Sinirlendiğiniz zaman karşınızdaki insanı kırar mısınız? Ağzınıza geleni söylermisiniz, yoksa her şeye rağmen kendinize hakim olup, söyleyeceklerinizi seçerek mi kullanırsınız?
Sinirlendiğiniz zaman karşınızdaki insanı kırar mısınız?
Sevdiğim, aşık olduğum biriyse o karşımda konuşup bağırıp çağırırken ben sadece yüzüne bakıp cevap vermem ya da başka bir şeyle ilgilenirim. Daha fazla sinir olup umursamadığımı görüp gitsin diye :D
Tanımadığım bir insansa vay haline. Patavatsızlıktan, terbiyesizliğe kadar her şeyi yaparm :D
Sinirliyken ağizimdan çikanlari kontrol edemiyorum. Normalde kimseyi üzmemeye o kadar dikkat ederken sinirlenince en söylememem gereken şeyleri bile rahatça söyleyip insanlari kirabiliyorum.
Benzer bir soruya cevap verdim az önce.. karşımdaki beni sinirlendirdiği kadar sinirlendirsin.. Sabırla beklerim. Çünkü ben ne söylersem beni anlamayacak, duymayacak.. Sonra kırdığı yerden kırılır.. Sevgime, değerine bağlı olarak ta derecesi değişir bu durumun..
eskiden sinir hastasıydım beni tanıyanlar bilirdi ona göre konuşurdu. daha sonra atlattım bunu. artık hiçbirşeyi kafama takmadığım içinde hiç sinirlenmiyorum :D tabi birisi kızdırmayı başarırsa sağık solum belli olmaz çok tehlikeli :D
Maalesef çok kırıcı bir insana dönüşebiliyorum. Ama sabırlı bir insanımdır. Sinirlenmem zaman alır ve sinirlendiğim zaman yaptıklarımdan ve söylediklerimden ben sorumlu değilim. Kontrol edemiyorum.
En İyi Cevaplar