Babam 7 aydır cezaevinde benim için çok önemli rica ediyorm bir bakabilirmisiniz?

Arkadaşlar biz diyarbakır da babam cezaevine girince il önce diyarbakırda cezaevine girdi 4 ay diyarbakır da kaldı sonra rizeye sevk edildi 3 aydır rizede onun yüzünü görmemişiz, haftada birgün telefon açma hakkı var zamanı ise 10 dk dır yolun uzak olmasından dolayı görüşünede gidemiyoruz 8 kardeşiz 3 bayan 5 bay bayanlar bizden buyük en büyük ablam çalışıyor ortanca ablam evli küçük ablam il dışında üniversite okuyor baylar ise benden bir büyük abim var ve 3 kardeşim var kardeşlerim okul okuyorlar abim ve ben ise önceden okulu bıraktık ve şimdi işsiziz abimin masrafları hepimizin masrafından çok oluyor sigara içiyor arkadaşlarını gezdiriyor yediriyor içiriyor burada ancak bu kadar anlatabildim falan filan şimdi biz âcık görüşünde görüşe gidecez be abim ile hiç ama hiç anlaşamıyoruz hep onun suçu herkeste biliyor ailen benim taraftarım babamın görüşünde abimin yaptıklarını babama söylemelimiyim eğer söylersem babamın morali zaten yok olan moralide sinire dönüşecek kararsızım şimdilik?
Güncellemeler
+1 yıl
Biz diyarbakır da yaşıyoruz
Babam 7 aydır cezaevinde benim için çok önemli rica ediyorm bir bakabilirmisiniz?