aşk, sevgili bakımından yardımlarınızı bekliyorum.
Kızlarla konuşma yeteneğimi nasıl geliştirebilirim?
Kızlarla konuşma yeteneğimi nasıl geliştirebilirim?
önce kendin ol. başka rollere bürünmeye çalışma çünkü kızlar bunu yemez. dürüstlük önemlidir. sakın aklından çıkarma. ve her zaman rahat ol. kendini kasma. karşındakinin de sonuçta bir insan olduğunu unutma. kendine güven ama abartmamaya da özen göster. sonra da çık aklından ne geçiyorsa çekinmeden söyle. tabii esas nokta abartıya asla kaçma. neyse o.
Kızları bu kadar gözünde büyütmeyerek başlayabilirsin.Taşıma suyla değirmen dönmez, onunla olmaktan mutluluk duyuyosan,ortak noktalarınız varsa zaten sorunun ortadan kalkar. Ama yaratılış itibariyle sakin bi yapın varsa, girişken değilsen çok fazla da zorlama, emin ol saçmalamak daha kötü.
Saçmalak daha kötü demişsiniz buna katılmıyorum kesinlikle. bu mantığın çağdaş kişisel gelişim bilimi içerisinde hiçbir açıklaması olamaz. eğer bu konularda bilgi sahibi değilseniz kesinlikle burdan tavsiye isteyenlere mesaj atmayın. belki çocuk gidip konuşak ve o heyecan kızın hoşuna gidecek vs.. oradan sallayarak belki bu insanın yaşayacağı bir hayatı değiştiriyorsunuz. arkadaşım sana gelince ilk önce kızların olduğu gruplarda takıl. gruplarda 1e 1 konusmaya kısa surelıgıne.boyle basla.
Hiçbir konuda kesinlikle hoşuna gider-gitmez diye kimse bi beyanda bulunamaz zaten, biz kendi yorumlarımızı yapıyoruz sadece.Belki gidip konuşacak kızın hoşuna gidecek demişsiniz kendi ağzınızla "belki" kelimesini kullanmışınız. Hala iddia ediyorum ki kız olsun erkek olsun yanında konuşamayan insan istemez, ama suskun insan cool olabilir. Ben anlamadım hala diyosan will smith in hitch filmini izlemeni tavsiye ederim.
Bu arada senin bu tavrının da çağdaş dünyadaki yerini çok merak ettim;)
merak ettiysen aç oku. arkadaş senden tavsiye değil, yardım istiyor. bilgin olmadan birine yardım edemezsin. bu ayıp bişe değil. ayrıca o filmi de biliyorum; öyle bi dünya yok. hepimiz bir bayanla konuştuktan sonra şunun yerine şunu deseydim deriz. o film onun tasarlanmış hali. sana daha da cevap yetiştiremem ama burada yazdıklarınla başkasını etkiliyorsun bunu da bil.
çok doğru bi yoldasın devamını dilerim.
Önce normal kız arkadaşlarınla bol bol muhabbet et..
Bıraz cesaretlı ol..
Risk alamazsan bu hayatta hiçbir haltı beceremezsın.
onlarında insan olduğunu bil
kendine güven walla adam yemiyoruz:)))
korkuyorum senden :)
Cevap
7Cevap
ortama uyum sağlamaya çalışarak..
Cinsiyet farketmedn herkesle konuşmanın faydası olabilir..
Heyecan yapıyorsan nasıl samimi arkadaşlarınla rahat konuşuyorsun aynı sekilde rahat olmalısın..
Zorladikca üzerindeki psikoloji baski artabilir.
Kızlarla konuşarak , önce kısa konuşmalar selamlaşmalar v.s , sonra havadan sudan muhabbetler , böyle böyle gelişir .
çok basit kızlarlar konuşarak :)
kendin gibi ol yeter
bide kibar tabiki
kizlarla konusarak tabiiki
alkol iyi gelir. bkz: rajesh koothrappali.
Konuşa konuşa açılırsın :)
kendine söz vererek..:)
kızlarla konuşarak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar