bana bunun acıkllamasını kım yapabılır ya. onla bunlaa yatmıs kalmıs kac tane sevgılısı oldugu bellı bıle degılll sayamaz yanı oyle kız deger verıp tek onlaa cıkmıs onun elını tutmus bır kıza nıyee ezer bır erkek nedendır bu erkeklerın bazıları cogu bu tıp kadınlara deger verır
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSana şöyle bir şey anlatayım. Bizim fotoğraf üzerinde kurulmuş bir facebookta gurubumuz var. Ve orada paylaşım yapan fotoğrafçıların ve mankenlerin bazıları evli barklı sevgilisi olan üyelerle görüşüyor, para karşılığı olmasa bile tatillere vs çıkıyorlar. Belki mesleki açıdan fahişe değiller ama ruhları ve yaptıkları bir hayat kadınından farkı yok. Sen biliyormusun ne kadar seviyorlar o kızları :). Tahmin edemessin. Namussuz, evli erkeklere yavşayan kadınlara şiirler yazıyorlar, itifat üstüne itifat ediyorlar. Bana ne diyorlar biliyormusun? Onlara yüz vermeyen, arkadaşlıklarını red eden, kişiliksiz insanlara taviz vermeyen bana küfür ediyorlar. Neden biliyormusun? Vereni seviyorlar. Vermeyeni değil. Bir çok erkeğin gerçek yüzüdür bu.
76 Yorumla- +1 yıl
Eksileyenler ve soru
soranda vermeyi
sevenlerden
:)))
Süper+1
Soran+1 yılöyle zaten o kadar ıgrenıyorumkı... nasıl bır mide... bır erkegın normalde ılk onun elını tutmus bır kıza sevdıyse cok ama cok deger vermesı hatta el ustunde tutması lazım... ama erkekler sanal ortamda olsun normalde olsun onla bunla olmus kızların pesındeler cunku o kızlar tecrubelı kaybedıcek bırseylerı yokkı sevgılı olsalar bılee defol gıt derler onlara erkekmı yok ama erkekler buna asalet falan algılıyor herhalde
Soran+1 yıl@VolkanGumuslu sen ne dıyosun agzını topla. işte sızz zorunuza gıdıyor onla bunla yatmıs kızlarla olmak duzgun kızlara laf uzatıyosunuz once haysıyetlı organınıza dönun bakınnn sıze baska lafım yok ALLAH affetsın
- +1 yıl
Çokta şeyimde ne
düşündüğün :))).
Soran+1 yıl@VolkanGumuslu haysiyetli bir yerin varsa orandan yaz Allah affetsın sana laf yetıstırmeyecegım yoksa seytan gelır bu yuzden sana hakarette etmeyecegım.
- +1 yıl
Soranı boşverelim
yorum süper :)))
En İyi Cevaplar
+1 yılArkadasim senin sorunun ne bilemedim. Sanirim sevgilin seni boyle bir kiz icin terketmis. Sen bir kadin olarak hemcinslerin hakkinda nasil bu sekilde dusunursun? Namus kizlik zarimidir? Kizlik zarinizi kirmizi kurdeleyle hediye gibi onlarca kizla yatmis kocalarina sunmaktan vazgecin. Kadin veya erkek olsun bir insanin cinsel yasamina kimse karisamaz. Bir erkek nasil kizlarla birlikte oluyorsa bir kizda bunu pek ala yapabilir. Yapmayanda kendi istedigi icin yapmaz. Ama yapiyor diye o kiza ahlaksiz denilmemeli.
210 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler
- +1 yıl
@nekiüyeismi tesekkur ederim ancak boyle dusunen kizlara ozellikle daha cok hayret ediyorum. Birde yukarida bir yorumda en buyuk hediye degilmidir bu erkege demis. Dehsete dustum. Yahu adam bir suru kadinla yatiyor. Sonra sen kendini ona sakliyorsun. Bu nasil dusunce bu nasil zihniyet. Ben bir kadin olarak kendimi esime sakliyorsam esiminde saklamasini isterdim. Ama bunu bir odul olarakta gormezdim. Sasiriyorum.
- +1 yıl
Bari etiket bas kurdele tak kendini hediye olarak ver. Ne kadar sacma bir davranis. Aslinda sirf toplumsal normlar iste. Bir erkek milyon tane kizla yatiyor evlenene kadar. Kiz bunu normal karsilayip, kendi birlikteligini anormal goruyorsa kizin zekasini sorgularim ben.
- +1 yıl
@nekiüyeismi haklisiniz katiliyorum size.
- +1 yıl
Ben de size katiliyorum. Daha iyi anlatilamazdi.
Soran+1 yılkusura bakmayın da onla bunla yatmak ahlaksızlıktır. Bu dinen de boyledır. Kalp bu omrun boyunca kac kısıyı sıgdırabılırsın kalbıne sıgmayan bır adamı sevmedıgın bır adamı koynuna alıyosan orospusundur. evet bazı kadınlara saygım var sevdıgı adamla yatmıs ama sonra bunu alıskanlık edınmemıss bır daha evlenınce yasamıs ama onun dısında saygım yok k bakmayın olması gereken seylerı guzel gostermenın anlamı yok şu an normal olan erkegınde kadınında bır b*k yememesı evlenene kadar cok net bu boyle..
- +1 yıl
Bu sana gpre boyle. Dini inancin geregi boyle dusunuyorsan saygim sonsuz. Veya sana illa yat biriyle de demiyorum. Ama senin gibi dusunmuyor diye bir insana ahlaksiz demen cok yanlis. Tek bir sey soracagim. Sen kendini esine saklamis bir kizsin. Hayatina deli gbi sevdgin bir adam giriyo ve bircok. kadinla yatmis. Kabul edermisin?
Soran+1 yılbılmıyorum artık hıc bısey bılmıyorum. Allah yardım etsın herkes harıka cok ıyı dıyen bır ınsanım normalde her ınsan ıyıdır o... bıle o... demeyen bırıyımdır aslında ama ınsan bazen oyle goruyorkı ne dıycegını sasırıyor... sevgılısı olan bır erkege senı kendıme ayarlıcam dıyen bır kıza ne denır bana bır acıkla ıstersee bekaretı saglam olsun ne denır
- +1 yıl
Iste anlatmak istedigimi şu an kendi agzinla soyluyosun. Bunu diyen bir kiz bakire olsa ne yazar? Bacak arasi namusludur ancak beyni orospudur. Anlatmak istedigim buydu canim kardesim baska birsey degil. Namus bacak arasinda degil derken bunu kastettim ben.
Soran+1 yılyani ben de ondan bahsedıyorum her yapan namussuz degıl elbet. amaa bunu resmen bıle bıle yapanlardan bahsedıyorum karısı olan bır adamla sevgılısı olan bır erkekle bılmıyorum sadece ıgrenebılıyorum Allahım affet dıyorum ıgrendıgım ıcın ınsanlardan amaa bılmıyorum
O erkek erkekdir... onla bunla yatmamis namuslu sevdigine deger veren erkek ise adamdir. Aradaki dark sudur, erkek onunla bununla yattigi icin namusu bir deger gormez, Adam ise aksine kendisini sevdigine sakladigi icin ayni kendisi gibi bir kizinda namuslu olusu onu bir deger kilar.
Asil sana sorulmasi gereken soru boyle bir erkege deger vermek niyedir?
Benim cektigimde acida bu iste sevdigim kiz bana deger vermeyip ona deger verdi. Keski herkes dogru kisiyi sevebilse, keski herkes dogruyu gorebilmese.06 Yorumla
Soran+1 yılevet dogru kesınlıklee... bır erkegın en temel ozellıgı olmalı sevdıgıne sahıp cıkmak sevdıgını namusu gormek erkeklık adamlık budur bence.
Soran+1 yılhayatında yalnızca bır erkegın elını tutmus olmak degerlı degıl ıken her haltı yeyıp burnu havada onla bunla dolasmak degerlı olmus. ve bıze de kezban dıyorlar. ben guzel bır kızım Allahıma bın sukur saglıklıyım elım ayagım duzgun her erkegınde bakabılcegı bır kızım ama benım hayalım ılk elını ttuugum adamla evlenmek vee cocuklarımın babasının ılk ve son sevgılım olması. hem dinenn boylee hemmm kalben yanı sadece gunah dıye degıl kendım kalbımın dogru gordugu bu aksi beni mutlu etmez edemez.
Soran+1 yılne acı.
- +1 yıl
yrrgin basi gel alsana beni al mk gel ve benle evlen kac yasina kadar daha bekliycem ben bekledigime degecekmi erkeklerin hespsi rsapau cocugu
Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı. Bence değer verdiğinden falan değil. Karşılıklı çıkar meselesi al gülüm ver gülüm. Takılıyorlar güünü gün ediyorlar ihtiyaçlarını gideriyorlar. Sonra artık kim sıkılırsa diğerine kapıyı gösteriyor diğerine. Ciddi bir ilişki arayışnda olan biri her önüne gelenle ilişki yaşamaz. En azından kendim için söyleyeyim ciddi bir ilişki istiyorsam her bir kıza bakmam uğraşamam ben öyle her kızla.
23 Yorumla
Soran+1 yılyanı ınsan omru hayatı boyunca kac kıısıye deger verebılır kac kısıyı sevebılırkı...
- +1 yıl
lan ne ciddisi mk be boyle her tuttugunu sken herkese domnbalan orsapular ciddi duusunse nolur cocuk yaparlar dunyaya yeni bi irsaapu getirirler
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
41Cevap
Cünkü o tür kizlarla cok daha fazla seyler yasiyorlar ve ona göre de cok daha yakin bir bag kuruluyor aralarinda. Senin kac kisinin elini tuttugun sadece bir sayi ve hicbir önemi de yok bunun. Karsindaki erkegin seni ona göre yargilamasini isteme. Sen onun elini tutarak artik sayi olarak 1 kisinin elini tutmus bir kizsin; peki bu halde hicbir erkegin elini tutmamis olan kiz senden daha degerli mi oluyor senin matematigine göre? Kim erkegin kalbine dokunabiliyorsa degerli olan da odur, o olmalidir. Kisiligi ile görüntüsü ile kokusu ile.. Sayilarla yürümemeli bu isler. Ama seni secmedi diye kendini degersiz falan da hissetme olur mu? Senin de ilerde o uyumu yakalayabilecegin biri cikacaktir karsina.
32 Yorumla
Soran+1 yılsenı seven bır ınsan bu dur oyle degıl olay ıste. hayır benım matematıgımde elelele tutusmus kız o* degfgıl yanılıs anlamayın bır kız sevmıstır bekaretını de vermıstır bır hata etmıstır o bıle gozumdee eksık ve yanlıs degıldır kabul eden ıcın yıne degerlıdır cok ıyı kızdır... ama saymakla bıtmez bır gecmısı olan kıza deger veren erkekler var... senı sevıyorum dedıgı esım dedıgı ınsana duzgun olan bır kızaa ezıcı davranıslarda bulunan erkeklerde var.
- +1 yıl
Kusura bakma ama demek ki sana "seni seviyorum" derken o kadar da dürüst degilmis. Belki de ilerisi icin seni yedekte tutabilmek adina söylemistir bunlari sana. Diger kiz ile de cinsellik yasamak istiyordur ama tabii bedavadan olmuyor o isler ve bu yüzden duygusalligi kullanarak o kiz ile cinsellik yasiyor da olabilir. Ama bu olay hicbir sekilde kabul edilir gibi degil ve bence onu birakip kendi yolunu cizmelisin. Bazi seylerin sebebini aramak insani deli eder. Fazla kafani yorma ve akisina birak gitsin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsagidaki yorumundan bana kalirsa cahillik akiyor. O kizlarla evlenip anne de yapiyorlar demissin. Sen saniyorsun ki evlencegin erkek senden once yapmamis olucak. O zaman onu da cocuklarina baba yapma ne dersin? Isteyen istedigiyle sevisir. Senin gibi icine atan kizlar da anca milleti seyreder. Sirf sen yapmiyorsun veya yapamiyorsun diye burada yapani pis, kaka tarzi siniflandiramazsin komik duruyor. Evlenmeden once kurdeleni ve etikeni de unutma. Kaldi ki su an gozumde bu laflardan sonra ancak sus olursun😂😂😂
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunu savununca hemen o.. damgasi yiyorum. Ben de bakireyim. Sevdigim insanla istedigimi yasarim zamani gelince. Nasil erkekler yasiyorsa ayni o sekilde. Bu da anca sizin zorunuza gider. Siz istediginizi yasayin veya yasamayin. Sadece yasayana karismayin yeter😃
Soran+1 yılyasayana karısan yok anlamadın heralde sevgılısı nısanlısı karısı olan bır erkegee gel senı kendıme ayarlıyım dıyen bır kıza ne dememı beklıyorsun sen? kusura bakma ben de baska tanım yok sen dogrusunu koy yerlı yerıne.
Cevap sahibi+1 yılSu an yorumlarini okudum lafi ceviriyosun. Onceden bekaretimi kaybetcegime olurum demissin. Bu da demek oluyor ki senin amac bu tarz insanlar degil bekaret. Simdi lafi cevirme ugrasamiycam.
Soran+1 yılne lafı cevırmesı ya kusura bakmaa da bekaret onemlıdır dinen de bu boyle onem vermekde suc degıl benı dıgerlerı baglamıyor ama bekaretımızı vermıyoruz dıye de kezban dıyorlar bıze o zaman onlara da aynı tepkıyı goster. ben parayla calısan kadınaa saygı duyan bır ınsanım bır erkege sevgılısı esı nısanlısı varken yanasann kızlara bekaretı olsa da saygı duymam ben k bakmasın kımse
Cevap sahibi+1 yılHerkesin dini de imani da kendine. Kimsenin gunahi sana yazilmiycak. Ilk basta konu sevgilisi varken yazan kizlar degildi. Eger bundan bahsediyorsan haklisin. Diger konuda isteyen istedigini yapmakta ozgur. Sevabi da gunahi da kendine. Size bir sey yazilmiyor
Soran+1 yılTabiki sevabi gunahi kendine benim dert ettigim ayip olan biseyi yaparsin utanirsin kendi icinde evinde ama kimse bilmez yargilamaz seni ama yanlis olan biseyi mesrulastirmak kizdigimmm yanii burada bir ark yorum yapti escinsel olmak ayip degil ama bunu mesru gibi gosterip isyan etmek Allaha karsi gelmek ve insanlari da tesvik niteligine davranmak daha buyuk gunah yapiyosan kendine yap dogrulugunu savunma bir yanlisin konum bj kezban deniyorya yapmayan kizlara ben normalde demem kimseye bu da gunah cunku ama dedigi gibi mesrulastiranlara kiziyorum elimde degil
Cevap sahibi+1 yılBilemiycem sizin gorusunuz tabii.
Öyle erkeklerin ben m. k amaç cool olmak hava atmak ya bak işte ben sunla sunla çıkıyorum demek zaten bu salaklar genellikle de o tur kızlar tekme atınca onlara aşık olurlar birde evlenme çağına gelince de anne köyden bul kimseyle çıkmamış olsun derler bu tur erkeklerin hepsinin ç. künü koparcan
31 Yorumla
Soran+1 yıldogru...
+1 yılPeki, gözünle gördün mü genellerken?
Belki senden güzel, belki senden daha iyi kalpli? Elalemin bacak arasından sanane meselâ? Herkesin namusu kendine değil mi? Bunun hesabını soracaksa ailesi sorar, Allah sorar sanane yani? Ki bunlarıda dile getiren birinin sanmıyorum çok güzel kalp taşıdığını? Hiç tanımadığı insanların gıybetini ediyorsun. Yazık valla. Bir siz iyisiniz, bütün kızlar yollu size kalırsa. Valla hemcinslerimden soğuyorum, sağ olun..03 Yorumla
Soran+1 yılarkadasım ben para ıle calısan kadınlara bıle saygı duyuyorum ama sevgılı olan nısasnlısı olan karısı olan bır erkege yanasan kızlara saygı beklemeyın benden bakıre olsa ne yazar zaten. ayrıca sevmıstır bırsey yasamıstır ben o oınsanlara da saygı duyuyorum kı benım cok yakın arkm yasadı bunu ama bunu alıskanlık halıne getırmıs sevgıyı ezen tıplerden ıgrenıyorum k bakma
- +1 yıl
O bambaşka bir durum zaten, birinin hayatında başkası olduğunu bile bile ona yaklaşıyorsan cinsiyeti farketmez karaktersizliktir bu. Benim ele aldığım kısım başka, sen soruda bundan bahsetmemişsin.
- +1 yıl
mk salagi he ya herkes ozgur millet agzi torba degil mk kac yildir evlebmeyi bekliyorum bi tane eli yuzu duzgun erkekte istemeye gelmedi orsapu skmek duruken evlenmeyi kik napsin bosuna bekliyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılYaniliyorsun. Erkek kendine guvenen kadini sever. Senle olmadi diye tercih ettigi diger kadinlari motor diye asagilarsan kendini daha da kucultursun. Aptal olma ki ezmesinler. Ogrenirsin birkac acidan sonra.
32 Yorumla
Soran+1 yıltercıh meselesı degıl. olay yanlıs kısıye yanlıs davranmak dogruyla yanlısı ayırt etmemek
- +1 yıl
Madem bu kadar degersiz ve aptal bir adam, kafana neden takiyorsun?
Yok, adam iyi ama senin degerini bilemedi; seni sevememistir ya da bir iliskideki beklentilerini karsilayamiyorsundur.
Hadi en basit ihtimal, adam seninle cinsellik yasayamadi diye bir iliski istemedi; olabilir, kararina saygi duyacaksin. Uc bes lafla seni kandirmayla ugrasacak kadar basit tiplerden degildir yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü namuslu kız yoktur dünyada olsada yanına yaklaşamazsın çünkü atmosferi yoktur ay gibidir aynı ama zaten dünyada kız var neden aya çıkıyım bir kız için diyede aklına geliyor yani
https://i.hizliresim.com/YJR9Gl.gif04 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum şu an ne demek ıstedıgını cok ama cok ıyı o kadar guzel anlattın...
Cevap sahibi+1 yıl"cok ama cok ıyı" ne? anlam bozukluğu var cümlede :P
Soran+1 yılAnlatim bozuklugu dicektiniz herhalde :)
Cevap sahibi+1 yılEvet. Ama o genel olurdu baya. Ben anlam bozukluğu olarak gördüm çünkü anlıyamadım :)
Dunya tersine dondu lafi bosa degil. siteye baksana hic opusmedim bakireyim hic sevgilim olmadi bu cok mu itici diye soru soruluyor surekli. Bunlari kusur gormeye basladilar.
33 Yorumla
Soran+1 yılevet aynen oylee ben onlarada yorum yapıyorum cunku oyle bırseykı bazı kızlar yanı bunu normal goren ve yasaıslar sureklı yasamamıs kızları ezme pesınde her ortamda bu boyle... asıl ezık olan kendılerı dinimizde iffetlı kadın ne kadar ovulur. evet hata yapılmıs olabılır ben bır kısıyle sevdıgı erkekler ılıskı yasamıs bır kıza bıle kotu demem ama onla bunla her onune gelenle yasayan yetmeyıp onun bunun kocasına nısanlısına sevgılısıne asılan kızlar var bunlara nasıl bır tanımlama yapabılıyorum hem ruhları hem kendılerı bozuk ama erkeklere cekıcı gelıyorlar
- +1 yıl
Evet benim sorun gordugum seyde tam olarak bu. Gunah isleyip utanmak ayri, isledigi gunahi mesrulastirmak apayri. bir insan escinsel olabilir herkesin sinavi farkli bu dunyada. Gunah yasak ama kendime de engel okamiyorum diyip onu gizli tutup bu yaptigindan utanirsin, cozum ararsn. o bile erdemdir. ama tutup lgbt yuruyusune katilip escinselleri destekleyip yaymaya calisirsan bu bir isyandir Allahin yasakladigini mesru kilmaya calismaktir. kufre goturen dinden cikaran da tam olarak bu. mm
Soran+1 yılcok dogru soyluyorsunuz
Onla bunla yattı diye kötü biri mi oluyor? Hem ciddi düşünmeyen bir erkeğin cinsellik konusunda çekingen olan biri ile ne düşünmesini beklersin? Herkes ihtiyacı olanını alır.
311 Yorumla
Soran+1 yılonla bunla yattı dıye kotu bırı oluyorr degıl mide vardır bır kız bır erkekle yatmıstır hadı belkı sevmıstrı dersın ama devamını getırdıyse haysıyetı yoktur. evet cıddı dusunmeyen ve hayatı cınsellık uzerıne kurulu bır erkegın ılk onun elını tutmus kıza da saygısı ne kadar olur anca o kadar.
- +1 yıl
Sana benden bir abla tavsiyesi canim. Bir evliligin yuzde 70i cinselliktir. Ilerde basim agriyorcu kadinlardan olma. Sevgi cinsellik degildir ancak tek basinada yeterli degildir. Sonra kocam beni seviyor ama neden aldatiyor diye baslik acarsin burada.
- +1 yıl
Şimdi çok radikal bir bakış açınızın olduğunu söylemeden edemeyeceğim. Sırf birini sevdi onunla yattı ve devam etti diye haysiyetsiz olmak fazla saçma geliyor bana. Haysiyetsizlik asıl insanlara neden yaptıklarını sormadan bilmeden arkalarından saçma konuşmaktır. Hayatı cinsellik üzerine kurulu bir çok erkek vardır. Bu durum rahatsız ediciyse başka ellerde çıkar elbet. Ümidinizi yitirmeyin.
- +1 yıl
@Kardelenugur O başlığı bu parlak olmayan fikirlerinizden dolayı siz açın. Cinsellikte bir sevgi göstergesidir. Ama bu kafayla kocan olur mu onu bilmem. Abla tavsiyesi felan da istemem. Bir büyük tavsiyesi alabilmem için öncelikle benden daha sağlam fikirlere sahip olması gerekir.
- +1 yıl
O yazdigim size degildi soruyu soran bayanaydi. Ayrica kocami coktan buldum ben. Cinselligin sevgi gostergesi oldugunu anlatmak istemistim. Cnku soruyu soran kisi asagida bir yorumunds sevgi cinsellik degildir demis. Buna istinaden yazdim. Yorumunuzu artilamistim ancak siz beni gercekten cok yanlis yorumlamissiniz.
- +1 yıl
@Kardelenugur Ben özür dilerim onu soruyu soranın bana yazdığı şey sandım, öyle olunca da doğru olan şeyleri yanlış anlamak kaçınılmaz oluyor. Af buyurun.
Soran+1 yıl@Kardelenugur kardelencımmm sevdıgın adamla cınsellık yasarsın onu sevmek sarılmak opmek ıstersın doya doya ben buna karsıyım demedım... ama k bakmasında kımse haftada bır baskasını sevıp 10 gunde bır baskasıyla sevısene ne dıcem ben... ya da sevgılısı olan bır erkege gelıp senı kendıme ayarlıcam dıyene... ya da aynı ısyerınde 4 kısıyle cıkmıss ve bunu cok normal goren bır kıza... ya da elelel tutusmayı opmeyıı bıle onemsemeyen herkesle bunları yasayabılcek kapasıtedıkılere ne dememı beklersınız. sevgı cınsellıktır aslında cok seversın beklersın daha cok seversın ve zamanı gelınce sevdıgınle yasarsın herseyı budur ama o kadar cırkın haldekı şu an seven sevmeyen herkes cınsellık yasamıyormu Allah askına soyleyın.
- +1 yıl
Rica ederim ne demek :)
- +1 yıl
@Kardelenugur iyi olanı doğru olanı tercih etmek insana huzur verir cinsellik 24 sat değildir. bunu anlarım ama birgün pişman olunacak şeyleride dikkate almak gerekir uyumlu düzgün saygın ve vefalı bir ilişkiyi elbette kimse tepmez vede hoş olur dert bir değil elvan elvan. bir gün hesap günü vardır yüzün ak alnın pak olsun
- +1 yıl
@baytunalı amin kardesim. Ancak ya ben kendimi yanlis aktardim sanirim. Ben kimseye yatin kalkin demiyorum. Veya 24 saat kocanizla yatinda demiyorum. Sadece bir insanindusunce yapisiyla vicdani ile degerlendirin kizlik zariyla degil diyorum bu kadar.
- +1 yıl
@Kardelenugur Anlıyorum teşekkür ederim sohbet hoştu sabah oluyor görüşmek üzere hayırlı günler dilerim.
+1 yılO tür kızlar tilki gibi kurnazdır. Erkeği öyle bir inandırırki erkekte o tür kızın sütten çıkmış ak kaşık olduğuna inanır. Veya o tür kıza inandığını gösterip (aslinda inanmiyor) onu önceki erkekler gibi kullanıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yıldeğer verıyorlar dusunsene o... bır kıza kufur etme lutfen dıyen bır erkek namuslu bır kıza ana avrat duz gıdıyor ıftıra atıyor ne denır buna
- +1 yıl
Herkes aynı değildir. İyileride vardır elbet. Ama genel olarak dediğiniz gibidir kızlarda, erkeklerde.
+1 yılDaha evlenmek istemedikleri için. Evlenmek istedikleri zaman da namuslulara değer verip diğer kızlara değer vermiyorlar.
45 Yorumla
Soran+1 yılolabılır..
Soran+1 yılama haketmıyor boylelerı umarım Allah cekene cektırır yanlıs yapana hatasını yasatarak acıtarak anlatır.
- +1 yıl
bir kızın kalbini kıran erkek dilerim aynı şekilde bir kız da onun kalbini kırsın
yoksa kırmaya devam ediyorlar
Soran+1 yılbence etrafımda yasananlara gore aynı kız kırsın kalbını o erkegın onemlı olan da bu. baskasının kırması degıl yasatılan acıyı bızzat aynı kısının dıger tarafa yasatması onemlı olan
- +1 yıl
40 yasinda anasinin annimi bulurlarsa evlenirler ben bekliyorum bu yasima kadar hala tek bi erkek bile istemrye gelemdi bosuna bekliyorum
+1 yılSitede 18 yaş altı üye olmama kuralına uyulmuyor galiba.
24 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yanı
- +1 yıl
yanı dıyorkı beyın yasın 18 altı
- +1 yıl
bnde bakıreyım bırsey yasamadım ama yasayanlara o.. demem herksın kendı kararı onemlı olan erkegın kalbıne gırebılmek herkes hakettıgını bulur merak etme gıden gıtsın sen onune bak
Soran+1 yıl@yıldıztozu26 benn normaldeee paralı calısan bır kadına bıle saygı duyarım ama sence sevdgılısı olan evlı olan bır erkege senı kendıme ayarlarım dıyen bır kız bakıre olsa da o... degılmıdır.
bizi mumla arayacaklar bekle o günleri o gün onlara gönder geri :)
37 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı yasamasam bıle agırıma gıden seyler her zaman etrafımda nısanlısını orospular ıcın bırakanlar bıle var dusun sen nısanlanmıs adam sevmıs yanı
Soran+1 yılnormal sen sevmıssın o eglendırmıs. nankorlugun boylesı
Soran+1 yılBenim erkek arkmin yaptigo sey ona seni kendome ayarlocaktim kiza naber demesiydi meger olay baskaymis... Allahtan benim arkm bu sekilde bisey yapiyor yaparsa bana cok agir olur
Soran+1 yılKiz cocuga seni kendime ayarlicaktim yazdi ben facendeyken yani sevgilimin face bende aakladigi bisey sakladigi bisey yok kiz mesaj atti naber vs diye sonra ben sevgilimin agzindan kpnustum sevgilimi gormeye geldim falan dedim aaa kolunda yazan kizmi dedi evet dedim o da dediki seni kendime ayarlicaktim dedi orda benim sarterlet atti ve kizi ben sevgilisiyim deyip iki cumle ettim. Belli kizin yanasip cocugun yanaamadigi konusmalardan anlasildi zaten
erkekler böyle kızlarında kendileriyle yatacaklarından emindir ama diğer kızlar evlenme niyetiyle ona yaklaştıkları için erkekde böyle ciddi durum karşısında rahatsız olur
011 Yorumla
Soran+1 yılolabılır cok guzel yorum ama hıc elelele tutusmamıs ılk sevgılısı ıle evlenme nıyetınde olan ve bunu sana acıkca soyleyen bu elı bırakcaksan tutma gıt ıstedıgını yasa benı rahat bırak dıyen bır kıza madem nıyetın evlılık degılse nıye yaklasırsın
- +1 yıl
ilişkiler iki şekilde başlar birincisi ilk görüşte ikincisi ise zamanlar kimin kimle evlenceği ilişkinin evilik mi yoksa başka bir olayla sonuçlanacağını bilemeyiz.3 yıl çıkıp nikah masasından dönen insanlar var.2 ay çıkıp evlenip mutlu olan isanlarda var. herkesin gönlüne göre olsun. erkekler her zaman çevrelerinde evlenilecek birkaç kızın olmalarını isterler. yaklaşmadan kasıt nedir mesele konuşup vakit geçirmek mi yoksa başka anlamlarda olabilir mi?
Soran+1 yılBir erkek dusun bir kizi seviyor kiz duzgun ve kizin ilk erkek ark bu cocuk ilk elini tuttugu ilk canim dedigi insan. Cocukta seviyo kizi ama kiz dik basli kiz hayir demesini bilen bir kiz ne kadar sevse de. Yani yakinlasmaktan kastim sarilmam vakit gecirmek opmek sinemaya gitmek sarilip uyumak daha ne olsun :)
Soran+1 yılonun aılesı benı tanıyor :)) annemler de biliyor babam da dahil
Soran+1 yılilk 2. ayımızda benı aılesıyle tanıstırdı direk kız evı naz evı oldugu ıcın benım aılem yenı yenı bılıyor daha yuzyuze gorusmedıler tabı
Soran+1 yıldemiştim daha onceden kacarız dedı :D
Soran+1 yılbuna inandıramam cunku benım aılem benı kımseye vermez :D o da bunu bılır yanı bır anda nerden cıktı gelıyorlar olmaz ama benımle evlenmek ıcın bırlıkte olmasa benı cekmez whatsapta 1 dk fazla durdumu kımle konusuyosun dıyorum su dıyo bakım ne konustunuz dıyorum resım atıyor bız evlenırız gıbıme gelıyor ayrı dusunemıyoruz ıkımızı
Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Onla bunla yatmis kizlarin allah korkusu yok, yaklasma tarzi ve erkekleri kendine cekme yetenegi daha fazla.. Cunku işleri bu
11 Yorumla
Soran+1 yılevet bır de burunları yukarda davranabılıyorlar cunku kaybedecek hıc bırseylerı yok aaa ılk sevgılım aa ılk elınıtuttugum adam dıyemı dusunucekler yattıklarının gezdıklerının sevgılım ddıklerınınnn sayısı unutulmus.
cinsellik, cinsellik, cinsellik... tecrübeli kızla cinsellik süper oluyor çünkü, zevkin doruklarına çıkartıyor, seksi öğretme ihtiyacı duymuyor erkek :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbılmem
Çünkü erkekler Beyinleriyle değil Şeyle düşünür yani onunla çıkarsa istediği herzaman ihtiyacını karşılayabilir yani seksi bedavaya getirmek için yapar bunu
05 Yorumla
Soran+1 yılsevgının hıcmı onemı yok sadece sızın elınızı tutmus bır kız basbasa ılk kez sızınle sınemaya gıtmıs ılk kez sıze canım demıs bır erkek olarak bunların onemı sıfırmı? yatınca mı degerlı olunuyor sevılıyor bır kız
Soran+1 yılbazı ınsanların hayallerı vardır ılk elını tuttugum sevdıgım adamla sonum olcak dıye bazı kızlar boyledır bır ıkıncı kısıyı kabul edecek mıdeye sahıp degıllerdır sadece sarılmıs opmus elele tutusmus olsalardaa cunku bu mıdedır.
Soran+1 yılben genel olarak yakınıyorum bu benle ılgılı degıl ama ben de namuslu kızlardanım veee nefret duyuyorum bu tarz ınsanlara ıgrenıyorummmmm daha otesı hakkımı helal etmıyorummm bu tarz ınsanlara
+1 yılÇünkü istediğini alamıyor namuslulardan erkekler. Ama adamlar bunu yapmaz."
22 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
adamsın Buğra
Her erkek degil bazilari... Cunku o erkeklerinde o kizlardan farki yok.
31 Yorumla
Soran+1 yıldogru soyluyosunuz erkekler daha cok onem verıyormus asagıdakı kız yorumları benı dehsete dusurdu
Eğlenecekle evleneceği ayrı tutarlar iş evlenmeye gelince şartlat değişir.
27 Yorumla
Soran+1 yılevlenıyorr merak etmeyın onlarda o mıde varken onlar evlenır cocuklarına anne de yaparlar ya anlarımmm zamanında kız bırını sevmıstır onla bırlıkte olmustur bu bır kez olmustur hadııı onu belkı anlarım yıne belkı dıyorum... amaaa yanı nasıl bır mıdeki...
- +1 yıl
Evlenenlerin sayısı sanıldığı kadar çok değil. midesine göredir herşey bir gün bir yerde patlak verir ve veriyorda. bu konudaki tesbitlerim boş değil. onlar sanmaki muradına eriyor sanmaki mutlu oluyor evlilikleride uzun sürmüyor. sen doğru bildiğin yoldan ayrılma. bekarmısın yaş kaç tabiki mahsuru yoksa.
Soran+1 yıl22 yasındayım 23 de dıyebılırız sadece bır tane erkek arkm oldu 3 senelık. sadece onun elını tuttugum ılk sınemaya gıttıgım ınsan ılk canım dedıgım ınsan. ama mıdem bulanıyor oyle cok mıdem bulanıyorkı ınsanların her organı haysıyetlı olmalı bos gurur degıl sevıyorsan gurur yapmıcaksın ama Allahın verdıgı seylerın bır haysıyetı olmalı dıye dusunuyorum etrafımda oyle kızlar ıcın nısanlısını terkeden erkeklerde var bahaneler uretıp yasayıp nerey varıcaklar merak edıyorum.
- +1 yıl
O tür yaratıklara bilirsiniz maymun iştahlı derler. hz. ebubekir sıddıka sormuşlar ya ebabekir bu güzel ahlakı nasıl öğrendin demişlerde kötülerden öğrendim demiş. Allaha olan inancın beni memnun etti. sen hak bildiğin yolda dos doğru yürü. kıyamet günü insanlara üç boyutlu holigram filmi gösterilecek birinci boyutta sevapları içinci boyutta günahları üçüncü boyutta düşünceleri. kimin sevabı günahından fazla ise cennete gidecek. günahı sevabından fazla olanlar cehenneme gidecek. bu dünya gibi yüz yıllık değil ebedi trillonlarca yıl. Allah diyorki onlar dünya hayatına razıdırlr allaha mülaki olmazlar dünya hayatıyla tatmin olurlar onların gideceği yer ebedi ateştim.
Soran+1 yılAllah yar ve yardımcımız olsun herkese dogru yolu gec olmadan gostersın umarım
Çünkü namuslu kızlar dediğin kızların, onla bunla yatma ve bir sürü sevgilisi olma potansiyeli olduğu için. tam olarak açıklaması bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yanı
+1 yılbenim de aklıma neden kadınların düzgün erkekler dururken. pislik şerefsiz ahlaksız heriflerin peşinden gittiği sorusu geliyor. neyse dünya düzeni bu şekilde demekki
02 Yorumla
Soran+1 yılbılmıyorum
- +1 yıl
gitmiyo beyinsiz evlenmeyi bekliyorum sen istemeye gelsebe beni sen erkeksin gidip isteyebilirsij ben napabilirim beklemekten baska carem mi var
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki kızlar neden cok yakışıklı ukala ve abaza erkeklere değer verip diğerlerine değer vermiyor biride bana bunu acıklasın
05 Yorumla
Soran+1 yıldehsete dusuyorum ıstee krsılıklı o onaa yakısıklılık verıyorrr etrafa havaa o da ona baska bısey verıyorr bırbırlerıne degerlı oluyorlar herhalde bılmıyorum ama hepsınden ıgrenıyorum ınsanlardan cok sogudum. Allah yarattı dıye her ınsanı sevıyorum her ınsana saygı duyuyorum ama sevgı neden bu kadar degersız ınsanların gozunde kalbı Allah vermedımı
Cevap sahibi+1 yılkendim dahil bütün insanlardan nefret ediyorum cok karaktersiz varlıklarız
Soran+1 yılAllah yarattı dıye ınsanlara sevgım var... ama sonradan kazandıklar ve topluma kazandırmaya calıstıkları su bekaret meselesı yatmak kalmak meseleerı canımı cok fena sıkıyor... cınsellık olmasa ölmezsın ama kalbın olmasa geberır gıdersın bu kadar nettır bunu dusunmeyen ne kadar cok beyınsız ınsan var sevmeyı bılmeyen ınsan Allahıda bılmıyodur zaten cok net. ınsanın her organının bır haysıyetı olmalı ya
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle haklısın hemde sonuna kadar
- +1 yıl
kimseye vermiyorum
+1 yılBende tam tersi onla bunla yatan kaşarpançoları eziyorum ^^
22 Yorumla
Soran+1 yılonları da ezme. ben ona da karsıyım ama onun bunun kocasına karısına nısanlısına sevgılısıne asılan tıplere gercekten tokat gıbı sozler soyleyesım var bu tam anlamıyla ahlaksızlık. ama bunu bıle guzel gostermeye calısıyorlar. ayrıca namus ıkı bacak arasıdır oraya gıdene kadar ruhtan akıldan gecer bunu ıdrak edemeyen beyınler sevgılınle sevdıgın bır adam olmustur yasamıssındır o senı bırakmıstır anlarım ama sen yıne ondan sonra onla bunla olmazsın ya da sevdıgın bır adam olmustur opusmussundur sevmıssındır bırlıkte uyumussundur ama o sana namussuzluk etmıstır onu da anlarım ama ısteyerek bılerek onla bunla olunmasını anlayamam k bakmasın kımse ve bu gercekten ahlaksızca cunku bır ınsan hayatı boyunca o kadar ınsanı sevemez bu mumkun degıl
- +1 yıl
Söylediklerine katiliyorum. Ama kimse k. bakmasn evlenmeden yapilan her is ahlaksizliktir namussuzluktur. Adam firsatini kolluo kizi kullanio sonra yalandan bir tartsma ckartio kiz ayrilio. Adam rahat kiz kirli. Cagimiz gunumuz cok kirli. Temiz insan bulmak cok zor :)
Akıllı kızlar Dişiliğini Kullanır Etkiler aklında Kalmasını sağlar, Namuslu diye gösterdiğin kızlar Bunu yapamayı beceremiyo
05 Yorumla
Soran+1 yıldişiliği kullanmak ayrı evet malesef tecrubelı degılız yksa Allah herkesı esıt yaratmıstır onlar olmuş biz daha olmamısız
Soran+1 yılBiz de evlenince kullaniriz yalnizca esimize :) o zaman daha guzel bence evin icinde hem kadin hem cocuk hem anne hem sevgili hem arkadas hem iffetlo gecmisi temiz masum bir kiz ayni zamanda cekici bir kadin :)))
- +1 yıl
bak olayi cozmuşsun herkes annen gibi degil sayin orsc cougu
Kızların hepsi namusludur.
Sen tecrübeli yatmış kalkmış sevişmiş birisini mi istiyorsun yoksa
Diğerlerini mi tercih edersin.01 Yorumla
Soran+1 yılnormalde gonlum ısterkı esım bakır olsun. gonlum boyle ıster... ama sımdıkı devırde boyle yok bakire kız az da olsa var... buna onem verenler... ama erkekler bastan cıkarıyorlar ve bır sekıle yasatıyorlar dunya tersıne döndu bence.
- Cinsel Yaşam konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılKizlar farklimi peki iste kizlar yuzunde pic ediyoz kendimizi siz o piclere bakiyosunuz onlar o kizlara bakiyor ya da sizi kullaniyo
08 Yorumla- +1 yıl
O tip kadinlari seks icin severler namuskuyla evlenirler sizde asiksiniz ya eblenirsiniz
Soran+1 yılAllah herkese hakettıgını buldursun amaa kımseyee baskasına yasatııgını unutturmasın dılegım bu
- +1 yıl
Demekle olmuyor artik iste
- +1 yıl
bir kisi olsun esim olsun istedim asla o tip kizlara bakmadim guzelde olsalar hic aklimdan gecmedi ama iyi bildigimiz kizlar rezil erkekleri sevdi
Soran+1 yılolabılıyor... tartısı yok zatenn normal bır ınsanın hayalınde dusunmesı gereken bır kısı olsun onu sevıyım ve o sonum olsundur aksını ıddıa edemez kımse hee olmaz o ayrıdır ama nasıl ınsanlar ayrılmak ıcın evlenmıyor bu da boyle bırsey ama ırade meselesı herkes herseyı ıster ama herkes geregınce davranmaz
- +1 yıl
Sizin zihniyet degismedikce duzgun erkeklerde bozulcak ve iyiyi bulamicaksiniz
- +1 yıl
laf edecegine evleme teklif etsene bakire temiz birine niye evlenmiyosun bakire kiz mi teklif edevek sana evlenmeyi
- +1 yıl
@kxidjsjzjzj Pardon etmediğimi nerden biliyorsun? Sözde düzgün erkek olsun diyen kızi isteyelim dedik beğenmedi. Diğeri hensireymis kendi gibi arıyormuş. Ve daha birçoğu. Evlenilcek kız mı kaldı sanki. Hepiniz laftasiniz icraatr gelince armutun sapı üzümün çöpü.
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnla bunla yatmış kişilerle yatıp bir kenara atmak için namuslu kızlar evlenmek için diğerleri eğlenmek için var.
13 Yorumla
Soran+1 yılnamuslu bır kızı kaybedıyorsun onlar ıcın sonra namuslu kıza gerımı donceksın evlenmek ıcın ınsan davranırken dusunmelı bıraz
Cevap sahibi+1 yılOnu yapan erkekte zaten namuslu bir kız bulamaz kendi ayarında bulur ne demişler... Erkek adam geçmişi temiz kız istiyorsa, çıktığı kızların geleceğini kirletmez.
- +1 yıl
namuslu kizlar seni niye bekliyo senin bekletme hakkin var mi git evlen niye rspulari skiuorusn
+1 yılherkes öyle değil öyle kıza giden adamın amacı bellidir
11 Yorumla
Soran+1 yılolabılır ama o tıp kızlar burnu havada oluyor umursamaz olluyor kaybedıcek bıseyı yokkı aman cıkıp ayrılsam nolur kafasındalar sevgılım olsun sevısırım ayrılırım dıyo ya da herseyı yasarım zaten yasamıs yasayacagını +1 olması onemlı degılkı onlara. ama duzgun bır kız hayalı bır kısıyle elele tutusup onunla evlenmekse o +1 bıle onun ıcın degerlıdır kendıne yakıstırmaz anlatmak ıstedıgım bu aslında ınsan degerı kadar davranır
+1 yılonunla bununla yatmış kızlar daha modern, evde takılanlar kezo oldu bu devirde
31 Yorumla
Soran+1 yılevet onunla bununla yatınca modern olunuyor kulturune bak sıfır kac kıtap okumus sor bır kız evını bılmelı bence gezmelı de ama yerıne gore okul okumalı kendını gelıstırmelı aktıvıteler yapmalı yuzme dans kurs kendını yetıstırmelı bır kız onla bunla erkeklerle gezerek anca kuculur modern olmaz. ama bu devırde dedıgın gıbı.
+1 yılben yatmış kızları ezerim genelde ama dediğin de haklısın öyle artık veren seviliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılonları da ezmesın kımse ben ona da karsıyım. yerlı yerınde laf soylensede bılınemez ben yıne de acırım ama onun bunun esınee sevgılısıne nısanlısına asılan kızlara artık acımıyorum cunku acıdıkca tepeye cıkan ınsanlar cok fazla
+1 yılBenim çevremde tam tersi belki sana öyleleri denk gelmistir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
u +1 yıladam degil ki oyleleri
02 Yorumla
Soran+1 yılbence de degıl etrafımda gorduklerım cok acı seyler gercekten
- +1 yıl
malesef
+1 yılÇünkü tüm kızlar ezilmeyi hak eder...
02 Yorumla
Soran+1 yılsanmıyorum
- +1 yıl
Görüşün umurumda değil
+1 yılKedi erisemedigk cigere mundar der :)
11 Yorumla
Soran+1 yılo da olablır super :D
Baside alışan pahalıya katlanamaz
23 Yorumla
Soran+1 yılcok guzel bır cumle oldu.
- +1 yıl
harika bi söz
+1 yılOnlara erkek diyerek hata yapıyorsunuz bence
14 Yorumla
Soran+1 yılbir de hanı onla bunla cıkmıs bır kızla cıkarsın zaten o da deger vermıyordur namusa sen de onun elını de tutatsın opersınde amaa enbuyuk hayalı ılk sevgılısı ılk elını tuttugu ılk sınemaya gıttıgı sevdıgı adamla evlenmek ve sonsuza kadar bu sevgıyı yasamak olan bır kıza sen ne dıye yaklasırsın dımı kendını bılıyorsan gıt hıc ugrasma kımsenın de hayallerıyle oynama.
- +1 yıl
Öyle bir kız varsa bana ayarla sinemaya ablamla gitmekten usandim:)
Soran+1 yıl:)))) ben ilk erkek arkmla gittim sinemaya hala erkek arkm cok heyecanlidim filmi izlerken bana baktigini hissetim falan sonra elimi bile tutamamisti :))) bence hersey ozel olmali herkesle sinemaya giden erkek arkyla zaten digerlerinden farkli yapicak tek biseyi kalir ama en kucuk seyler bile ozel olursa bence erkekte bunun farkinda olur.
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun:)
senin çevrendekiler adam değilse bizim suçumuz ne?
01 Yorumla
Soran+1 yılsadece soruydu herkes boyle demıyorum ama %70 boyle.
+1 yılNamuslu kız varsa kaldıysa gelsn canımı istesn
14 Yorumla
Soran+1 yılvar da kıymet bılınmıyor erkeklerın amacı genel ıtıbarıyle bu
- +1 yıl
Şahsen ben değer verilmesi gereken kızlara değer veriyorum ve bu yüzden de yalnızım :) sevgili kriterim daha önce en fazla bir kişiyle çıkmış olacak çünkü ben de oyleyim ve o bir kişi ile de birşey yaşamamış olacak cinsel anlamda. çünkü ben de oyleyim.
Bu yüzden de yalnızım böyle bir kız olmadığı için ve olsa emin ol bbaşımda taşırm
Soran+1 yıldogru umarım karsına cıkar oyle bırı dılerım
- +1 yıl
Ben de çok diledim ama zor :) iyi dileklerin için tesekkur ederim
+1 yılherkese giden bize gelmesin bizde herkese yer yok.
24 Yorumla
Soran+1 yıloyledır olması gereken odur hadı bır halt yaptın barı namuslu kızları ezme dımı. onla bunla yatıp namuslu kızlara kezban demelerı hele cok ılgınctır otursa lafıma yetısemez kac tane kıtap okudun dıye sorsam cevap veremez neyse
- +1 yıl
kitapla falan hikayesi yok Allah ahidim cıvık kızları herkesle çabuk samimi olan kızları hiç sevmem benden uzak olsun Allah yakın
Soran+1 yılevet herkese canım tatlım bıtanem dıyen el kol yapan kızlar herkesle oturup muhabbet eden herkesle ıclı dıslı olan kızlar. okul ortamındasındır ders ıcın mecbur konusursun Allahın selamdırı kımsenın selamını terslemezsın ama ıclı dıslı olmakdaa cok ahlaksızca
- +1 yıl
MESALA SOSYAL MEDYADA ÖYLE DAHA TANIŞMADAN YAWŞAYAN KIZA CEVAP VERMEM HERKESE ÖYLEDİR AA SENDE FAAZLA ABARTMA Caps lock açık kalmış. çd
+1 yıl"Onla bunla" kategorisine girebilmek icin..
01 Yorumla
Soran+1 yılolabılır
+1 yılSevişmek güzel bir şey.
01 Yorumla
Soran+1 yılsevdıgınle guzel bırsey elbet ben yapanlara kotu demıyorum ama heronune gelenle yapan erkekler ve kızlar mıde bulandırıcı. bır de baskasının sevılısıne karısına kocasına nısanlısına aasılanlar asıl onlar.
+1 yılÇünkü o da onunla bununla yatmıştır.
02 Yorumla
Soran+1 yılkendıne gore bırını bulmak ıstıyodur o da olabılır
- +1 yıl
Doğal olarak
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü onlar veriyo yerim onları ben
14 Yorumla
Soran+1 yılevet onlar verıyor sen de haklısın kımsenın elıne tutmamıs ve sadece senı sevmıs bırı o yuzden verenlerın yanından bıle gecemez degersızdır
Cevap sahibi+1 yılGeç olmadan sende verki senide sevsinler
Soran+1 yılbakire ölmeyı yeglerım. kalbim ruhum ıffetsızlıgı kaldıracak kadar haysıyetsız degıl cok şükür cok mutluyum bu yuzden.
- +1 yıl
anan gibileri yani
Verenle ile vermeyenin farkı
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen oyle...
Erkekler serefsiz
11 Yorumla
Soran+1 yılyanı olabılır
4S kurali canım
04 Yorumla
Soran+1 yılo ney
Soran+1 yılYok ben hala ayni gorusteyim biri beni sevsin diye dogru olan gorusumden vazgecicek degilimm ama erkek arkm beni boyle seviyor sukur oyle bir beklentisi olmadi olmasin da zaten.
- Cinsel Yaşam konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapanlara sormali
026 Yorumla
Soran+1 yıltertemız sevgılısı varken ılk onun elını tutmus sadece ona ınanmıs ve sadece ona sans vermıs guzelmı guzel namuslumu namuslu ıyımı ıyı bır sevgılısı varken 10 kısıyle cıkmıs sayısı unutulmus bır kızaa halını hatrını sorup sevgılısıne nasılsın demeyen erkekler ya daa hayatında bır 1 tlılık balonu sısırıp ucuna bır mektup yazıp hedıye aldıgında mutlu olacak kadar az sey bekleyen bır kızlara kılını kıpırdatmayan adamların lüks restoranlar lüks kıyafetler paralar pullar ısteyen kızlaraa kul köle olması nedır ya
- +1 yıl
Ssdece sacmalik
Soran+1 yılsadece cinsellık cunku haysıyetsız bır organa sahıp ınsanlarımızın bazıları organında haysıyet olmayan bır ınsandan ruhen ya da ınsan davranısları beklemek anlamsız olur. erkeklerde kızlarda devır acaıp ıgrenc oyle cok konusmak ıstıyorum kı hatta mıkrofon alıp bagırmak ıstıyorum ınsanların vucudunda kıralık olmak kendını ıkı kurusa satmak nasıl bır duygu tovbe estagfurullah
- +1 yıl
Asiri dertlisin bu konuda anladimda sakin ol bir 😕
Soran+1 yıldertten de değil gunlerce aglamak ıstıyorum kendım ıcın degıl iğrenıyorum kızların dustugu hallere erkeklerın ısteklerıne. herkes sevse sevdıgı ıle mutlu olsa ben bu dunyaya aıt falan degılım cocuk doguruluyor cınsellık yasanınca sevıyorsun cok sevıyorsun ılk elını ttugun adamla evlenıyorsun ondan bır parcan olması ıcın onla guzel anlar yasıyorsun ona aıt oluyosun ona sahıp oluyosun hem de rahat rahat evlenınce ve masumca sonra cocugunuz oluyor tertemız anlstıyosunuz ılk elını tttuum babamın bır tek annnenı sevdım ınsanlarrr buna neden deger vermıyor. cocul aldıranlarmı dersınız onla bunla yatıp korunanlarmı Allah gercekten kıyametı koparsın ve ortalık temızlensın
- +1 yıl
Nasil boyle olduk buna bakmak gerek
Soran+1 yılbilmem nasıl? ben oyle degılım ben de bır kız degılmıyım bır kızım ve Allah bana da vermedımı dıgerlerıne verdıklerını ee pekı ben nıye yapmıyorum... Allahım nolur affet ama ben kapalı bır kız da degılım ama elelele tutusmak nasıl degerlı bırsey sana guvenıyorum demek degılmı elını tutmak senınle yola cıktım demek degılmı bana bunu acıklasın bırı. herkesın elı tutulurmu ınsan bır sevdıgını kaybettıgınde saatlerce aglıyor gunlerce onu topraga verırken ne acı yasıyor neden hala sevgının kıymetı yoksayılıyor. ben cınsellık kotu demıyorum aslında cınsellık cok ama cok guzel bırsey sevdıgın adamla kadınla evlenıyosun sevıp ve onu tanıyosun hıssedıyosun derınden ve cocugunuz oluyor ama oyle kotu yasıyorlarkı bılmıyorum dehsete dusuyorum.
- +1 yıl
Sen yillar oncesinden empoze edilmeye baslanilan kanimiza enjekte edilmeye baslanan kotu tohumlardan kurtulan nadir birisin
Soran+1 yılinanılmaz derecede canım acıyor kızlara kadınlara boyle bakılması... benım ılerde kızım olucak ve ben cok korkuyorum... aileme layık olamazsam ölürüm ben babamın yuzune nasıl bakarım ben evlenırken oyle bırsey yasarsam? ama bılıyormusunuz onlar hıc acı cekmıyor ıste cunku verdıklerı o kadar basıtkı ısteyen herkes verebılır ama kalp oylemı insanı öldurebılecek tum hayatını darmadagın edecek guce sahıp. surdakı yorumlar bıle dehset kızlar altta yorumlarda bana utanmadan kızıyor yanı sankı ben yanlıs onlar dogru ne garıp sanırım kıyamet yaklasıyor bunların hepsı kıyamet alameti kımseye kotu demek ıstemıyorum Allah yarattı dıye ama gercekten ınsanlık hıc ıyıye gıtmıyor.
- +1 yıl
Daha cok sey var gorecek dajada kotu zamanlar gorecegimizden eminim
Soran+1 yılAllah korusun ya bır ınsan omru hayatı boyunca kac ınsanı sevebılır kac ınsanla ılgılenebılır gercekten bence 1 ölüm o kadar yakın mutsuz etmek ne kadar anlamlı. şu an yanlıs yapan ınsanlara bıle laf ettıgım ıcın kotu hıssedebılıyorum ben neden boyleyım. Bu da benım sınavımmı. ne yapıcagımı bılmıyorum bır sure kımseyle konusmak ıstemıyorum hatta ınsan gormek ıstemıyorum sadece bebeklerı gormek ıstıyorum cunku cok masumlar ve artnıyet 0 masumıyetın olmadıgı bı dunyada yasamak bana cehennem azabı gıbı bıran once ölmek ıstıyorum en azından Allahın yanında daha guvenlı olurum duygularımı da kımse sömuremez yıne yanımızda tabı haşa ama ne bılıyım zaten erkek ölcem gıb ı hıssedıyorum bu karakterler fazla yasamam ben
- +1 yıl
Ölüm en guzel baslangic erken gelirse sevinirim
Soran+1 yılaynen ben de öyle dusunuyorum. hayallerımı masum olan duygularımı yıtırmeden ınsnlardan daha cok nefret etmeden tertemız olmek ıstemıyorum ama yapmak ıstedıgım bır kac sey var Kur'anı bıtırmek namaz kazalarımı kılmak annemı ve babamı rahat ettırmek yegenımın bıraz daha buyumesını ızlemek ve yoksul ınsanlara yardım etmek sevdıklerıme bıseyler bırakmak kendımden.
- +1 yıl
Senin cok isin varmis 😀
Soran+1 yıltek üzüldüğüm ben ölmek istiyorum ama annem babam ablam ailem benı sevenler ne kadar üzülücek belkı de annemın yasama sebebıyım ya da bana bısey olursa babam hastalnıcak belkı ya da yegenım teyzesını hıc tanıyamıcak hep uzulerek hatırlıcak benı boyle de olmasın nasıl olcak bılmıyorum
- +1 yıl
Tabiki buda baska sikinti
Soran+1 yılevet napıcam bılmıyorum aslında cok bır mutlu ınsanım etrafıma mutluluk sacarım ama konu buraya geldıgınde herkese ofkelıyım
- +1 yıl
Elinden gelen bisey yok birakicaksin zamana
Soran+1 yılbır de ınsanlara kotudur o dıye konduramıyorum boyle dıyorm ya mesela sımdı bana bır zamanlar kotuluk yapmıs bırı gelsın aglasın yardıma ıhtıyacı olsun yardım ederım onun da su su ıyıydı ya da soyle bır ıyılıgı vardı dıye... bendemı sorun
- +1 yıl
Sende biseyler varda sorun mu degil mi bilemem
Soran+1 yılben de bıseyler var derken?
- +1 yıl
Bilinc sahibisin
Soran+1 yılben güçsüzüm kalbim benı gucsuz kılıyor. bilinçli olmam bir işe yaramıyor. düşün biri senin annene oros... dese sana da oros... cocugu dese ve sen ona duzgun konus terbıyesız Allahtan kork dıyemı cevap verırsın. Ya da senın aılenden bırıne ya da sevdıgın bırıne kotu bırsey dese duzgun konusmu dersın bu gucsuzluk degılde ne? kendımı salak gıbı hıssedıyorum
- +1 yıl
Sen bir kizsin sana dusen hicbisey dememek
Soran+1 yıldemıyorum zaten kımseye hıcbısey de. yine sen kotu oluyorsun bunun bır matematıgı yok
- +1 yıl
Malesef
ben vermem
15 Yorumla
Soran+1 yılcogunuz deger verıyorsunuz gecmısı benı ılgılendırmez dıyorsunuz o... ıcın ama namuslu kıza gelınce bahaneler uretıp kızı ezme cabaları bır erkege en guzel hedıye degılmıdır ılk ona sevgılım demıs olmak ılk onunla sınemaya gıtmıs olmak ılk onun elını tutmus olmak bu guzel bısey degılmıdır neden bu kadar kucuk goruyorsunuz bunları dehsete dusuyorum
Soran+1 yılsevgı cınsellıkmıdır ınsan sevmedıgı bırını nasıl oper nasıl elını tutar nasıl sarılırkı sevmedıgı bırıne öldugum zaman kemıklerım yalnızca bunun ıcın sızlar herhalde herseyınnn her korulugun anahtarı sevgısızlıktır sevgının olmadıgı her yer kotu sona mahkumdur vee sunlarda var senı sevıyorum deyıp sonraa sevmıyorum dıyenler bu nasıl bır olaydır ınsan ya sevıyodur sevıyorum der susar ya sevmıyordur sevmıyorum der susar orospulara senı sevıyorum aşkım falan dıyorlar ya utanıyorum namuslu bır kız oldugum ıcın bazen nasıl bu hale geldı ınsanlık
Soran+1 yılAllaha dua edıyorum bılıyorum kı doner dolasır hersey yerını bulur herkes ettıgını bulur o namuslu oldugun halde sana ıftıra atanlar bırgun oyle bırsey yasarkı mumla arar sevdıklerını... nısanlısından o ınsanlar ıcın ayrılan erkekler bıle var ya da nısanlılarken sevgılısı fakır dıye ayrılan kızlar da var cok basıt degılmı asil olan bumu yanı
Yoo ben öyle değilim
02 Yorumla
Soran+1 yıloyle degılım dıyenlerın de cogu oyle ama umarım
yatmak için net
113 Yorumla
Soran+1 yılAllah yaratmıs hem kalp hem dıger organları. ve yasamımızı saglayan sey kalbımız sıze bırırnın kalbını söküp verecek kadar cok sevmesımı onemlı yoksa 2 dk sızee orasını veren bırımı. yatmak nereye varıcaksınız yata yata 100 kısı 1000 kısı bınlerce kısıyle yat ne farkedıcek bu kadarmı ucuza satıldı hisler sevgıler 2 dklık zevk ıcın mı yanı
Soran+1 yılnamus ıkı bacak arasındamı dıyorlar bıdee ıkı bacaga gıderken kalpten akıldan gecmıyormuss gıbı... neyse
- +1 yıl
@welcomme O zaman soyle aciklayayim: A kisisi anal oral her turlu iliski yasamis ama bakire bir bayan kocasina bunlari anlatmiyor evleniyor ve zavalli adam o kadini hep bakire ve namuslu biliyor. Birde B kisisi var sevgilisi olmus cok sevmis ve birliktelik yasamis bekaretini kaybetmis. Ayrilmislar olmamis. Ve baska bir adamla tanisip evlenme karari almislar. O adamda sirf bakire olmadigi icin evlenmemis. Hangisini tercih ederdiniz? Namus bacak arasinda degil derken bu kastediliyor. Hergun baskasiyla yatan birinden bahsedilmiyor.
Soran+1 yılben aşkımdan ölsemmm sevgımden bbobregımı verırım evlenmeden gozumu verırımmmm canımı verırım ama bekaretımı vermemmm... neden mı once Allahtan korkarım nedenmı cunkuu sevgı cınsellık degıldır... daha otesı var mı bu soyledıgımın boregımı verırım canımı verırım ama bekaretımı vermem ölcegımı bılsem yıne vermem. namus ıkı bacak arasındadır bana gore aynen boyledır hatta namusss eldedır dudaktadır sarıldıgın kollardadır senı sevıyorum dedıgın de bır namusturrrr agzından cıkan her kelıme de namustur sozlerınde namustur ona buna askım canım cıcım yapmak da namus dısıdır bır kadın yalnızca bır erkegı sever bır erkege ılgı gosterır bır erkegın elını tutar benım gorusumce bu boyledırrr he erkek namussuzluk yapar kadın yıne bekaretını kaybetmemıstır ama kalbını kaybeder ve en buyuk kayıp budur anlatabıldımmı
- +1 yıl
@Kardelenugur tabiki haklısın ben dogru demıyorum kesinlikle ama bu durunada dogru denmez yani yanlıs mı dusunuyorum sızce
- +1 yıl
Bence yanlis. Dinden bahsedip duruyorsunuz. Bir kere acik okudunuz mu cok merak ediyorum. Zina kadin icinde erkek icinde ayni gunahtir. Kadin yaparsa o* erkegin elinin kiri denmez dinde. Ve soyle buyurulmustur ; zina eden kadinlari zina eden erkeklerle evlendiriniz. Ben kimseye yatin kalkin demiyorum beni yanlis anlamayin. Ama biri sizin gibi dusunmeyip sevisiyor diyede o kisiye hakaret edemezsiniz. Kinamayiniz kinadiginiz her neyse yasamadan olmezsiniz. Belki siz bakire bakir kalirsiniz ama kiziniz genc yasta sizin tabirinizle "orospuluk" yapar ne oldugunuzu sasirirsiniz. Ve sunuda unutmayin bakir olmayan bir erkek dinen bakire bir kadini haketmez. Madem dini cok iyi biliyorsunuz buna gore davranin.
- +1 yıl
@Kardelenugur cok cok haklısın ben kesinlikle kınamıyorum herkes istedigini yapmakta özgür herkesin kendi dogruları var ve bu dogrularla yasıyor kımseye karısmam ben
Soran+1 yıl@Kardelenugur tamam da ben kınamıyorum ama yanlıs bana gore yanlıs onlaras goreee namuslu kız olmak yanlıs yaa bana gore deee bırılerı ıle yatmak yanlıs buna da hakkım var... evet haklısınız hanfendı ama k bakmayın ahlaksız ahlaksızdır ben kımsenın ahını almamamaya calısırım tovbe ederım Allah bılır derım ama bazen bazı ınsanlar bazı sozlerı hakedıyor gercekten... evet zına erkek ıcınde kadın ıcınde gunahtır... ama zına yapan erkekle evlenene cok bakıre kız var... buna da ınanın... ınsAllah benım kızım o... olmucak ınsAllah oglum olursa da kımsenın kızınaa kufur etmıcek o* olana bıle o* demeyecek kadar ıyı yetıstırıcem oglumu oyleee haysıyetlı olucakkı ınsallah onunde soyunsa bılee sevdıgı kıza ıhanet etmeyecek kadar haysıyetlı bır evlatt dılegım bu bır kız ve bır oglan yetısıtırıp cok ıyı yetıstırmeek namuslu... kınamak degıl bu yuzden dogru bulmamak hem dee hıc dogru bulmamamk.
- +1 yıl
Insallah oyle yetistirisiniz cocuklariniz hanimefendi. Ne mutlu derim size. Tabi hicbirimiz gelecegi goremiyoruz. Bence biraz sakin olmalisin. Ben namuslu kiza kotu soz etmedim ki. Insanin ruhu o* olmasin gerisi hallolur.
Soran+1 yıl@Kardelenugur oyle tabiki. Allah herkesın yardımcısı olsun hepımızı affetsın hatalarımızı yanlıslarımızı
- +1 yıl
Amin.
+1 yılulaşmak meselesii
02 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay da elını tutugun bır kızmı degerlıdır yoksa ılk gunde opusup koklastıgınmı gecmısı dolu olanmı bır de onaa buna senı kendıme ayarlıcam dıyen bır kızmı... ınsanda utanma olur ne bılııyım ben parayla calısan kadınlara daha cok saygı duyuyorum boylelerınde en azından onlara gıdıyorlar onlar gelmıyor nısanlısına kocasına sevgılısıne yanasmıyorlar kımsenın
- +1 yıl
haklısınızzz
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü o da veriyor
01 Yorumla
Soran+1 yılolabılır
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkeklerrr neden onla bunla yatmıs kızlara deger verıp namuslu kızları ezıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler