Küsmek küsmeyi ifade eder. Biz küstük dedik de sonradan küsmedik mi dedik? Bunlar bir takım uydurma laflardır. Sahi yav kim küstük dedi, kim küstürdü ulan beni
Keske kusmek anlarildigi kadar masum olsa ben o kadar masum buldum die madem degerliym madem naz yapiosun die cok alttan aldm ama can acitio kusmek masum değil o kadar
Sonra içime ve hatta dışıma kapandım. Küsmek gibi bir şey. Bir çeşit gölge fesleğeni. Bir çeşit olmayan hayat. Zaten hiçbir şeyi kararında bırakamamak ve ortasını bulamamak gibi bir sorunum var benim. Epeyce göçebe yaşadım, sadece iki valizim oldu. Bir yığın insan tanıdım. Ama hep yalnızdım.
insan sevdiğine küser sevdiği insan onu kırdığı anda ona karşı aldığı tepkidir ama fotoğrafdakine bakarsak küslük çok masumca bir şeydir aslında bence öyle değil sevdiğin insan sana derin yaralar açtığındada ona küsersin ve o yaralar asla kapanmıyacaktır ve o küslük asla geçmeyekdir
Karşıdakine karşı tavır almayı onda gelen her derde açık kapı olmayacağını en çokta susmayı ve susmanın dayanılmaz hafifliği ile kendi tavrını koymayı..
En İyi Cevaplar