 cevap verildi
Falcıların dedikleri çıkarmı? 6 cevap verildi
REEDER PİŞMANLIKTIR? 5 cevap verildi
EĞİLİNCE İÇ ÇAMAŞIRIM GÖZÜKTÜ? 25 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sevgiye inanır mısın?
  • Grip aşısı oldun mu?
  • En büyük hatan nedir?
  • Selam, sizce bu şort kombinim nasıl duruyor ve neyle daha iyi gider?
  • Neden pavyonda çalıştığım için insanlar bana kızıyor?
  • Hayalinizdeki eş sarışın mı esmer mi?
  • En büyük yeteneğiniz ne?
  • Flört sence nedir?
  • Sık sık hıçkırır mısın?
  • Yanak güzelliği önemli mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨