• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Astroloji & Burçlar

Oğlak burcu erkeği hakkında herşey??

Wherver
Wherver Takip Et
Xper 2 Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
dediğim gibi oğlak burcu erkeği hakkında herşeyi bilmem istiyorum yani ilişkisi nasıl olur neyi çok sever neyi sevmez bende aslan burcuyum...öyle yani anlatın bakalım nasılmış oğlak burcu :)
Oğlak burcu erkeği hakkında herşey??
İlişki Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Teyre
    Teyre Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    Oğlak
    +1 yıl

Efem ben de bir oğlak burcu erkeğiyim... Anlatayım efem... Birincisi kendilerine güvenleri olmadığı külliyen dünyayı, mücadeleyi, kuralları, gerçek mutluluğu anlamamış kişilerin kafalarında kurduğu yanılgıdan ibarettir. Özgüven bir yanılmsamadır. Özgüveni yüksek, cool görünen nice tip kendine bir bayanı aşık etmiştir ve hayatın güçlükleri karşısında o balon (özgüven) patlamıştır. Ondan sonra kadın benim evlendiğim, aşık olduğum adam bu mudur? diye dizlerini dövedursun. Oğlak burcuyla flört etmeyin. O'nu kazanın ve bırakın o doğru anı geldiğinde sizinle evlensin bir ömür boyu size sadık kalsın yuvanızı her türlü fırtınaya karşı korusun, ayakta tutsun... Oğlak burcu erkeği pısırık değildir. Aile mihrabının üzerinde yanan bir tütsü gibidir. Başkasının karısına kızına sarkmak, başkasının karısını kızını çakma numaralarla elinden almak ona göre olmadığı için diğer "erkeklerden" bunu bekler. Böyle olmayan erkeklere sırtını döner, bunu anlamayan kadınların hayatında yeri yoktur. Bu konuda anlayamadığınız bir nokta da şu ki: Oğlak erkeğinin bir duvarı vardır. O duvarın ya içindesinizdir ya dışında. Sizi içeri almak için her şeyini verir yok bu onu gözünüzde pısırık, kendine güvensiz mi yapar? Bunu yüzüne söyleyip duvarların dışında kalın bakalım o zaman özgüveni altında eğilirsiniz. Çünkü o duvarlarının içine altığı sevdikleri için dış dünyayı yakar. Oğlak burcu erkeğini seçemezsiniz bayanlar o sizi seçer. Sizi gözlemliyorsa sadece yapmacık olmayın, olduğunuz gibi olun ve ona kalbinizi verebileceğinizi hissettirin. O güzelliğin tarifini yapmaz, aşkın tarifini yapar. Aşk onun için evleneceği kadına duyduğu histir, aşık olduğu evleneceği kadında yeryüzündeki en güzel kadındır. O'na güven verin. Hata yaptıysanız gurur yapmayın sadece özür dileyin. Zor değillerdir. Düz bir mantıkları vardır. Evlenilecek adamdırlar. Kalesinin içine kimseyi yaklaştırmazlar. Tutkulu aşk mı istiyorsunuz? Evlenin ve sadece ışıkları söndürüp onu sevdiğinizi fısıldayın gün doğumuna kadar sizi uçursun.

11
    1 Yorumla
    • sibelakkkas3338
      sibelakkkas3338
      Yay
      +1 yıl

Benim sevgilim bicaklndi psikolojisi ck kötü xk aşıktı ama şu an deger ck veriom kirmk uzak istemiom ondan uzak druom dio ne ypmliym günde on kere arayan şimdi 2 kere ario fazla yazmio senle sıkıntı yok benim psikolojim çok bozuk dio be ypmaliym

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Ustadsippo
    Ustadsippo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 34%
    Oğlak
    +1 yıl

Oğlak erkeğini 30 dan önce yakalarsan daha açılmamış bir gül düşün onun gibidir yönetme iç güdüsü vardır fakat bunu nasıl becereceğini bilmez ve eline yüzüne bulaştırır fakat 30 ve sonrasında bir oğlak erkeği yakalamışsan ayrıca sevmeye başlamışsa seni öncelikle aşırı sahiplenmeye ve yönetilmeye hazırlıklı ol. Kıskanır ama çok sever kırmamak adına herşeyi yapar yalnız sabrı taşarsa yaptığın yanlışlardan çok tartışma çıkar soğukkanlıdır sevgisini kolay kolay açığa vurmaz gerçek bir oğlak erkeğine seni seviyorum cümlesini sürekli söyletemezsin. İşinde Eşinde ve hayatında dakikaların önemi büyüktür bir saat verirse o saatte orada olmak ister ne öncesi ne sonrası çok bunalıma gelmez sıkılmak istemez ama serbestte bırakmayacaksın çünkü duygularını pek açığa vurmadığı için kimi ne zaman ne şekilde seveceği hiç belli olmaz nasıl olsa o böyledir derken sen bir bakmışsın ki soğumuş senden. Zor bir burçtur diyebilirim ki burçların arasında en zorudur sevgi açısından gerçek bir oğlak erkeğinin özellikleridir bunlar. Kendimden biliyorum ama sevdiğinde de tam sever gidersen yıkılır. Unutması zor olur.

13
    12 Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

yani şimd bi oğlak burcu var onun sevgiliside sürekli yönetiyor çocuğu ee şimdi o çucuk onu seviyormu (aslında ayrılmalarını bekliyorumdaaa) işte oda onun dediğini yapıyoor

Yorumla
    • Ustadsippo
      Ustadsippo
      Oğlak
      +1 yıl

Bak oğlak burcu olan erkekler genellikle yönetme iç güdüsüne sahiptir ve bunu hep isterler içgüdüseldir. Fakat 30 una kadar bu içgüdüyü yapabilmek için çok yanlışlar yaparlar bu yanlışları da 30 dan sonra yavaşça düzelir sonunda doğruları yapmaya başlarlar. Senin soruna gelince küçük hanım oğlak erkeği duygularına sadıktır ve sevdiği kadını her ne olursa olsun kaybetmemek için elinden geleni yapar sadece apaçık duygularını ortaya sermekten pek haz almaz bu ona yanlışta olsa küçülme hissi verir.

Yorumla
    • Ustadsippo
      Ustadsippo
      Oğlak
      +1 yıl

Eğer kızın her dediğini harfiyen yapıyorsa sözünden çıkmamaya çalışıyorsa bilesin ki evet seviyor kızı ve ondan ayrılsa da aklı onda kalacaktır

Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

tabi tabii öyle saçma konuşuyorlarki sanki sevgili değiller yani sert

Yorumla
    • Ustadsippo
      Ustadsippo
      Oğlak
      +1 yıl

Dediğim gibi Oğlak burcu farklıdır ona biraz daha alçak gönüllü bazen alttan almasını bilen bir kadın daha çok bağlar kendine eğer öyleyse yakındır ayrılmaları çünkü oğlak erkeği alttan almasını uzun süre beceremez ve zamanla daha da sertleşir. Amacın onu elde etmekse biraz daha sık dişini.

Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

o benimdi zatende sonra o gerizekalı kıza gitti :(

Yorumla
    • Ustadsippo
      Ustadsippo
      Oğlak
      +1 yıl

:):) yaş olarak 20 altı sanırım değil mi?

Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

evet

Yorumla
    • Ustadsippo
      Ustadsippo
      Oğlak
      +1 yıl

ahh be bilir misin o yaşlarıma dönmek için ne var ne yok herşeyimi verirdim. Edindiğim tecrübeler mesleğimde gelmiş olduğum nokta herşey o yaşları iyi değerlendir ileride çok güzel anılarında olabilir çok kötüsü de yanlış yapma bu da sana kalmış birşey güzel kardeşim bol şans. Bir insan için kendini yıpratmaya değmez bu sözümü de asla unutma.

Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

söz unutmam :)

Yorumla
    • Melisa18557
      Melisa18557
      Balık
      +1 yıl

peki boğa burcuyla sevgili konusunda ilişki yürütebilirler mi?

Yorumla
    • Karapınarlı
      Karapınarlı
      Oğlak
      +1 yıl

Kızım biraz mert ol sanane başkasının sevgilisinden

Yorumla
  • hecate
    hecate Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    Akrep
    +1 yıl

kısaca anlatmak gerekirse; çok hırslıdır. kafasına koyduğu şeyi mutlaka yapar,mutlaka elde eder. çok dikkafalıdır. inatçıdır. o yüzden onunla inatlaşmak senin için pek iyi olmaz. aslanlar zoru sevdiği için oğlak onlar için ideal olabilir. ama oğlak biraz soğuk bi tiptir(toprak sonuçta) aslanlar sıcakkanlı neşeli güleryüzlüdür bu huyları onların yakınlaşmasına engel olabilir. aslana daha çok ikizleri yakıştırıyorum ben. oğlak çok ciddidir. ciddiyetsizlikten cıvıklıktan hiç haz etmez. abuk subuk giyinenleri sevmez. onun karşsıında dengeli ve sade olmalısındır. metanetli ve sabırlıdır. bedenleri geç gelişir. ama genelde bodyciler oğlağın etkisindekilerden çıkar bunu farketttim. oğlak-geliştirmeyle alakalıdır birazda. çalışkandır. onu etkilemek için ciddi,akıllı,cıvıklık yapmayan biri olmalısındır. biraz soğukkanlı bi yapısı vardır. depresyona eğilimdilir.hediye olarakta işine yarıyacak bir şey alabilirsin. senin için anlamı olan küçük hediyelerden hoşlanmaz. çiçektir böcektir mektuptur bunlar ona anlamsız gelir. ama işine yarıyacak hediyeler örneğin saat gömlek gözlük böyle maddi şeylerden daha çok hoşlanır. ee sonuçta toprak grubu anacımm :D bana sorucak olursan gıcık herifin tekidir..hiç sevmem oğlaklarıı :D

8
    6 Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

eveeet aynen senin anlattığn gibi offf ya :(

Yorumla
    • hecate
      hecate
      Akrep
      +1 yıl

seni üzen hangi nokta :(

Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

hepsi soğuk olması

Yorumla
    • hecate
      hecate
      Akrep
      +1 yıl

uff gerçekten hiç çekilmez oğlaklar çok üsten bakarmış gibi gözükür çok kendini beğenmiş soğuk tiplerdir. ama içlerinde tedirginlikleri vardır. içsel olarak aslında kendinlerine o kadar da güvenmez. hatta ve hatta bu yüzden soğukturlar. kaşrısındaki insanların ona karşı düşüncelerinde emin olamazlar biraz ezik tiplerdir oğlaklar ama bi o kadarda hırslı ve kıskanç oldukları için en tepeye yerleşmek isterler bu yüzden çok çalışır çok didinirlerr.kendini mükemmel biriymiş gibi sunarlar vs :D

Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

hhhhhhhhhhhhhhhaa :))

Yorumla
    • Karapınarlı
      Karapınarlı
      Oğlak
      +1 yıl

Kızlar bizle uğraşmayın sorun hep bizde değil sizde mert olun

Yorumla
  • Nonethelessh
    Nonethelessh Takip Et
    Guru Yaş: 43
    Oğlak
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Bir Oğlak kadını olarak erkek versiyonumun ciddiyetten yıkılacağını düşünüyorum... Ve Aslan burcu erkek arkadaşlarım oldu sayelerinde Aslanlara tövbe ettim... İki lider kafalı insan iki öncü insan nasıl çatışmadan durabilir... Zor...

2
    4 Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

tam tersi oğlak erkek aslan kadını

Yorumla
    • Nonethelessh
      Nonethelessh
      Oğlak
      +1 yıl

İşte tersi de kötü... Biri toprak biri ateş... Toprak su ister, kendi gibi toprak ister belki azıcık hava ister... Ateş ister mi bilmem...

Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

:( of neyse

Yorumla
    • Emrah895y
      Emrah895y
      Oğlak
      +1 yıl

Boşuna uğraşma oglak ve aslan yürümez sakin dir ve iyi gözlemler ama aslanın dırdırı ve ona emir verilmesini sevmez ama naziksen sonra merhametliysen onu çocuk gibi azarlamazsan ben hep senin yanındayım unutma dersen sen baskasin dersen ilgisini cekersin ve yavaş yawas ona dokunmalisin oda artık senden tarafa geçer tabi ilk cekinceme yapar ya oyunsa gibi ve anca acidigi kişilerden emir alır ama oglak saf deildir sadece liderdir reddedilmesi ona bir savaş kaybetmek kadar kinlendirir ve zaman kollar ama sevdiğini soyle sen çünkü oglagin ilgisini çeken boğa kadını başak kadını vardır aslan kadınını da beğenir ama keşke benden başkasına ilgi göstermede der söylediklerine önem veren evde yapan kişilere aşık olurlar ama yapmayan kişilerle ihtiyaç ilişkisi

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

13

Cevap

• PervTR
    PervTR Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 52%
    Oğlak
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 519 cevap paylaştı.

Oğlak bu, inattır en temel özelliği. İnat uğruna çok şeyleri yokettiği gibi, kazancıda olur. Parayı sever, ama bu sevgi para kazanma adınadır. Elinde tutmaz pek, harcamayı sever. Sevecendir, ama sevecenliği suistimale gelmez. Yönetilen olamaz, yönetmeye, onu dizginlemeye çalışırsan ya yitip gider silikleşir yada uçup gider bulamazsın bir daha. Zoru sever, zoru başarmayı hele hele kimilerinin uğraşmaya bile yeltenmediği nice imkansız gibi görünen işin özellikle üstüne gider (inat bu ya). Hele ki Oğlak olmuşsa Teke -mealen olgunluk döneminde biriyse eğer- epey zorludur ilişkide. Öyle yumuşak, aşk dolu, romantik, eşinin/sevgilisinin etrafında pervane olan biri hiç değildir ki olgunu zaten daha beter olur :). Ama sevdi mi tam sever. İliklerine kadar. Sevgisini sözle belli etmez pek, ama sevdiği için gözünü bile kırpmaz yeri geldimi. Sildimi bir kalemde, bir daha da dönüp bakmaz ardına. İnat bu ya, asla dönmez geriye. Zorlu bir burçtur, erkeği de öyle.

9
    1 Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

inadına şey yapıyım offffff neden ya inat

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

saf ve iyi niyetli, ciddiyeti ve ciddi olmayı seven, içine kapanık insanlardır. iyi niyetlerinden dolayı bazen bilinçli olarak bile kandırılmaları muhtemeldir. çok konuşmazlar konuştukları zaman az ve öz konuşmayı severler. dışarıdan görünen sert ve ciddi görüntüye rağmen iç dünyaları daha çocuksudur.

takdir edilme ve sevilmeyi enerji kaynağı olarak görürler.

yerinde ve zamanında harcamayı severler onun haricinde cimrilik derecesinde tutumlu olabilirler.

5
    10 Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

:) gzl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ayrıca emir almaktan ve emir altında çalışmaktan nefret ederler.

fakat bununla beraber yönetilmeye ihtiyaçları vardır. çok detaya girdiklerinden dolayı kararsız kaldıkları zamanda gizliden de olsa yönetilme ihtiyaçlarının farkına varırlar.

beraber yaşadıkları insan (eş, sevgili, vs.) gururlarını okşayarak, tatlı dille oğlak burcu erkeğine her şeyi yaptırabilir.

ama inatlaşmaya, emirvaki durumlarına girerse iş bir o kadar zorlaşır.

Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

hmmmm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

var mı daha merak ettiklerin?

Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

ne tipleri severler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

fiziksel olarak ve düşünce yapısı olarak kendilerine benzeyen tiplerle vakit geçirmekten hoşlanırlar. alışılmadık şekilde onlarla uzun uzun konuşup detaylı sohbetlere girebilirler.

ama gel gör ki; tutuldukları kişiler hep aykırı tipler olur. ne kadar zıt özellikler varsa bağlandıkları insanlarda genelde bir arada bulunur.

Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

evet hhhhhhhhhha nedense

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

eğer bir oğlak erkeğiyle berabersen Allah sana sabır versin. :)

çünkü onlar ziyadesiyle sabırlıdır.

daha sayayım mı :D

Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

evet ölse bile yinede sabırından vazgeçmez öyle değilmi :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu biraz da sana bağlı. vaz geçer geçmesine.

onu eleştirerek başarısız olma ihtimalin yüksek. ama gücendirmeden, dolaylı olarak gururunu okşarsan, o zaman istediğin bir çok şeyi kendi isteğiymiş gibi yapar ve bundan mutlu olur.

Yorumla
  • wollwox06
    wollwox06 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44
    Oğlak
    +1 yıl

yönetmeyi sever yöentilmeyi değil.

herseyi planlı yapmak ister. dakiktir. karşısındakininde oyle olmasını bekler. Sadakate cok önem verir. Herseyi paylaşır.

5
    1 Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

fena değil

Yorumla
  • 18yaren
    18yaren Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    Boğa
    +1 yıl

Oglak bı partnerın varsa çok şanslısın..

Kendısıne sonsuz guvenebılırsın asla zarar gelmez emın ol .)

5
    2 Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

:)

Yorumla
    • Laz53
      Laz53
      Oğlak
      +1 yıl

işte hakikati bulmuş bir kız daha :)) tebrikler

Yorumla
  • Hillshaveeyes
    Hillshaveeyes Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    Oğlak
    +1 yıl

Bir oğlak burcu erkeği olarak şunları söyleyeyim, oğlaklar kendi aralarında ayrılır, ölümüne seven, zaman geçirmek için seven, çapkınlık için seven vs vs... Ben ölümüne seven grupta olan bir oğlak olarak, sevdiğim insanı nirvana seviyesinde kıskanırım, inanılmaz romantik ve ince düşünürüm, sevdiğim için bütün varlığımı heba ederim, öyle şefkatle yaklaşırım ki annesi babası gibi sever ve korurum. Inanilmaz kuralciyimdir, sadakatimin sınırı yoktur, gözüm başkasını görmez seversem. Inanilmaz dürüst ve takıntılı birisiyimdir. Sevene okyanus olur benim gibi oğlakların kalbi. Benzersiz ve eşsiz bir sevgiye sahip sanıldığının aksine bir benzerini daha göremeyeceğin bir burçtur oğlak burcu. Bunu bilmen senin için yeterlidir.

3
    0 Yorumla
  • ManKennn
    ManKennn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 74%
    Oğlak
    +1 yıl

Bende Oqlak Burcuyum Ve ozeliklerini Tamamen Tasiyom Birz inat Var Dogru Ama Okdr değil boyum 1'83 Sarisin Ela Gozluyum bu Ozelikleri Hepsini Tasiyom gercek Aski Arayandir Dio asik Olmadim Bilmiym Ama Aramiyomda değil Hani sonra Fizikleri Begenilir Dio Oda Var Cevrem falan Soyluo Ve Evlenmek İcin Oqlak Burcu Erkegi Super bir Secim

1
    0 Yorumla
  • NovaHayat
    NovaHayat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    Oğlak
    +1 yıl

emredersinn wherver. ben oğlak burcuyum ocak9 bi tavsiyem var öncelikle uslubunu değiştir oglak burcu çok gururludur emreder gibi konuşma uslublarına gelemezz

2
    4 Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

haha bnde aslanım emrederim bnde emirlere gelemem :)

Yorumla
    • NovaHayat
      NovaHayat
      Oğlak
      +1 yıl

sevgiline yazık olcak ukela şey

Yorumla
    • PembeKalemliHatun
      PembeKalemliHatun
      Oğlak
      +1 yıl

Anaaa bende 10 ocak :D Şimdiden dogum gunun kutlu olsun kardiis :D

Yorumla
    • Karapınarlı
      Karapınarlı
      Oğlak
      +1 yıl

@PembeKalemliHatun kardeş ne kız erkekmisin sen

Yorumla
  • klavis
    klavis Takip Et
    Guru Yaş: 43
    Başak
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 2,6b cevap paylaştı.

inat, anlayışsız, kalıp adamı ve gereksiz şekilde yoldan saptıracak kadar gururlu

1
    2 Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

hmm aslında doğru gibi :(

Yorumla
    • klavis
      klavis
      Başak
      +1 yıl

oğlaklar iş başında =D

Yorumla
  • Laz53
    Laz53 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    Oğlak
    +1 yıl

Ben oğlak burcuyum. Kendimi nasıl anlatsam ki anlatılmaz yaşanır :-)

2
    7 Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

anlat nasıl bir kız tipi seversin ?

Yorumla
    • Laz53
      Laz53
      Oğlak
      +1 yıl

Pcden girince yazarim :-)

Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

hahah komik

Yorumla
    • Laz53
      Laz53
      Oğlak
      +1 yıl

Oğlak burcu verdiği sözü tutar. Pcden girdim ve yazıyorum.

İlk başta lükse düşkün olmayan sade ama şık giyimli, abartısız makyajlı hanım hanımcık diye tabir edilen bayanlar dikkatimi çeker. Böyle boya fıçısına düşmüş, buram buram parfüm kokan açık seçik kişilerden hoşlanmam.

Karşı cinsiyle arasına gereken mesafeyi koyabilen, laubalilikle samimiyeti birbirine karıştırmayan, eğitimli ve konuştuğunda eğitimli olduğunu hissettiren kızları severim. Ayrıca bana karşı çok dürüst olmak zorunda.

Yorumla
    • Laz53
      Laz53
      Oğlak
      +1 yıl

Sadakat benim diğer adımdır. Partnerimdende bunu beklerim. Gözüm arkada kalmayacak. Zor bir kadın olmalı. Yelkenleri hemen suya indirmemeli. İlk başlarda onu kazanmak için mesai harcamalıyım. Utanma duygusunun varlığından haberdar olmalı. Muhafazakar, gelenek göreneklerine bağlı biri olmalı. Asla ve asla sigara alkol kullanmamalı. Evlendiğimizde midemi boş bırakmamalı :) Kısacası benim diğer yarım olmalı.

Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

:) çok güzel saol yazdığın için bnde öyle biriyim zaten :D

Yorumla
    • Laz53
      Laz53
      Oğlak
      +1 yıl

Aranan kişisin demek söyle nerdesin :-)

Yorumla
  • qiacamocas
    qiacamocas Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    Boğa
    +1 yıl

anlaşamazsınız, intahara meyilli ve çabuk pes eden ve çekilmez tipler olurlar geneli.

2
    1 Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

:) hmm

Yorumla
  • HiçDüşünce
    HiçDüşünce Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    Balık
    +1 yıl

Emredersin. Karşındakinin sevmediği bir şeyi de sevdirebilirsin. Bu tamamen senin yeteneklerine kalmış bir şey. Bu bilgi ömür boyu yeter sana.

2
    0 Yorumla
  • xxxsellxx
    xxxsellxx Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    Aslan
    +1 yıl

Yemin ederim ya ben aslan kadınıyım sevgilim oğlak erkeği sürekli bir sorun yaşarken ölüyorum sayesinde çok zor bir ilişki sabırsız aslan her an kükremeye hazır

2
    0 Yorumla
  • svinç
    svinç Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    Akrep
    +1 yıl

Benim tanıdığım bir tane var çok egoist kendini beğenmiş bir sürü sevgilisi var tüm kızlar onun ilgilenmesini istiyor

2
    1 Yorumla
    • Srmayyhhjk
      Srmayyhhjk
      Başak
      1 yıl

Benimkide egoist ilk çok iyiydi değişti acaba odamı öyle

Yorumla
  • Elt4128
    Elt4128 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    Oğlak
    +1 yıl

Oğlak Burcuyum dışardan soğuk görünüyorum bunu seviyorum gereksiz insanlari önlüyor..!😉

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

kıskanc ve inatçı olur

1
    1 Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

zaten inatçı ama kıskandığı hiiç görmedim

Yorumla
  • Madison
    Madison Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    Yay
    +1 yıl

oğlak erkekleri safd olur

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

eğlenceli çogu

2
    1 Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

hmmm

Yorumla
  • scare
    scare Takip Et
    Master Yaş: 40
    Boğa
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 4,4b cevap paylaştı.

iyi sevişir

2
    2 Yorumla
    • Wherver
      Wherver
      Oğlak
      +1 yıl

çok gıcıksın

Yorumla
    • scare
      scare
      Boğa
      +1 yıl

iyilik yaramaz zaten

Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Oğlak burcu erkeği hakkında herşey??
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Oğlak Burcu erkeği hakkında? 5 cevap verildi
Oğlak erkeği hakkında? 6 cevap verildi
Oğlak erkeği hakkında? 7 cevap verildi
Oğlak erkeği hakkında? 7 cevap verildi
Oğlak burcu erkeği hakkında her şey yardım lütfen? 5 cevap verildi
Oğlak burcu erkeği? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨