Zayıflamak istiyorum ama keşke bana destek çıksalar. Arkamda onları hissedebilsem ama destek çıkmak yerine "Sen veremezsin bu kiloyu ayı gibi anca ye" gibi cümleleri duyuyorum onlardan.
Niye bunu yaparlar ki?
Niye bunu yaparlar ki?
sana hayatimdan bir ornek anlatayim. ben kucuklugumden beri hayatim futbolla geçti ama durmadan kilo almaya devam eden biriydim. 16 yasimdaydim tam 92 kiloya ulasmistim. artık insanlar onyargiyla bakiyorlardi, o kiloyla nasil futbol oynayacaksın demeye basladilar. ben de bransimi degistirmeye karar verdim. boksa basladim bir tanidik vasitasiyla. 8 ayda tam 63 kiloya kadar indim. sauna esofmani falan almistim ve kalici kilo verdim su an 22 yasindayim 73 kiloyum. yani azmedince her şey oluyor
kilo verirsin, istersen. bu da senin için destek olsun:
i767.photobucket.com/.../S_Dec162009-1.jpg
teşekkür ederim.
seninle beraber kilo vermeye çalışan birini bul hem o gün neler yaptığınızı konuşursunuz hem de anlarsınız birbirinizi
Çevremde öyle birisi yok ki. Onlar kilo almak için uğraşıyorlar ben vermek..
internetten de bulabilirsin hatta burada bile bulabilirsin
hatta gel beraber başlayalım işe :D
Cevap
7Cevap
Bende bu hafta yazılacağım spora banada öyle diyorlardı 15 yasımda 105 kılodan 68 kg ye düştüm yine yaparım sen istedıkten sonra onların veremessın demeleri senı kamçılasın
Sıkma canını yahu kilo dediğin ne istedikten sonra verirsin fazlayı atarsında eksiği getiremessin...
Sıkma canını diyorsun ama insanlardan işittiğim o kadar çok ağır kelimeler var ki.. nasıl sıkmayayım?
Bu sitede bile kötü yorumları gördüm. Neymişte kiloluların yaşama hakkı olmamalıymış
Takma diyorsun ama etkileniyorum ister istemez.
Kilo verip onlara bir aptal olduğunu göstermek kilo vermekten daha çok zevk verecektir sana.
Yemeği azalt kısa zamanda etkisini görürsün ama aç kalmış gibi hissedebilirsin dayan buna
belki öyle daha güzelsindir.
Boyun kilon kac
Ne yapacaksın ki..
Sen sordun bende sordum
Soruya soru ile karşılık verilmez
O ne oyle ogretmen lafi gibi
Öğretmen adayıyım olsun bir zahmet
Cok belli ediyorsun
Ayı denmesi çok ayıp
Alıştım böyle kelimeleri duymaya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar