Yok mu adam gibi özleyen? Yazacak kimseniz kalmadığında 'özledim' diyenlerden misiniz?
Özlemenin de bir adabı var.
Özlemenin de bir adabı var.
Özlemenin yeri ve zamanı yoktur. Biri özleniyorsa o insan özleyen kişinin hayatında mutlaka özel biridir. Sadece yalnız kaldığımız zamanlar değil her zaman özleyebiliriz. Özlemenin adabı bence budur.
yanlız kaldığımda özledim yazmam aslında özlesem de özledim yazamam. Egomdan ya da popom kalkık olduğu için değil. Ben özledim yazdığımda o kimsin diye yazmasından korktuğumdan
yani özlem hissi genelde yalnız kaldıgında ortaya cıkıyor maalesef
yapcak bişi yok
Sende mi yalnız kalınca özlüyorsun yani
benim özleyecegim birileri yok..
o yüzden kafam rahat
O olmadığı zaman hep yalnız kalmış oluyorum zaten doğal olarak özlüyorum ^^
Çok romantik..
Ama 4 ay önce 6 yıllık ilişkimiz bitti :)
Bitmeyen ne var ki :) öyle bir ilişki yaşadığın için şanslı say kendini
Keşke söylediğin kadar kolay olabilseydi herşey :)
Kolay değil, bilirim. Ama sonsuz olan bişeyin olmadığını da bilirim. Aşk'ın da, acısının da.. elbet biter.
4 ayda bitti :) Bitirmek istediğim için bitti. Dün de başkası tarafından reddedildim :) Bu kızlar ne istiyor anlamıyorum. Bulmuşlar benim gibi romantik duygusal adamı geri tepiyorlar ^^ Daha ne istiyorlar anlamıyorum ki ^^
Cevap
25Cevap
İstersen sağım solum kalabalık olsun özliceğimi gene özlerim
Ne bilim izlediğim bir filmde, okuduğum bir kitapta, duyduğum bir sözde, dinlediğim bir şarkıda öyle işte
Yalniz kalindiginda hatirlaniyosa ona ozlem degil bosluk doldurmaca denir.
'Özledim' diye adlandırıyorlar bende bundan rahatsızım
Konusacak sohbet edecek birileri olsun , bakalim ayni seyi hissediyo mu. Ne dusunduklerini bile bilmiyolar kendileri
Özlemenin kıymetini bilen kaldımıki şimdi insanı insan yapan vasıflar bile aranan özellik olmuş.
Samimi duygular eksik
yalnız kalmamla alakalı olmaz özlemem kendimi zaten suana kadar 3 veya 4 kere felan yalnız hissetmişimdir :D , gerçekten özlediysem özledim derim.
Özleyince genelde karşı taraf özlemiyor özledim seni diyorsun bende diyebiliyor sadece yani benim kadar özleyeni görmedim kavuşamacığam mezarda olan çok kişide var ayrıca
hayır asıl sürekli aklımdaysa yanımda başkaları varken bile aklıma o oluyosa asıl ozaman özlemişimdir ve özledim :(
Hatırlıyorum elbette. özlediğim kişiyi yalnız kalınca hatırlayamayacaksam ne anlamı kalır ki özlemek kelimesinin
Kalabalık bir ortamda birden bire aklıma gelip özlediğimde olmuştur.
Yalniz kalinca oyle uzlasmak yok cok gec kaldiinnn 💣💣 derler😉
Yalnız kalınca aklıma gelen değil her zaman aklımda olabilecek biri olsa daha iyi.
Ben ozledim kelimesini kolay kolay kullanmam ozlerim ama karsi tarafa soylemem icimde yasarim
aynen evde otururken aklıma geliyor bir tek canım sıkılınca
Yanliz kalsamda isim olmaz ozlemem banane
Daha samimi
özlemenin adabı olsa ne olur olmasa ne olur ben kendi kendime özlüyorum anıyorum susuyorum
Özledim dünyada en çok sevdiğim insanı özledim annemi özledim kokusunu özledim gülüşünü özledim bana o sert bakışlarını özledim hemde çok özledim
Her zaman hatirliyorum ben
Uyurken bile ozlerim ben
Gerçekten öyle biri değilim
tuvaletteyken bıle aklıma gelıyor serefsz
En son ne zaman ozlemistim onu dahi unutmusum
Hiç aklımdan çıkmıyor ki
Her radyoda sarkimiz caldiginda
hicbir sevgi sozcugu bosuna denmemeli haklisin
keşke hiç hatırlamasam gelmese aklıma
Hayır, benim hiç aklımdan çıkmıyor ki gelsin
Hayir her an ozluyorum her an aklimda.
Şuana Kadar Hiç Kimseyi Özlemedim.