Herseyın elbet bir bitiş noktası var nerde olursak olalım herseyin hesabı vardır ölümle ya da ölümsüz mutlu ya da mutsuz.
Yaşamaktan zevk almaya başlamışken olmuyacak bir aşk başladı hayatımda gereksiz bir durumla konusmak zorunda kaldım okadar yakınken uzak durmak zor olsada hersey bitmiş durumda yalanlarıyla hayatta kattı bir satır bana.
Ölüm artık bir adım daha yakın bana.
Yaşama sevincini buldum yeniden hiç birsey takmamak J böyle ne kadar değerli olunduğun anlaşılıyor aslında değer verdiğim insanlar değişti sana nekadar değer veriyor ise okadar yakınsın aslında ama eski dostluklar unutulmuyor asla içilen kahveler yapılan sohbetler özleniyor hala söylenen yalanlar soğuk ruzgarları soktu aramıza yanında huzur bulduğum insan artık yok buna alışmak zor olsada Dedim ya Hayat herşeye alıştırıyor insanı işte onu görünce mutlu olurken artık görmemek için çaba nedendir bilmiyorum ama herzaman kalbimde yeri vardır zaman zaman üzüldüğüm olsada seviliyor hala.
Gerçek hayatın peşinde koşturmaktan yoruldum artık sahtecilik insanların kanına girmiş artık gercek doğrulukçuluklar nerde kalmış bilmiyorum belki saf diyorlar belki aptal umrumda da değil aslında insanların sahte yüzler piçliklerini öne koyuyor zaten.
Hayat işte bir MUTLU bir MUTSUZ alışılmışlıklarla devam Ölümlü hayata.
Bu kısacık hayat öyküsünde bile mutsuzluk hakim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer