İyilik çabuk unutulur, kötülük unutulmaz derler. Size yapılan iyilikleri yakın zamanda unutur musunuz? Yoksa iyilik yapan kişiye minnetiniz hep devam eder mi?
eger beni minnet altına bırakmak adına yapılan iyiliklerin karşılıklarını öder sonra unuturum ama gercekten samimiyetine güvendigim insanların iyiliklerini asla unutmam
O iyiliği habire dile getirip beni ezikliyolarsa onun karşılığını öder o iyiliği yapanı unuturum diğer türlü samimi şekilde içinden gelerek ve karşılık beklenmeden yapılan iyiliği ömrüm boyunca unutmam kötülüğü hemen unuturum çünkü bana kötülük yapan insan dostum yakinim olamaz
İyilik yapan kişiyi unutmam biraz zor olur. İyilik yapıldığına göre zor bir durumda kalmışımdır o anı hep aklımda kalır hatırladıkça ya da anlattıkça minnet duyarım. Yurtdışında olduğum bir vakit trene bilet alacaktım daha yeni gitmişim yol iz bilmiyoruz bir teyzeye sordum kadın benle beraber trene bindi yanına oturttu yemeğini paylaştı sohbet etti ve ineceğim yerde tüm eşyaları indirmeme yardım etmişti 4-5 sene oluyor ama o kadını hiç unutmam...
Hayir ben olene kadar unutmam asla cok vefaliyimdir hatta biri bir cop versin cok faydasiz yardimida olsa dahi bana deger vermis ilgilenmis demktir... sonrasimda kafami bile yarsa hep kotulugunu unutur herzaman iyiligini anlatirim. aklima gelir unutmam kinnkus bilmem sahsen boyleyim ben iyi gclr...
İyilik yap denize at, balık bilmez ise Halik bilir.. düsturu ile büyütüldük. Unutmam. Yaptığım iyiliği de söylemem. Şükür bana iyilik yapanlar da böyle oldu hep.
Iyiligi hic unutmam kin meselesi kotuluk oldugu zaman 10 sene sonra goriyim satasirim ama iyilik yapmis olayim sempati duydugum birine es dost ask arkadas 20 sene sonra istanbuldan rizeye yuruyelim desin hic dusunmeden yururum
Kimseye hiç bir kimseye pişman olacağım iyilikler yapmam , yaptıklarım ise ufak ilintilidir onları iyilikten saymam kısacası bu konuda kafam aşırı aşırı rahat..
En İyi Cevaplar