İslamiyet çok iyi birşeymiş sanki cennete düştüm her gün gelmek istiyorum dedi.
Ne demek istedi farkında olmadan ne yaptım dünden beri düşünüyorum anlayan var mı?
Ne demek istedi farkında olmadan ne yaptım dünden beri düşünüyorum anlayan var mı?
Gaylik doğuştan gelen bir cinsel yönelimdir öyle dinle falan bir alakası yoktur.
he adam gitti şimdi camiden erkek kaldırıyor. Dün bitanesinin evinde kalmış bide yatsıdan sonra uyuya kalmışız diyor.
Imana gelmis dostum hallelujah!
Yalniz 60lik emmileri fordlamasin dikkat et.
Yok kardeşim öyle birşey yapmaz. Bizim ahmet var bodyci oda namazında niyazında dün akşam namazından sonra onlara gideceğim dedi. Bir anda bu kadar kaptırması beni korkutuyor. Kaş ypaalım derken göz çıkarmayalım. malum işid falan.
Bodyci ise o zaman senin Ahmet'e sarmis o ben diyim.
oooooo cidden mi harika ins dogru yolu bulur
inş bulacak dün akşam namazından sonra camiden çevre yapmış kendine. Napıyorsun kardeşim dedim cemaat ile oturuyoruz abi çok iyi insanlar dedi. Bizim ahmet var bodyci ama namazında niyazınca çocuk. Onlarda kaldı gece. Düzelecek inş.
insAllah Allah yar ve yardimcisi olsun senden de razi olsn vesile oldugun icin
onlarda niye kalio ki bu arada
Bir anda bu kadar bağlanmasıda korkutuyor beni. Daha dün gece tanıştığı çocukla aynı evde kalmalar olsun birde işid falan var biliyosun
ayni evde kalma olayina kil oldum
Ya akşam namazından sonra yatsıyı kılalım gidersin demiş çocuk buna buda tamam demiş. E biliyon işte bizim ki erkek görünce dayanamıyor. Çocukta yakışıklı kaslı falan. Bunun aklını çelmiş olabilir. Bizim ki de kız gibi gör yani. Hani çocuğun düşüncelerini değiştirip suriyeye falan yollarsalar ben sebebi olmuş olurum diye korkuyorum
haha valla o kasli adam guvenilirse bisey olmaz
pek güvenemiyorum aşırı dinci bir insan. Geçen kiliseye taşlı sopalı saldırı düzenleyeceklerdi polis gelip ikna etti. Mahallede bir insanın ateist diye adı çıksa öldürmekle tehdit ediyorlar ailesini.
uzak dursun o zmn sende yagmurdan kurtaricam derken doluya tutmussun. adam gbi insanlardan ogrensin islami
ya arkadaş ben anlamadım ki ne yapacağımı
Cevap
8Cevap
Kardeşim 2 tür eşcinsellik vardır birisi biyolojik birisi düşünce olarak... Öncelikle sorunu bulmalısın tedavi edebilmek için.
İncide paylaşılan entryleri burada kullanıp kendinizi komik değil aciz duruma düşürüyorsunuz.
Haysiyetsiz ve hayasız davranmanın gereği yok, senin geyik muhabbetine meze olacak konu mu bu edepsiz herif.
O kadar erkeği bir arada görünce Huri gibi gelmiştir hepsi.
Anaa afferin len iyi iş başarmışın 😄
ya adam dün gece akşam namazından kaldırdığı çocuğun evinde kalmış keşke yapmasaydım
Ne anlamadım
Sen onu düzelt sebap kazanrsn
nasıl düzelteceğim ki? camiden çıkartamıyorum çocuğu artık. Akşam namazında bizim mahallede bir bodyci ahmet var onunla kanki olmuşlar gecede onlarda kalmış. Bir anda bu kadar bağlanması da korkutuyor beni malum işid falan var.
İşid le ne alaka?
Ya bunlar insanların dini duygularını sömürerek cihat var kardeşim şöyle böyle diyerek savaşa adam topluyorlar. Hiç denk gelmedin mi bizim çevreden kayıp 2-3 tane kız var mesela mektup bırakıp gitmişler cihada gidiyoruz diyerek
sevmişse ne güzel işte :D
Camide erkekler olduğu için öyle demiştir. 😂
Troll amca hahaha
tırıl ımcı hıhıhıı
TOROL amca muahahhahnahasfhcıdasg
zorla gitmiştir mk
Tövbe etsin nan :S
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar