Merhaba arkadaslar bu soruyu benim escinsel arkadasim sorma mi istedi oncellikle size kendisini anlatayim.Kendisi 19 yasinda hareketleri,giyinisi,konusmasi escinsel gibi degildir.Ben cok severim kendisini bazen kardeslerimden bile anlayis gostermistir bana..2 senedir arkadasim ve daha hic yanlisini gormedim.Kendisine acikca sordum bi erkekle veya kizla birlikte oldunmu diye oda acik ve net bi sekilde hayir dedi.Peki dedim..Kendisi namaz kilmaz kuran okumaz ama dinine laf soyleyenin alnini karislar bu konuda cok iyi tanirim kendisini..kendini bildi bileli boyle oldugunu ve caresiz oldugunu soyler hep bana.Ailesi bilmez.Ve gecenlerde bana bu basliktaki soruyu sordu ne diyecegimi bilemedim ben bi arastiricam dedim tamam dedi nedemeliyim ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılgenetik yapısı yüzünden cehenneme girecek kimse yok,ama cennet cehennem günah ve sevaplarımızla kazanabilir ya da kaybedebiliriz,yeterki günaha düşmesin,zina yapmasın,öyle gözüküyor ki aynı cinsten cinsellik yaşamak karşı cinsten cinsellik yaşamaktan daha çok günah.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama madem gunah neden Allah bi insani escinsel yaratir ?
Cevap sahibi+1 yılarkadaş Allah hırsızlığı haram kıldı,ama biri fakir diğeri zengin,kader işte,fakir fakir diye zenginin parasını çalmakla kendisini haklı gösteremez,bu imtihan dünyasıdır,imtihanın ne ise cennete girebilmek için ona sabretmelisin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuradaki "hocaların" cevaplarına kurban edilecek kadar basit bir konu değil bu. İnternette yer alan dini forumlarda bu konu hakkında kaynak belirtilmiş şekilde birçok cevap bulabilirsin.
23 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin burda herkes atip tutuyor..
Cevap sahibi+1 yılBizde genetik bilmediğimiz bir konuda hele birde dini konularda ahkam kesmeyi çok severiz ;)
Soran+1 yılKesinlikle :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
Kesin olarak söylüyorum kuranda bir kaç ayette geçer eşcinsellik kesinlikle haramdır hatta bir çok kavim sırf eşcinsellige yöneldigi için ALLAH ilk önce peygamber gönderip uyarmıştır sonra hepsini helak etmiştir , eşcinsellik haramdır ama şöle bir durum var ALLAH ayeti : 2 şey için benim anıma affedilmek için gelmeyin = 1- ALLAH şirk koşarsanız 2-kul hakkı için
bu 2 şey dışında affedilme ihtimalin var ama kuran ayetlerinde eşcinsel kavimler çok acı bir şekilde helak edilip yeryüzünden 1 gecede silinmişlerdir böle bir durumda var.
Herkesin dini kendine o hesabını kendi vericek karışamayız ama tedavi yöntemleri var bir belgeselde : böle durumda bir erkege her hafta testesteron ignesi vuruyorlardı sanırım hormonel tedavi görmesi gerek...05 Yorumla- +1 yıl
Escinsel arkadaslarim da var kiz erkek. Onlar kendilerini normal olarak goruyorlar. Normallik zaten goreceki bir kavramdir. Sen kendini ve davranislarini normal goruyor olabilirsin ama baskalari seni anormal olarak da gorebilir. Eskiden escinselligin tedavisi oldugunu sanmiyorum. O zaman neden Allah onlari o sekilde yaratip daha sonra yok eder. Cok egoist ve bencilce degil mi sence de ? Bir kisi 27 yasinda escinsel olmuyor. Dogustan escinsel oluyorlar.
Soran+1 yıl@Dark gereken cevabi vermis ..
- +1 yıl
din konusu tartışılır ben ALLAH herkese eş vermiş bu hayatta ama sen kalkıp eşcinsellik yapman bence dogru degil ama soruda cennete girebilirmi demiş ALLAHın ayetlerinde alıntı yaptım durumu açıkladım , eşcinselligi kesinlikle savunmam ama öldüründe demem sonuçta laik bir ülkedeyiz neye inanırsan ne yaparsan yap başkasına zararın olmadıgı sürece ama eşcinsellik bence mantıksız iş bende onu diyorum doguştan hormonel bozukluk testesteron yerine östrojen fazla salgınalıyor ve eşcinsellik oluşuyor
- +1 yıl
Öncelikle ALLAH yazınca sevap point kazanmıyorsun az biraz sakin ol din için Türkçe'yi katletme. Allah yaz yeter. Tamam sana göre bana göre mantıksız işte çünkü biz heteroseksüeliz. Homoseksüeller için de biz anormaliz. Umarım anlatabilmişimdir. Kadercilik diye bir şey var madem neden o zaman Allah en başından beri onu da hetereseksüel yapmıyor da hayatı boyunca dışlanacagı şekilde homoseksüel yapıyor. Çocuk düşünce veya özürlü doğunca vardır Allah'ın hikmeti deriz. Aynısını bunun için de diyelm
Soran+1 yıl@ReLax84 Anlayıssız bi insansın onu anladım.İnsan escinselliği yasamadan mantıksız diyemezsin.fazla östrojen salgılanıyo eşcinsel oluyor felan sadece anlatması kolay...
Gizli Üye(36-45)+1 yılNamaz kilmayip kuran okumuyorsa o nasil musluman ? Milletin alnini karislar din konusunda demissin. Laf ebesi yani ota boka atlayan tiplerden ?
Escinsellik bir tercih degildir. Sen veya ben neden escinsel degiliz de o kisiler escinsel. Bu dogustan ve cocukluktan gelen bir sey. Escinseller bunu engelleyemiyor ki. Yoksa bir erkegin, kadin dururken gidip baska bir erkegi sevmesi arzulamasi sacma bir sey.02 Yorumla
Soran+1 yılHer bamaz kilip kuran okuyab cennetlikmi saniyosun sen ? Kac kisi var namaz kiliyo ama akli fesatlikta,sinsilikte onlar cennete gidecekse ben bisey demiyorum!
Cevap sahibi+1 yılMuslumansa namaz kilmasi gerekmez mi o arkadasinin konuyu saptirma. Namaz kilmayip millete laf yetistiren tiplerden iste
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalbinden zerre kadar imanı olan cennete girecektir. Ancak, büyük günahta da ısrar etmek adamı kafir yapar bunu da bilmesi gerekir. Lut kavminin homoseksüellikten dolayı helak olduğunu Kur'anı Kerim bizzat ibreti alem olsun diye anlatmaktadır. Tedavi olması gerekir o arkadaşınızın. Bir kişi eğer tevbe etmeden homoseksüel bir şekilde ölürse, nereye gömülürse gömülsün ruhu Lut Kavmi'nin oraya gider ve ahirette onlarla birlikte yargılanır. Allah muhafaza çok tehlikeli. Allah sıhhat versin inşaallah ve kalbindeki Allah korkusu da hiçbir zaman yok olmasın. Umulur ki o korku ve istek, düştüğü kötü durumdan onu kurtarır...
24 Yorumla- +1 yıl
Hay lutunuza
Cevap sahibi+1 yılDark, sen neden herkese salça oluyorsun ? Müslüman bile değilsin yorumlarından anladığım kadarıyla. Şimdi diğer sorudan devam et ! İşine gelmeyen yorumları da eksilemeyi bırak, canımı sıkma benim!
Cevap sahibi+1 yılFul cahil herif ya!
Soran+1 yılEvet lut kavmini duydum ama onlarla bizim konumuz cok farkli..
+1 yılCevap bu link linkte merak edenler açıp okusun.
00 YorumlaCennet cehennem korkusu ile yaşamayın.Doğru bildikleriniz için yaşayın.
22 Yorumla- +1 yıl
Artıyı bıraktım kenara kardeş.
allah a ,peygamberlere, kitaplara inandıktan sonra herkes cennete gidecek ancak cezalarını çektikten sonra.
00 Yorumlaislamda eşcinsellik haram ama olsun o da cehenneme gidip diğer homolarla alem yapar uuuu
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir yer yok. Hepiniz benimle geliyorsunuz. Yani hiçliğe.
13 Yorumla- +1 yıl
Hiçlik olduğunu nereden biliyorsun?Gördün mü o hiçliği?
Bana gidenler gelmedi kim nerden biliyor cennet cehennem var gibi cevapla gelme. - +1 yıl
Belki de yanılıyorumdur. Şayet öldükten sonra gidilecek bir yer varsa bile, kitaplarda anlatıldığı gibi olmadığından adım gibi eminim.
+1 yılZerre kadar Allaha imanı ve korkusu varsa girer,
24 Yorumla
Soran+1 yılAllahtan korktugu kadar kimseden korkmaz biliyorum ..
- +1 yıl
bu karakterde birisi neden ve nasıl eşcinsel olmuş? öğrenebilirmiyiz?
- +1 yıl
Allah'a inanmayanlar ortada mi kaliyor ? Sen inaniyorsan sana gore gider. Onun inanmasi yaninda senin de dusuncene bagli.
- +1 yıl
DarkPassenger007 tartışmayalım, ben Dinim hakkımda öğrendiğimi söyledim, benden daha fazla bilgiliysen soran cevap ver
hayır de erkekler kadını istemesi lazım kadınında erkeği peygamberimizin zamanını düşün orda böylelerine nasıl bakıyolardı dinine laf ettirmeye gelince tabi ettirmicek bide bunu marifetmi sanıyosunuz o bi din hiçbi dine laf etmez ettiremez kimse
02 Yorumla
Soran+1 yılDedigin kadar kolay degil bu isler ..
hiç sevişmemiş günahı yok yani girebilir o zaman
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcennet varsa giderler onlarda insan
10 YorumlaGelsin beraber yanalım .
02 Yorumla
+1 yılsen cennete gir diğerlerini boşver.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler