Erkekler bu soru sizlere; bazı durumlar da hep kadınların sizin ailenizle yaşama fikri ve zorunluluğu varken bir gün sizinde iç güveysi olabileceğiniz aklınıza gelir mi? Bu durumu nasıl karşılarsınız? iç güveysi nedir
Önce iç güvey nedir onu bir açıklayalım. Evlenen çiftin ayrı bir eve çıkmak yerine veya erkek tarafının ailesiyle yaşamak yerine kız tarafının evine birlikte yerleşmeleridir. Kesinlikle iç güveysi olmak istemem. karımla (eşimle) kendi anne babamın yanındada kalmak istemem. Çünkü özel hayat diye bir şey kalmıyor. Kesinlikle zevk alamazsın. Daha bir sürü neden vardır ama buraya sığmaz. Sırf özel hayat için karımla sadece ikimiz baş başa bir eve çıkarım ben. Sakın iç güveysi olmayın ya da kendi anne babanızın yanında karınızla kalmayın. Hayatınızı yaşayın. Zaten bir gün öleceğiz. Karınızla baş başa bir evde kalınız ve hayatınızı yaşayınız. İç güveysi arayan bayanlar bence sizin de güzel bir hayatınız olmaz ileride. Çünkü ev üstüne ev kurulmaz.
İki taraf için de birinin ailesinin yanında yaşaması düşüncesine şiddetle karşıyım. Bizim insanımız herşeye karışmaya meraklı ve iki tarafta da mesafeli olmak en sağlıklısı!
Gerçi merlot'mun annesi gibi biri olsa onunla yaşardım, süper bir kadındı :)
gayet iyi karsılardım ne olcak sonucta sevdiğim kız nasıl benim ailemi benimsiyorsa bende onun ailesini benimserdim...gayet te iyi anlasacagımıza inanıyorum :)
Gitmek sorun değil ama kızın annesi babası kardeşi abisi ablası kim varsa cekinmem ve rahatimi bozmam ailesinin yanında oynanır öperim ters bişey söylerse de tersler cevabını verir üstüme gelindiği an son haddeye kadar giderim. Gece yatak odasından çıkacak olan sesler de cabasi
Ben bati karadenizde yasiyorum bizim buralarda cok var bu ic guweysi olayi sahsen ben bile ic guweysi gidecem. ic guweysi diyipte kendinizi yabanci gormeyin birde su vardir size orada kotu dawranacaklar diede bisi yok eger sen kendin iyi olursan karsindakide iyi olur bazi aileler vardir sizi kendi ewladindan bile daha cok severler ama bu biz erkeklerin elinde kendini sevdirirsen yanlis yapmazsan ic guweyside gidilir o ewdede yasanilir hic sikinti olmaz yani
Yuvayı dişi kuş yaparmış. Bence gayet mantıklı. Asya ülkelerine baktığınızda genel olarak erkekler için başlık parası bile veriliyor. Türk adetlerinde kadın ve erkek eşit, çoğu konumda ise kadın üstündür, evin reisi kadındır. Sonuç olarak tabiiki giderim.
tabiki hiçbi erkek istemez sonuçta tüm söz haklarınızı sosyal haklarınızı tartişma yemegi begenmeme tv izleme gibi gibi tüm haklarınızı kaybediyorsunuz çadırda yaşarım daha iyi
ben bir kizim zaten evlenince ic guveysi gidicem :D ama Hakan istiyor bu yuzden bol bol spor yapiyor zengin kiz kafeslemek en buyuk amaci saglicakla kal :) #HakaninParaDuskunlugu
tabi hayat kimseye toz pembe değil belki sen ben ayrı bir ev alabiliriz veya kiralarız en azından ama maddi durumlarda ön planda
Ama illa kalınacaksa erkeğin ailesinin yanında kalınır.
düşünsene zaten maddi durumun kötü ve gereken hayatı eşine sunamıyorsun onun ezikliği var bide gelip evlerinde kalıyorsun. 2 laf söyleseler manalı veya manasız olarak itin neresine gireceğini şaşırırsın
En İyi Cevaplar