herkesin eglenceli gordugu ve onunla takilmak istenen kisi nasil olunur ? arkadaslarim bana nasil aa bak kaan cok eglenceli derler. kisacasi eglenceli nasil olunur neler yapmaliyim
Nasil eglenceli biri olurum ?

Espritüel özgüvenini geliştir. Eğlenceli olmak demek, her lafa espri ile karşılık vermek değildir. Bu düğüm noktasına dikkat etmek gereklidir...
Örneğin; Evde kendi kendine saçma sapan hikayeler uydur. Gerçek olup olmaması önemli değil. Bu ufkunu açar ve espri yeteneğini geliştirir...
Diğer bir yandan pozitif düşünce yapısını betimleyen kitaplar oku...
cok tesekkur ederim gercekten
Unutmadan; Kendini sosyal olarak geliştirebileceğin filmleri izle. Mizahi kitap ve dergiler oku. Fıkra kitapları okuyabilirsin.
Aynı zamanda sarkastik espriler zeka geliştirir...
cok yardimci oldunuz bunlarin hepsini yapicam..
Dinlediğin müzikte ruh halini dolaylı olarak etkilemektedir. Onun için hareketli müzikleri dinlemeye ağırlık ver...
abi sen bugunden sonra hayatimi degistiren kisi olabilirsin ne kadar tesekkur etsem az :) cok tesekkurler ben genelde slow dinlerdim bundan sonra daha hareketli dinlemem gerektigini anladim
bence doğal ol. doğal olmak her zaman işe yarar. mesela lisedeyken bir arkadaş vardı saçma sapan hareketler yapardı ama herkes içinden geldiği gibi davrandığı için onu severdi. yani bu hareketi yapsam gülerler mi rezil olur muyum diye düşünme yap gitsin
cok tesekkurler
rica ederim.umarım faydası olur
önce seni harekete geçirecek bir şeyler izle, arrested development, seinfeld, how ı met your mother... gibi, sonra seni harekete geçirecek bir şeyler dinle ve başla.
tesekkurler , bunlar insanlarin eglenceli demesi icin yeterli olacak midir ?
Valla biraz esinlenerek, kendini de geliştirirsen olabilir. Amacın ortamın adamı olmaksa biraz daha uğraşman gerekir.
Cevap
5Cevap
Boş ver be dostum. Rahat ol yeter. Her hangi bir kişiliğe bürünme.
ama o zaman sadece beni halisahalara cagiriyolar bir restaurantta yemek yemeye veya sinemaya cagrilmiyorum :/
ah tamam :(
kizlarla cok zor iletisim kuran utangac cekingen , kalabalikta dilim karisan duzgun cumle kuramayan biriyim
napmaliyimki
cok sagol valla abi cok yardimci oldun
:)
durum çok vahim, boşver sen kendin ol takılan öyle takılsın :)
burda böyle millete sorarsan s.çarsın. doğal ol. seni olduğun gibi sevmeyen kabul etmeyen adamında..
eğlenceli olucam diye ayarı kaçırıp milletin şamar oğlanı olmada :D
haha :D
maskot olcan ;)
nasil ama :)
bana takıl :D
ahaha tamam :D
defol git
aynen
olmaz o iş.
nedenki
En İyi Cevaplar