Sen sinsilikten uzakta kalmış bir meleksin!
Sinsilik nedir? Nasıl yapılır? İşte bütün bunlardan bir haber yaşayan insansın! Aslında sana da helal olsun bu hayatta sinsi olmamak da zor mesele. Bu işin sosyal medyası, araştırması var sen bu kadar etki varken hepsinden kendini korumuşsun bu nedenle bizden de meleklik ödülünü kazandın. Senin kimseden gizleyecek bir şeyin yok dobra dobra söylüyorsun! Doğruya doğru, yanlışa yanlış işte bu kadar. Olayları bulandırmaya gerek yok senin için sinsice insanların aklını çelmeğe, ortalığı karıştırmaya da gerek yok sonuçta artık kimse çocuk değil dimi?01 Yorumla- +1 yıl
masum melek :D
En İyi Cevaplar
Bu test yalan söylüyor sinsirella nedir 😂
Sinsilikte master yapmışım 😂😂02 Yorumla- +1 yıl
bana da öyle dedi valla :D
+1 yılSİnsirella cktım
Sinsilik senin için çocuk oyuncağı artık bu konuda master yapmışsın diyebiliriz. Çevrende olup biteni bir anlık bakış ya da kelime ile çözebiliyorsun. Dışarıdan seni tanıyanlar sessiz, sakin hatta biraz da asosyal olduğunu düşünür ama içindeki cevheri bilenler bilir! Çözülmesi gereken olaylar, en büyük dedikodular hep senden sorulur. Bu sinsilikle birçok işi de kolay yoldan hallettiğini söyleyebiliriz. Böyle devam et senin gibisi az bulunur!02 Yorumla- +1 yıl
sen de mi ya :DDD
- +1 yıl
bence teste bir sorun var:)
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılSinsirellaymışım. Lanet olası test.
03 Yorumla- +1 yıl
Yalancı pis test :D
- +1 yıl
Teşekkürler.
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen içten pazarlığın belediye başkanısın!
Sen dışarıdan saf, pak, tertemiz gözüken ama içinde tam bir adet sinsi bulunduran birisin. Seni çok iyi tanımayanlar sana bayılır neden mi? Çünkü dışarıda tam bir sevgi pıtırcığısın, insanların hep iyiliğini düşünen yardımcı gözüken insanlardansın. Ama onların bir boş anını kollar, sinsiliğini orada ortaya koyarsın. Çok sosyal gözüken herkesi tanıyan bir insansın ve bu çevre sana güzel bir sinsilik olanağı sağlıyor. Herkesten aldığın bilgileri öyle yerlerde kullanıyorsun ki senin bile ağzın açık kalıyor!
böye dedi bana02 Yorumla- +1 yıl
Belediye başkanı :DDDDD
- +1 yıl
baktımda benden başka belediye başkanı yok sanırım yoksa ben mi gözden kaçırdım :)
Sinsilik nedir? Nasıl yapılır? İşte bütün bunlardan bir haber yaşayan insansın! Aslında sana da helal olsun bu hayatta sinsi olmamak da zor mesele. Bu işin sosyal medyası, araştırması var sen bu kadar etki varken hepsinden kendini korumuşsun bu nedenle bizden de meleklik ödülünü kazandın. Senin kimseden gizleyecek bir şeyin yok dobra dobra söylüyorsun! Doğruya doğru, yanlışa yanlış işte bu kadar. Olayları bulandırmaya gerek yok senin için sinsice insanların aklını çelmeğe, ortalığı karıştırmaya da gerek yok sonuçta artık kimse çocuk değil dimi?
04 Yorumla- +1 yıl
bayağı masum çıktın :D
- +1 yıl
öylesindir ya :P
Sinsilik nedir? Nasıl yapılır? İşte bütün bunlardan bir haber yaşayan insansın! Aslında sana da helal olsun bu hayatta sinsi olmamak da zor mesele. Bu işin sosyal medyası, araştırması var sen bu kadar etki varken hepsinden kendini korumuşsun bu nedenle bizden de meleklik ödülünü kazandın. Senin kimseden gizleyecek bir şeyin yok dobra dobra söylüyorsun! Doğruya doğru, yanlışa yanlış işte bu kadar. Olayları bulandırmaya gerek yok senin için sinsice insanların aklını çelmeğe, ortalığı karıştırmaya da gerek yok sonuçta artık kimse çocuk değil dimi?01 Yorumla- +1 yıl
çok güzel :D
+1 yılSen sinsilikten uzakta kalmış bir meleksin!
vauv masum melek :D
+1 yılSen dışarıdan saf, pak, tertemiz gözüken ama içinde tam bir adet sinsi bulunduran birisin. Seni çok iyi tanımayanlar sana bayılır neden mi? Çünkü dışarıda tam bir sevgi pıtırcığısın, insanların hep iyiliğini düşünen yardımcı gözüken insanlardansın. Ama onların bir boş anını kollar, sinsiliğini orada ortaya koyarsın. Çok sosyal gözüken herkesi tanıyan bir insansın ve bu çevre sana güzel bir sinsilik olanağı sağlıyor. Herkesten aldığın bilgileri öyle yerlerde kullanıyorsun ki senin bile ağzın açık kalıyor! böleymişim :D
01 Yorumla- +1 yıl
off off :D sinsi diyor bu herkese:D
Sen Sinsirellasın!
Sinsilik senin için çocuk oyuncağı artık bu konuda master yapmışsın diyebiliriz. Çevrende olup biteni bir anlık bakış ya da kelime ile çözebiliyorsun. Dışarıdan seni tanıyanlar sessiz, sakin hatta biraz da asosyal olduğunu düşünür ama içindeki cevheri bilenler bilir! Çözülmesi gereken olaylar, en büyük dedikodular hep senden sorulur. Bu sinsilikle birçok işi de kolay yoldan hallettiğini söyleyebiliriz. Böyle devam et senin gibisi az bulunur!02 Yorumla- +1 yıl
Bana da bu çıktı :DDD
Sen sinsirellasın! (Külliyen yalan)
Vay sinsi😄😄
+1 yılSen sinsirellasın!
yok artık :) kımın yalan soyledığını anlarım... gerçekten kaçmaz benden. ama saf bır tarafım var ınanmak istemem. o ayrı.
ama kımın ne olduğunu kımden ne kazık geleceğını bılırım...
gardımı almadıysam o kişiye kendım şans vermışımdır. yoksa silkelerım02 Yorumla- +1 yıl
bana da bu çıktı :D
- +1 yıl
test hatalı :)
+1 yılSen tam bir sinsirellasin
Sinsirella😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Sinsirella ne ya 😂😂
+1 yılSinsilik senin için çocuk oyuncağı artık bu konuda master yapmışsın diyebiliriz. Çevrende olup biteni bir anlık bakış ya da kelime ile çözebiliyorsun. Dışarıdan seni tanıyanlar sessiz, sakin hatta biraz da asosyal olduğunu düşünür ama içindeki cevheri bilenler bilir! Çözülmesi gereken olaylar, en büyük dedikodular hep senden sorulur. Bu sinsilikle birçok işi de kolay yoldan hallettiğini söyleyebiliriz. Böyle devam et senin gibisi az bulunur!
03 Yorumla- +1 yıl
Sinsirellaymış hıh :D
- +1 yıl
Bana da o çıktı hahahah😄😄
- +1 yıl
bizmiymişiz sinsirella biz sindirellayız bebeğimm :D D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen cin olmadan adam çarparsın! Birini aramayı bırak, sosyal mühendisliğim çok iyidir internette bulamayacağım hiçbirşey yok anahtar kelimelerim olsun yeter azıcık bile olsa yeterli olabiliyor bazen, eğer internette bulamadıysam gerçek hayattan kesin bulurum yine bulurum :D
012 Yorumla- +1 yıl
off pis sinsi:D
Cevap sahibi+1 yılsensin o pis sinsi bak yakıştı :D
- +1 yıl
hıhhhhhh :D
Cevap sahibi+1 yılhıh mıı?:D
https://i.hizliresim.com/LggLQV.jpg- +1 yıl
küstüm :D
Cevap sahibi+1 yılşu an böyleyim yapma :D
https://i.hizliresim.com/G22ljr.jpg- +1 yıl
😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl- +1 yıl
diyosun :D
Cevap sahibi+1 yılküstün mü cidden? güldirim mi seni :D
https://i.hizliresim.com/ZQQbpG.jpg- +1 yıl
küsmedim ahahah:D
Cevap sahibi+1 yılİyi hadi :D
https://i.hizliresim.com/D66Nny.jpg
Sinsirella yeah ☺😁😀
https://i.hizliresim.com/D66vm3.gif07 Yorumla- +1 yıl
bana da o çıktı :D
- +1 yıl
:DDDDDDD çocugun tipe bak:D
- +1 yıl
pisssss :D
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/R99ZQa.png ben melek çıktıgıma göre bu test yanlış
01 Yorumla- +1 yıl
haha bence senin kalbin temz kuzum :D
https://i.hizliresim.com/822rz1.png
Sinsirella ne yahu sinderella gibi :(03 Yorumla- +1 yıl
bana da bu çıktı :DDD
- +1 yıl
evet hahah D
img-10.onedio.com/.../556336f680d1cbba4a9d6ea4.gif
Cin olmadan adam carparmisim 😂01 Yorumla- +1 yıl
haha gife bak :D
Testi çözmezdim ama. Saman altından su yürüten tiplerdenim ehuehuehuehuehueh gerçekçi olmak gerekirse sinsilik yaparım çok fena 😂
01 Yorumla- +1 yıl
vay sinsi :DDDDD
+1 yılBence o test yanlış bence o sen ne aptal insansın olmalıydı 😃😂😆😁
02 Yorumla- +1 yıl
Niye :D
- +1 yıl
Içimden öyle geçti
elimde olmadan bir miktar snsiyim. bu zamanda biraz sinsi olmadan yaşanmaz
02 Yorumla- +1 yıl
doğru ajhaha
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yok benden sinsi çıkmaz. İçim dışım sağım solum önüm arkam Sobeee dir benim.. Hey gidi Hey saklambaç oynadığım günler geldi aklıma.30 yıl öncesi.
01 Yorumla- +1 yıl
:))) güzel
+1 yılLinke bakmadım ama umarım bu kadar çok sinsi kelimesinin altından johnny sins çıkmaz😂
02 Yorumla- +1 yıl
hahahahahahaha
- +1 yıl
😂😂😂😂
sinsi değilmişim melek gibi :D ama birazcık sinsiyim..
01 Yorumla- +1 yıl
oy melek :D
+1 yılulan ben sinsiliğin kitabını yazan adamım, değilsin diyor. yanlış test.
01 Yorumla- +1 yıl
ahah güldüm :D
Sinsirella dedi bana yahu hadi sinsi diyon bati sonuna rella yı ekleme :( onuruma dokundu :(
01 Yorumla- +1 yıl
:DDDDD haha bütün erkekler şikayetçi:D
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen sinsilikten uzakta kalmış bir meleksin!
çıkktı02 Yorumla- +1 yıl
Güzel :D
Cevap sahibi+1 yılsağ ol canım
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen sinsilikten uzak kalmis bir meleksin cikti, tatli kiz 😊
00 Yorumlapaylaşmayın şöyle testler ya girince çıkamıyor insan
01 Yorumla- +1 yıl
:D :D
söylediğim 10 kelimenin 9 u kafamda farklıdır ama ben dışa farklı vururum diyim anla
02 Yorumla- +1 yıl
Sen dışarıdan saf, pak, tertemiz gözüken ama içinde tam bir adet sinsi bulunduran birisin. Seni çok iyi tanımayanlar sana bayılır neden mi? Çünkü dışarıda tam bir sevgi pıtırcığısın, insanların hep iyiliğini düşünen yardımcı gözüken insanlardansın. Ama onların bir boş anını kollar, sinsiliğini orada ortaya koyarsın. Çok sosyal gözüken herkesi tanıyan bir insansın ve bu çevre sana güzel bir sinsilik olanağı sağlıyor. Herkesten aldığın bilgileri öyle yerlerde kullanıyorsun ki senin bile ağzın açık kalıyor! buyur örnekteki gibi :)
- +1 yıl
vauv güzel :D
+1 yılKusursuz bir insansın.. Çıktı : ))
02 Yorumla- +1 yıl
o derece :D
- +1 yıl
Hangi derece olduğuna sen karar ver artık :):):):):)
+1 yılcin olmadan adam çarpansın dedi ya :D
02 Yorumla- +1 yıl
abooo :D
- +1 yıl
hahaha :D
+1 yılMelek filan dedi bu bana bir sıkıntı var. :/
02 Yorumla- +1 yıl
bence de başbelası1kadın nasıl melek olabilir :o :D
- +1 yıl
Töbeler olsun. Test mest yapmıyorum hıhh :/
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel :D
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Cin olmadan adam çarpıyomuşum. Sonuç öyle çıktı.
01 Yorumla- +1 yıl
hahah :D
+1 yılsen cin olmadan adam çarparsın diyo :D haha
02 Yorumla- +1 yıl
güldüm :DD
- +1 yıl
ben yıkıldım gülmekten ya :D
+1 yılsalağım ben la ne sinsisi :D
01 Yorumla- +1 yıl
Haha 😂
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sinsilikten uzak kalmis bir melekmisim :D
01 Yorumla- +1 yıl
vay çok iyi:D
Sen sinsilikten uzakta kalmış bir meleksin! :)
01 Yorumla- +1 yıl
bence de :D
+1 yılSinsirella çıktık iyi mi 😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
bana da o çıktı :DD
- +1 yıl
Onedio yu severim güzel testler oluyo
Sen sinsilikten uzakta kalmış bir meleksin! çıktı
01 Yorumla- +1 yıl
güzel :)
Ben sinsilikten uzak kalmış bir melekmişim😎
02 Yorumlavauv melek :D
Sinsirella ciktim 🙈🙈🙈🙈
02 Yorumla- +1 yıl
benn de :D
Sen sinsilikten uzakta kalmış bir meleksin! :D
04 Yorumla- +1 yıl
:DDD
- +1 yıl
- +1 yıl
bak ya :DD
02 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel :D
Sen sinsilikten uzakta kalmış bir meleksin! :)
01 Yorumla- +1 yıl
çok güzel :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSinsirellaymisim 😆😆😆
02 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılNe de olsa matematikciyim 😆😆😆
+1 yılSinsilikten uzak kalmış melekmişim
Ben şok😄01 Yorumla- +1 yıl
Vauw 😄 😄
Cin olmadan adam carparsin senden korkulur dedi 😈
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Sen sinsilikten uzakta kalmış bir meleksin diyor😀
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel ☺
+1 yılSen sinsilikten uzakta kalmış bir meleksin!
02 Yorumla- +1 yıl
😇 😇 bence de☺
- +1 yıl
kanatlarım eksik sadece :P :)
+1 yılSinsirella cikti ya☺☺neymisim ben yaww😂😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
herkese o çıkmış :D
- +1 yıl
Wala ya😅😅
sinsirella çıktım ya la :D
02 Yorumla- +1 yıl
bana da o çıktı:D
Lanet olası federaller
01 Yorumla- +1 yıl
:d :D
+1 yılSinsirellasın dedi ya😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
bana daaa :D
+1 yılCin olmadan adam çarparmışım :)))
02 Yorumla- +1 yıl
hahahaaa :D
- +1 yıl
alakası yok aslında ya *_*
+1 yılSinsirella ciktim mastermisim iste
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Pir olmusuz :)
Master yapmisim ben doğru diyo :D
01 Yorumla- +1 yıl
hahaha :D
+1 yılben senin sinsiliğine hayranım zaten 😍😄
04 Yorumla- +1 yıl
diyorsun :DD
- +1 yıl
aşıkım aşık😍😄
- +1 yıl
:o :o :D
- +1 yıl
🌹🌹🌹
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen sinsilikten uzakta kalmış bir meleksin 😄
01 Yorumla- +1 yıl
melekkk :D
+1 yılSinsiyim her turlu djdjxjx
01 Yorumla- +1 yıl
vay sinsi:d
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılUzak kalmis melek cikti 😇
02 Yorumlavay be :D
- +1 yıl
😇😇😂😂
+1 yılSen sinsilikten uzakta kalmış bir meleksin!!!
02 Yorumla- +1 yıl
Güzel
- +1 yıl
Sorry senin sorunmuş
- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam