her insanın mutlaka başından geçmiştir böyle bi durum.
yazı tura atarak sorunları çözebilir miyiz...?
yazı tura atarak sorunları çözebilir miyiz...?
Şu ayakkabıyımı alsam yoksa şunu mu bunun için yazı-tura atarım..Ama gidip de şunla mı evlensem yoksa şunla mı ay dur bi' yazı tura atayım.Yazı gelirse seninle evlerim.Tura gelirse seninle mi dicem yok daha neler...Hayatımızdaki önemli kararları böyle basit yöntemle çözmek olmaz;)
o kadar riske atamam kendmi :) ama şöyle bişey yaptım . rüyaya yatmak diye bişey var bilir misin bilemem.onun bi değişikversiyonunu yaaprım öyle durumlarda.uyumadan önce tüm kalbimde hayırlı olanın rüyama girmesini isterim .
Hayatta verebileceğin karar ya evettir ya hayır
sen kararını vermezsen zaman senin yerine karar veriyor bazen olumlu oluyor bazen olumsuz
kararı sen verirsen yanlışları kendinde ararsın
kararını hayat veriyorsa kader böyleymiş der geçersin
yazı-tura atacak kadar ciddi bir kararla iştigal etmedim :DD
Cevap
19Cevap
yüzde ellilerde hep kaybetmişimdir ama yüzde elliler her zaman en büyük heyecanım olmuştur. Her zaman en büyük tecrübelerim, kulağıma küpeler muloştur yüzde ellilerim. Onun için yüzde elliler benim için hayatımın en büyük zerrelidir
bir kere yaptım.yaptığım içinde çok mutluyum =) evet bütün hayatım değişti.güzel oldu yani.soracak olursanız aile ilişkilerim-iş hayatım ile ilgiliydi.
Aklıma bile gelmedi böyle bir şey denemek. Ciddi kararları yüz kere kafamda tartmadan almam zaten, ama önemsiz kararlar o piti piti şeklinde verdiğim olur :D
Önemsiz olaylara ya öyle ya böyle derimde , önemli bir şey söz konusu ise çok fazla detayına girerim .
tabiki hayır hayatı o kadar basit görenlerden değilim
İşlerimi şansa bırakmıyorum, genelde şansımızı kendimizin yarattığını düşünüyorum. Ama öyle anlar olur ki bazen yazı-tura hesabı kaçınılmaz olur.
bugün başladım ama hayatımın kendisi için,yazıya devam,turaya tamam hergün bir kere 10.günün sonunda bakalım tamammı?devammı? bugün yazı geldi..
Yazı tura atmama gerek kalmıyor ki. Ne zaman önemli bir karar alacak olsam kader ne yapıp edip bana o kararı aldırtıyor. Sebebi şu ya da bu bile diyemiyorum artık. Kararsızlığımı kararlılık haline getiriyor bir şekilde.
çok kararsız kaldığın anda yazı tura atmak iyidir :)
Hayatımla kumar oynamam..
Akıl ve mantıgımız boşa durmuyo orda..
hayır. soru yada sorunlar böyle çözülmez. yada böyle çözülecek bir sorunla karşılaşmadım. :P
Bu gibi durumlarda yazı tura atmak düşünebilme ve karar verebilme yetilerinin tükendiği anlamına gelir diye düşünüyorum. Öte yandan, ben eğlence olsun diye bile yazı tura oynamadım. :)
Çok önemli olaylar için tabiki hayır... Ama bazı şeylere kara vermek için yazı-tura değil de zamanı kullanıyorum... Saatim bu konuda yardım eder bana...
onu yapmadım ama küçükken 10 saniye içinde esnersem bu böyledir dediğim oldu:)
mesela x beni seviyorsa 10 saniye içinde esneyeyim diyorum ve esnemek için uğraşıyorum.:) veya şunu yapmalıysam esnerim diyorum. ahaha ne salakmışım.
Daha çok arkadaslarla fikir ayrılıgına düşünce ( nerde yemek yicegimizi yada hangi kafeye falan gidecegimizi belirlerken ) yazı tura attıgımz oldu onun dısında atmadım.
adı üzerinde önemli bir karar için yazı tura atmam,ben yetmezsem ,kişilerin mantığına ihtiyaç duyarım.
birini takip ediyordum yol ikiye ayrıldı attım yazı tura ama tutturamadım :)
Hayır önemli olan hiç bir şeyi şansa bırakmam. Kalp ve mantık duygularımı karıştırıp bir yol tutarım kendime
önemli kararlar için yazi tura atmadim atacağmida sanmiyorum. Hiçte yapmadim ya aslinda çok önemli olmayan seyler için iyi fikir
milletin cebinde para yok sen yazı tura diyosun vay anasını :D
Evet sorun falan çözdüğü yok o anki kararsızlığına bir cevap oluyor işte :)
Ben bazen magic 8-Ball a sorarım.
zar adam olmak ...
zor.
Attım tura gelseydi askerliğim uzayacaktı.
her zaman ve her zaman tura kazanır.
kesinlikle hayır aklımdan geçmedi bile
Çözemeyiz olan olur zaten yazı tura boş yani
hayır tabiki önemli olayları şansa bırakmam
hayir ama fena fikir degil denicem:)
bilmediğim soruları boyle atıyordm
keyfim nasıl isterse ona göre hareket ediyorum
Attım fakat çıkan sonuc işime geliyorsa yaptım :-)
şanslı biriyim, öyle bir şeyde yapmazdım :)
never
Hiç denemedim.
henüz kafayı yemedim
yok daha neler
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar