Telekinezi gerçekten var mı? Telekinezi, yani zihin gücüyle nesneleri hareket ettirme yetisi, yıllardır tartışılıyor. Bu tartışma sadece bilim çevreleriyle sınırlı kalmayıp, gelmiş geçmiş en ünlü bilim kurgu kahramanlarını da etkisi altına alıyor.
Hayal ürünü. Kitap yazmak, film çekmek, adını duyurmak veya illüzyon şovlar gibi çıkar oyunudur. İnsanlar ilginç şeylere merak salar hani Bunu ticarete dönüştüren akıllı kişiler ürünü.
Telekinezi; kısaca beyin istem frekanslarımızla nesneleri fiziksel etki olmadan etkiliyebilme (hareket, ivme kazandırma) gücüdür bununla zaman zaman karşılaşabilirsiniz motivasyonu kuvvetli herkes bunu bir çalışma evresinden sonra başarabilir Benim denediğim ama her ne kadar başaramadığım bir metod ve uygulama örneğini aşağıda yazıyorum, uygulayın belki siz başarırsınız. Adım 1: Vücudunuzun enerji ile doldurun Adım 2: Önünüze bir kağıt parçası veya bir taş koyun Adım 3: Gözlerinizi taşa odaklandırın Adım 4: Şimdi gözlerinizi kapatın ve taşın-kağıdın görüntüsünü gözleriniz kapalıyken hayalinizde canlandırmaya (görüntüleştirmeye) çalışın Adım 5: Sonra enerjinizin o cismin etrafında dolandığını hissedin Adım 6: Cismi sırasıyla sola, sağa, geriye, öne ve daha da ileri ittiğinizi düşünün Adım 7: Şimdi gözlerinizi açın Eğer bir sonuç alamıyorsanız 6 adımı sürekli tekrarlayın
İnsan beyninin %100'ünü kullansa; kaslarını spor yapmadan çalıştırabilir, kalbini istediği zaman hızlandırabilir, yavaşlatabilir ve ya durdurup (belli bir süreyi geçmediği takdirde) çalıştırabilir, nesneleri hareket ettirebilir, vücut sıcaklığını değiltirebilir, görme hızını arttırabiliğr ve göz rengini değiştirebilir, vücudunda fiziksel değişiklikler yapabilir ve isterse kurşun gecirmez olabilir Doktorlara ve hastanelere gerek kalmadan kendini iyileştirebilir. İstediği yere uçak gider telekinezi mümkün ancak beynini yeteri kadar kullanabilmesiyle ilişkili
@000G4Y sadece telekinezi için tabiki gerek yok %100' e, muhtemelen %10' un üstünde bir değerde kullandığımızda telekinezi gerçekleşir. İnsan beyninin tamamını kullandığında neler yapabileceğine genel bir açıklama getirdim.
sebebi bilimsel olarak açıklanamamakla birlikte var olduğu düşünülüyor ancak günümüzde bazı ciddi çalışmalar bilimsel telekineziyi mümkün kılıyor zihin ile kontrol edilen tekerlekli sandalye veya zihinle kontrol edilebilien akıllı ev gibi
bu tartışılıcak bir konu değilki, zihnen evrimleşmiş insan toplumu şuanın krallarına zarar verir neden kabullenilsin ve ayrıca açıklanamayan şeylerin varolmadığını ifade eden bir bilim adamı varsa ben ona adam demem :) gözü kapatmayla alakası yok, mide boşluğunuzdaki çakranızı hissedin önce. (aniden korktuğunuzda oraya ateş düşer) tam o bölgeyi hissedin ve baktığınız cisimdeki atomlardan sizdede varolduğu için onunla bir bütün olduğunuza tamamen inanın ellerinizi hiç hareket ettirmeden kağıdın yanında tutun ve avuclarınızın ortasından nötronların enerji taşıdığını düşünün. kendi vücudunuza nasıl hakimseniz onada hakim olabiliceğinize kendini gerçek anlamda inandırın ve o kağıdı telkinleyin. (Mutlu Son.) dünyaya geliriz, önce emekler sonra ayağa kalkar defalarca kez düşsekte yürümeyi öğrenir ve zamanla koşmaya başlarız birden olması imkansız, çalışmaları bırakmayın ve hep İNANÇ !
biz önce beynimizi normal işlerde kullanmayı öğrenemedik. bu cidden fazla gelir... savaşlar, cinayetler, tecavüzler aç gözlülük... merhametsizlik... saymakla bitmez.. telekineziye sıra gelmez..
Ben mümkün olmadığını düşünüyorum. Ama bu gezegen de çok değişik canlıların yaşadığına inancım var, insanların dışındaki canlıların Telekinezi'yi kullanabileceği düşüncesindeyim.
valla bizde telefon var, işte televizyon var.. ama daha kinezi almadık. hangi marka alalım alırsak hangisi iyisi_?
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Telekinezi bir İllizyondur ve hayal ürünüdür. Şaşırtma da var haliyle. Telekinezi hikayelerden buraya gelen bir olgudur. Tıpkı kurtadam ve vampir hikayelerindeki gibi...
Ya canım de uğraşıyorum ama saçma sapan yorumlar yapıyorlar yok sen büyücü müsün uzaylı mısın yok bunlar hep üç harflilerle mümkün sence doğruluk payı var mı😊👍