Bence güçsüzlükle alakası yok öyle olsaydı dünyanın en güçsüz ünvan ödülü bana verilirdi çünkü; neredeyse günde 3 posta ağlıyorum peki neden mi? çünkü ağlamak istediğim için ağlıyorum yani özel bir sebep yok bu binevi içimdekileri dışa vurma ve rahatlama yolum.
Kesinlikle güçsüz olduğumuzu göstermez. Zaten ben sinir hastasıyım. Sinirlendiğimde genelde beni tanıyanlar uzaklaşır yanımdan. Evet ağlarım. Çünkü başka şekilde nefes alabilmem mümkün olmaz. Ama o an kesinlikle konuşamam. Ben sakinleşincede karşımdaki kişiyi laflarımla ağlatırım. Güçsüz olduğumu düşünmesin yani :)
sinirden ağlayan kadın güçlüdür çünkü o kadın kendine hakim olabilen kaddındır eğer ağlamazsa o gözyaşları karşısındakine saplanır çünkü kontrolünü kaybetmemek için sinirden ağlar bu nedenle erkekler çok sık ağlamaz onlar sinirlerini vurup yıkarak gösterir kadın ağlayarak bence bu böyle
Sinirleniyorsun, anlatamıyorsun, anlamıyor ve o andaki karışık duygulardan dolayı çaresizlik hissediyorsun ve ağlamaya başlıyorsun... Bende çoğu zaman sinirden ağlıyorum.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben her seferinde aglarım sinirden.. ne karsı tarafa zarar veririm ne de herhangi bir esyaya.. oyle bir rahatlatıyor ki olan kendine oluyor sadece..
Ne esyalara zarar veriyorsun ne de karsıdakinin kalbini kırıyorsun. Cunku biliyorsun "kalp kırmak 70 defa kabeyi yıkmak demektir" ...
Kişinin çıkmaza girdiği anda sıkışık ve dayanılmaz duygularını boşaltmasını sağlar ağlamak, tabi birazda güçsüzlükten, bağımlılıkta yapabilir eğer kişinin ruh hali gerçekten hassaslaşmışsa, insan bir şekilde rshatlayacak çünkü
Ben mesela neden ağlarım sinirlendiğimde: karşımdaki insana söylemek istediğim çok şey olur ama Allah kahretsinki her zaman kalbini kırmayayım derim ve susarım. Karşıdaki suçlu olsa bile. Yani söyleyemediklerimi göz yaşlarım anlatır.
Hayır tabii ki. Genel bir güçsüzlük ifadesi değildir. Sadece o anki durumda öfke kontrolü ile ilgili acziyetin ifadesidir. İnsan kendini geliştirdikce bu durum ortadan kalkar zamanla...
Binde bir aglarim öyle herseye aglamam ama dün sinirden agladim ve iyi geldi bu gücsüz oldugum anlamina gelmez sadece buna ihtiyacm vardi ve rahatlamam gerekti.
sinirden çok ağlamışlığım vardır. kesinlikle güçsüz olduğumuzu göstermez. . Kendi adıma söylüyorum ki eğer ağlamazsam kendime hakim olamam. genelde ağlamamak için kendimi sıkarım ama çok sinirlenmiş isem ağlarım.
ben sırf bu özelliğim yüzünden tartışmaya bile giremeyen bir insanım çünkü hemen sesim titrer ağlamaya başlarım dert etme sinirleinnce ağlayan insanların daha güvenilir olduğunu okumuştum :)
En İyi Cevaplar