Duyguların insanları zayıf düşürdüğüne inanıyorum. O yüzden duygusuz olmak istiyorum ama olamıyorum. Duygusuz olmanın hiç mi bir yolu yok?
Cevabın nedir?
+1 yılbir gün öleceğimin bilincine vardığımda, ölümü iliklerimde hissettiğimde aslında hiçbirşeyin o kadar da iplenecek bir hal almadığını gördüm. üstelik 'öbür taraf' kavramı bana çok uzakken yaşamın da bir hayli kısa olduğunu fark ettim. sonra duygusuz oldum. incinmez, kırılmaz bunun yanında o kadar da sevinemez oldum. tabi olumlu duyguları hala deli gibi yaşıyorum fakat eskisi kadar diplerde hissedemiyorum hiçbirşeyi.
sanırım olmak istediğin kişiyim. evet evet benim bu.
duygusal filmlerde hiç ağlamadım ve korku filmleri beni korkutamadı. hatta "seni seviyorum" denildiğinde 'iyi' tarzı cevaplar veririm. çok duydum bunu, ruhsuzsun, kabasın, ayısın..
evet bu benim. duygusuzum kabul ediyorum. itiraf bile ettim. artık kına yakabilirim.88 Yorumla- +1 yıl
Yahu o bildiklerini ben de biliyorum ama duygusuz değilim.:/
- +1 yıl
Bu arada yine yazmışsın.:D
- +1 yıl
yahu şuna üzülmeyeceğim şuna o kadar sevinmeyeceğim tarzı düşünüp kendini duygusuz yapmaya çabalamana, psikopat olmana gerek yok. realist olman yeterli
- +1 yıl
Realistim ama duygusuz da olmak istiyorum. :D
- +1 yıl
Mesela seni sevdim ya sevmeyeyim artık kimseyi diyorum. :D
- +1 yıl
güzel de diyorsun bilal sdhsdkf bu yolun sonunda seni duygusuz bir odun yapacağımıza inanıyorum!
- +1 yıl
Nasıl yapıcaz bebeğim?:D
- +1 yıl
bilmiyorum bilal yapıcaz birşeyler :D
En İyi Cevaplar
Birine cok deger ver bütün hayallerini onun üzerinde kur ona kendinden cok fazla güven, ve onun icin dlinden geleni yap. Sonrasi zaten hayal kirikligi. Ben öyle oldum mesela büyük bir hayal kirikligindan sonra duygularim alinmis gibi oldu artık hiçbirşeye şaşırmıyorum bile. bu iyimi kötümü bilmiyorum.
37 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyle olmalıyım. Diğer insanları hić umursamamalıyım.
- +1 yıl
Ama bu demek degilki Allaha olan inancimi kaybettim, insanlar yüzünden Allaha inancimi asla kaybetmedim nekadar kötü günler gecirsemde hala ayaktaysam eger buda Allaha olan inancimdandir. Kötü insanlar yüzünden inancini kaybetme, biz bu dünyaya zaten keyif icin gelmedik sınanmak için geldik, Allah sana dert veriyorsa bu günahlarından arındığın anlama veya, sınandığın anlama geliyor. Dini insanlardan değil kitaplardan öğren derim. Unutma kolay olan kötü biri olmaktır asıl zor olan iyiliği başarmaktır, ben insanlara artık eskisi gibi güvenmiyorum evet ama onlarada bndan sonra iyilik yapmıcm anlamına gelmez, beklentin olmasın bu hayattan çok ölümlü dünya beklentiler bizi sadece üzer, neyse umarım kendine göre doğru yolu bulursun..
- +1 yıl
Kendini kandırma diyorum ben de.
- +1 yıl
Kandırıyorsun. Ama böyle mutluysan ne diyim.:)
- +1 yıl
Değil.:) byby.:)
Spor yap muzik dinle hareketli muzik ama sonra korku filmleri izle duygusal filmler izle kotu haberler oku veya izle olen insanlari izle mezarlara ugra arada bazen hastanelere git acil bolumlere falan eger olmak istersen basarabilirsin cok ugrastim ama basardim
112 Yorumla- +1 yıl
Bu şekilde mi? Spor, film konusunda sıkıntı yok da diğerlerini hiç yapmadım.
- +1 yıl
Olabilir de uğraşmak ister miyim hastanelerle falan bilemiyorum.
- +1 yıl
O da güzel bir düşünce ama kesin sonuçta yok onda.
- +1 yıl
Hadi ya. Deniycem onu. Reçeteye falan gerek var mı onun için?
- +1 yıl
İyi de rol yapamam ama..
- +1 yıl
Reçetesiz olsaydı iyiydi.
+1 yılSana kesinlikle katılıyorum. Duygu insanı zayıf kılar kardesim. Umursamamak en etkili yoldur.
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
8Cevap
+1 yılBu videoya gülerek başlayabilirsin 😂😂😂😂
https://m.youtube.com/watch?v=xqwrXLz9-98115 Yorumla- +1 yıl
Nesine gülecem mk :D
- +1 yıl
Olm bebenin tipi görmüon mu mk 😂😂😂😂 evlat olsa sevilmez 😂😂😂
- +1 yıl
Gördüm de normal izledim. Ne güldüm ne de ağladım. :D
- +1 yıl
Pöffff emoluk oluo senin yaptıın bu videoya bakıp o spastik velete güldüğün zaman duygusuz olucaksın.
- +1 yıl
Umarım bir gün. :D
- +1 yıl
Ateist olmak kötü bir şey mi gibi söyledin? @Siamegol
- +1 yıl
@Siamegol nickimdem insan olmadığımı anlayabilirsin zaten orta dünyanın spastiği 😂😂😂😂
- +1 yıl
Kötü bir şeymiş* l*n @Siamegol
- +1 yıl
@Siamegol Bu arada ateist değilim, anti-islamistim 😘
- +1 yıl
@Siamegol kız kekosuda ayrı oluo mk. Zgtir çekti mk. Evren bilir türbanlı imamhatiplisindir sen böyle pislikler o kesimden çıkıyor 😒 nese uğraşmıcam sen burada havlamaya devam et ben kaçtım bays 👋
- Kişilik & Karakter konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılIstemeyle olmuyor. Bir gun bir bakiyorsun ki kalpten eser yok
21 Yorumla- +1 yıl
Saçmalama.:)
Kişilik & Karakter konusunda 340 cevap paylaştı. ben duygusuz birisiyim yıllar önce buyuk bir acı yaşadım ondan sonra hissizleştim ve acıyı, heyecanı, korkuyu hissetmez oldum ve bu hiç imrenilecek birşey değil
12 Yorumla- +1 yıl
Bak sen de duygusal yaklaşıyorsun olaya. Duygusuz değilsin.
+1 yılBence zaten vermeyen kız saçma diyen adam yeteri kadar sevmiyordur bir duygu eksiği var 😂
141 Yorumla- +1 yıl
O da duygularla alakalı.:)
- +1 yıl
Hayvansal duygular? Kastın bu mu? 😂😂😂 Peki seven dayanmaz mı yaa "olsun yine de seni seviyorum" demez mi? Neden diyemiyorsun? Bunu bir sor kendine :D
- +1 yıl
Hayvanlarda olan cinsel istek insanda olamaz mı?
- +1 yıl
Seven neyi bekleyecek? Evliliğe de inanmıyorum ben.
- +1 yıl
Ama duygusal değil bedensel bir ihtiyaç eğer yoğun aşk yoksa tabii onu ayrı tutuyorum.
- +1 yıl
Duyguların zaten az gibime geliyor zaten çok da üzülme duygusuz değilim diye bence.
- +1 yıl
Emin ol evlenmeden olmaz diyen erkeklerden daha duygusalım. Maalesef.
- +1 yıl
Anlam veremedim çelişkine. Duygusal olduğunu düşünmene sebebiyet veren şey nedir?
- +1 yıl
Duygusal olmam tabi ki.
- +1 yıl
Örnek ver olaylarla lütfen
- +1 yıl
Bunun nesi çelişki hem? Bir kadını seviyorsam onunla her şeyi yapmak isterim. Yapmak istemeyenlerde bir sorun var. Sevmiyorlar gerçekten.
- +1 yıl
Nasıl yani? Bu konuda nasıl örnek verecem?
- +1 yıl
Gözden kaçırdığın şeyler var. Din gibi. Toplum yapısına fazla özgür geliyor olman gibi.
- +1 yıl
Duygusal davrandığın ve çok yoğun duygular yaşadığın etkilendiğini düşündüğün bir olay.
- +1 yıl
O olaylardan sen örnek ver.
- +1 yıl
Böyle toplumun g*tüne koyayım. Cahil bir toplumumuz var.
- +1 yıl
burada konu ben miyim? Sensin :D Ama vereyim.
Mesela eğer biri beni minicik bile kıskandırmaya çalışırsa benim moralim bozuluyor yetersiz gibi hissediyorum sinirleneceğim yerde ağlıyorum sonra da şaka diyince aşırı sinirlenip b. k ediyorum herşeyi.
Mesela biri benden iyilik dışında birşey görmemişse ama ondan tek istediğim şeyi de aslında başında çok birşey yokken başında dert var diye yapmıyorsa. Bu beni çok derinden yaralamıştı çünkü insan onca yıl beraber birşeyler geçirdiğini sanıyor ve duygudal davranmaktan bencilliği göremiyor dostuz diyor ama kullanılmış hissediyorsun en ufak isteklerin bile önemli olmayınca. Çok tepki gösterdim önce ağladım vefa yok mu diye sonra sinirlendim en son da nefret edip gittim, dön hatalıyım diye yalvarmasına da bakmadım. - +1 yıl
Bebeğim benimkiler de seninkiyle hemen hemen aynı be. Ben bir de her şeyi kafaya takıyorum. Hatta en ufak bir yanlış hareketimde insanlar beni mal gibi mi görüyorlar acaba diyorum.
- +1 yıl
Cinselliğe açık olmak cahillik değildir. Insanların kültürel değerlerine saygı duymamak cahilliktir ama. Keza kimsenin sana onu yap bunu yap dediği yokken onları yargılamak sana düşmemeli. "Cahil" kelimesi ve söylediğin anlam mesela Amerika'da çok abes kalır, ordaki saygının yarısı bizim "Çağdaş" Türk kesiminde yok. Saygı duyarım tamam sen bana uygun değilsin diyip geçip gitmek lazım. Böyle sözlerle bir yere varamazsın. Asıl özgürlük kendi istediğini yaşamaktır bu çarşaf da olsa istiyorsan yapmaktır.
- +1 yıl
Arkadaşlıklarda da aynı şekilde. Ama bana bu gününü anlat desen onu bile belki düzgün bir şekilde anlatamam. O yüzden bir anını anlat dersen bu konuyla ilgili anlatamam.
- +1 yıl
Cinselliğe açık olmamak*
- +1 yıl
Peki o savunduğun cahil ailelerin kaçı çocuğunun istediği hayatı yaşamasına izin veriyor? Bu toplumdan bir b*k olmaz o kadar.
- +1 yıl
Istediği hayatı yaşar herkes bir yere kadar aile etkileyebilir. Bu senin görüşün saygı duyarım diyemedikçe senden de bir b. k olmaz :D
- +1 yıl
Belki o kişi ailesi gibi olmak istiyor hem nerden biliyorsun? Çünkü aileden kaçmak şimdi çok kolay isteyen istediğini yapıyor aileye rağmen.
- +1 yıl
Kusura bakma da bu toplumdaki çoğu kişi aptal.
- +1 yıl
Bence sen bir etrafına bak ondan sonra bu konularda konuş bebeğim.
- +1 yıl
İşte çocukları ayrı aptal.
- +1 yıl
Benim anlamadığım o zaman neden bu toplumu terk etmiyorsun da kötü bir yerde yaşıyorsun? E git mis gibi hiç evlenmeden seninle yaşayacak hatta bağlanmayacak seni ortada bırakacak kızların olduğu ülkelere. Mutlu olursun bence.
Ama yine burası değil mi? Ne kadar eleştirsen de buradayız hepimiz. Birbirimizi idare etmeye ve yapıcı olmaya mecburuz toplumca. - +1 yıl
Bak sen de onlardansın. 😒 Neyse benim gözlerim yaşarmaya başladı telefona bakmaktan. Hadi öptüm bebeğim, iyi geceler.
- +1 yıl
Açıkçası bana uygun değil senin gibi dar, şartlanmış ve anlayışsız bir zihniyet. Hem annemin yabancı olması hem de yabancı bir ülkede okumak beni başka inançlar ve hayatlar konusunda yargılamayan ve kabullenen bir insan yaptı. Yine de müslüman olduğum için en güzel ülke benim için "özgürlükçü" ülkeler değil... öncelikle 6 dili sular seller gibi konuşmama rağmen türkçemin konuşulduğu, fırından ekmek kokularının yükseldiği bir yer istiyorum... ezan duymak istiyorum helal et yemek istiyorum... bunların olmadığı yer bana cehennem anlatabildimmi acaba? Ülkeyi sevmek var, sevmek var. O kadar okudum geldim yine burdayım, kalabilirdim de. Ama burdayım yani.
- +1 yıl
Onlardansın 😂
- +1 yıl
Dünya çok küçük kalkıp gidebilirsin bence. Benim tercihim burada kalmak ama senin tercihin ve mutluluğun başka bir yerde olabilir bence. Mutlu olmak duyguları ortadan kaldırmaktan daha mantıklı bir çözüm olur bence.
- +1 yıl
En kısa zamanda gidecem zaten. Bu kadar aptal insanın içinde yaşayamam.
- +1 yıl
Kimlerdenim? Kimseye benzetilmem genelde ama bir gruba dahil mi oldum merak ettim 😂😂
- +1 yıl
Bence biz burada boşuna konuşuyoruz. Ülkemizdeki cahil insanların sayısı azımsanamaz. Sen denk mi gelmedin onlara pek? Bilmiyorum.
- +1 yıl
Aklıma bir gif geldi nothing to do here diye sırtında spacepack olan simpson gifi var ya 😂😂 burada işim bitti uzaya gitcem desen yeridir bu mantıkla
- +1 yıl
Cahil tanımına bağlı bence. Cahil kimdir nedir öncelikle onu bilmem lazım. Evet etrafım genellikle benim gibi çok kültürlü ailelerden gelmiş insanlarla dolu, kendim gibi olmayana saygım olsa da beni anlamayacakla boşuna arkadaş olmam genelde. Zaman ve çaba kaybı.
- +1 yıl
Dur biz arkadaş olalım en iyisi. Duygularımı yitirene kadar takılırız 😂
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
Olabilir - +1 yıl
Sen Türkiyedeki asıl toplumu tanımıyorsun işte.
- +1 yıl
Herkese çok ılımlı ve iyi niyetli yaklaştığım için tepki almıyor ve toplumla iyi geçiniyir olabilir miyim acaba?
Biz insanları en büyük özelliği zaten duygu sahibi olmamız değilmi. Duygusuz olunmaz ki
11 Yorumla- +1 yıl
Olunur da kimse sevmez. Sevmesinler de zaten. Ben sevmedikten sonra onların sevmemesi de sorun değil.
+1 yılVar. Duygusuz olmak istiyorsan duygusuz olman yeterli.
13 Yorumla- +1 yıl
Öyle olmaz ki. İstemekten öte bir şey gerek.
- +1 yıl
+1 yılherkesten nefret ettigini dusun ve aldigin acilardan zevk al bir sure sonra his karmasasi oluyor icinde kin ofke birikiyor duygularin oluyor bknz: ben
31 Yorumla- +1 yıl
Acilardan nasıl zevk alcaz kardeş?
Zamanla oldum ben. Ha istenecek kadar güzel bir şey mi bilmem.
13 Yorumla- +1 yıl
Oldun mu harbiden? Yani hiç ilişki bile yaşamak istemiyor musun? Hiç yakışıklı bir erkeği görüp de onu arzulamıyor musun?
- +1 yıl
Oh ne güzel.
Doğuştan gelen bir şey bu dostum. Sonradan olamazsın diye düşünüyorum (: (:
14 Yorumla- +1 yıl
İlaçlarla falan olur belki. :D
- +1 yıl
Zayıflık işte.
Yani artık insan olmak istemiyor musun?
16 Yorumla- +1 yıl
Evet.
- +1 yıl
Ananı * .
- +1 yıl
Ben ateistim ve ateist olmak kötü bir şeymiş gibi yazmışsın diye tepki gösterdim
- +1 yıl
Dinler kötü.
+1 yılBeyler şunu söyleyip bırakacağım
Kızlar duygusal görünen realistlerdir. Erkekler realist görünen duygusallardır. Yani bu yüzden bunun cevabını ancak duygularından kurtulan erkekler verebilir.10 YorumlaBu mümkün değil elinizde değil çünkü
13 Yorumla- +1 yıl
İlaçlarla falan belki?
- +1 yıl
Tekrar kullanırım. :D
tecrübelendikçe duygular ortadan kalkıyor
22 Yorumla- +1 yıl
Öyle olsa 60 70 yaşındaki herkes duygusuz olur idi.
+1 yılGit intihar et madem
11 Yorumla- +1 yıl
Yerim ya. Ağzından bal damlıyo.
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok yok.
13 Yorumla- +1 yıl
Vardır vardır.
- +1 yıl
Olur mu?
+1 yıl18 Yaşımdan Beri Duygusuzum.
20 Yorumla
+1 yılBen duygusalim anlamam 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum kanki 😂
- 10 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında