Erkekler kadınlar gibi değildir. Tek eşle yetinmezler. Aitlik duyguları yoktur.
Peki buna sebep nedir?
Peki buna sebep nedir?
Bunun sebebi biz kadınlar olabiliriz diye düsünüyorum sanki bu onlarin fitratinda var gibi davraniyoruz bir cogumuz erkektir yapar olgusunu üzülerek kabullenmis durumdayiz bu yüzden görmezden geliyoruz affediyoruz ve ogullarimizi da böyle yetistiriyoruz genel yorum yapiyorum tabiki.. ama asla bütün erkekler böyle degildir ne kadar nefsine hakim erkekler var o yüzden olaya erkek ya da kadin diye bakmayi birakip karaktersiz insanlari fitratinda varmis gibi kabullenmemekle baslayabiliriz işe =)
Nefsine hakim erkek var mı ki?
Pek ümidim yok ama sağol yinede ;)
Iyi bir gözlemciyim diyelim. Haa insanoğlu şaşar, beşer o ayrı :)
Fıtratlarında yok Anaları zamanında tepelerine çıkarmış Aslan oğlum Kaplan oğlum Paşam diye diye bu hallere getirmişler !
Ebeveynlerin erkegi el üstünde yetiştirmesine hiç girmek istemiyorum bile.
Bir kadın bir erkeğin sonuncusu, bir erkek ise bir kadının ilki olmak ister. Nüans burad işte. Sonuna kadar gitmese de ilki olmak ister. Konu yine dönüp dolaşıp bekarete dayanıyor. Kadınlar genel Türk erkeği mantığını bildiği için sadee bir adamla her şeyi yaşamak isterken, erkekler diğerlerine anlatabilmek ve iğrenç zihniyetin iğrenç tabiri olan "milli" olmak ve daha fazla "şan" kazanmak içi her çiçekten bal alma dedindedirler. İşte birçok erkek için sebep bu maalesef.
Üzülerek söylüyorum, haklısın maalesef.
@selcukbey Dünyanın birçok ülkesinde bekarete Türk erkekleri kadar önem veren de yok. Bunu inkar ediyorsan, zaten boş konuşuyorsun demektir. Ayrıca soruda Türk erkeği diye bir ibare de yok. Genel olarak erkekler deniyor.
@selcukbey Soru ait olamama sebebini soruyor ve ben bunun en büüyl sebebini buna dayandırıyorum. Dikkat edersen tüm Türk erkekleri böyledir demiyorum. Geneli böyledir diyrum ve bu da doğru bir tespit. İkincisi, Türkiye'de yaşayan biri olarak bu durumu Amerika için değerlendirmemi bekliyordun? Tabii ki Türk erkeklerinden bahsedeceğim. Bu milleti aşağılamak değil, gerçek bir durumu ortaya koymaktır.
@selcukbey ve @Fawkes polemiğe girmeseniz? Sonuçta herkesin kendi fikri. Herkes aynı fikri savunmak zorunda değil.
@selcukbey Farklı sebepleri olabilir. Ben başka sebep yok demedim ki. Birçok erkek için sebep bu dedim. Ayrıca başka önemli bir sebep de göremiyorum. Aldatmak ise konu bunun bir kılıfı ya da geçerli bir sebebi olamaz. Her ne olursa olsun konu, memnun olmayan çeker gider ve ne haltı isterse yer. İster evli, ister çocuklu olsun fark etmez bu. Öyle bir ortamda yetişen çocuktan da hayır gelmez çünkü. Ayrıca herkes seninle aynı düşünmek zorunda da değil. Benim görüşümü yargılamak kimseye düşmez. Beni bu konuda tekrar rahatsız da etme. Gerekçelerim açık ve net.
bence senin yanlışın var iyice bir araştır istersen her erkeğin 1 sevgilisi var ama kızların %65 inin 3 veya 4 sevgilisi var daha geçen bir ruspu bir soru sormuştu burdan "4 sevgilim var hangisiyle olayım diye"ama ben bu yaşıma kadar görmedimki bir erkek arkadaşım bende 4 kız var hangisiyle çıkım... * bazı kızlar koleksiyon bile yapıyor.
Onlar troll sorular. Bakma sen.
Cevap
18Cevap
evrimsel bir durum basitçe açıklayacak olursam kadının üreme hücreleri ayda 1 üretilirken erkekte her gün milyonlarca üretiliyor veya kadın hamile kaldıktan sonra üreme yetisini kaybeder belli bir süre, erkekte bu yok 1 günde 5 kere bile üreyebilir. tabi bunlar tek neden değil hem biyolojik hem de sosyal olarak başka nedenler de var
nasıl yetinmezler? yanlış biliyorsunuz...
Annem kadar seveceğim bir kadın var bir yerlerde... onun kadar güzel... istemem mi? kızımın yüzüne her baktığımda iki kadını birden görmeyi.. ölecek kadar çok sevmeyi!!!
Varda biz mi bilmiyoruz :/
Ahh tabi suç yine bizde demi.
Bence devir değişti artık erkeklerin aidiyet duygusu gelişirken kadınlarınki yok oluyor
Bence yanılıyorsunuz.
Zaten çevremdeki izlenimlerime dayanarak böyle bir soru sordum.
Konunun fizyolojik biyolojik ve psikolojik açıklamaları var. Hangi birini anlatayım sana.
Birinden başla sen. Dinlerim ben vaktim çok.
Peki canım.
Tamamen doğal seleksiyon. Çok eşli olan erkekler çok üredikleri için diğerlerinin nesli tükenmiştir.
Çok doğru söylüyorsun
Ben bunu söylediğim Zaman bana kızıyorlar
Bu herkes için geçerli değildir, kadınlarda da bu örnek var
Evet ama binde bir.
Çoğalma içgüdüsü tohumları farklı yerlere
Saçma diye duymuştum
Çoğalma ile ilgili olduğunu sanmam.
Biz ait olmaktan çok Sahip olan bir yapıya sahibiz o yüzden
Zaten Her Erkeğin Birden Fazla Karısı ve Sevgilisi Var. Nitekim Kadınlarda Bu Durum Asla Söz Konusu Değildir.
Neden ama işte. Erkek bu hakkı nerde buluyor kendinde.
Yazdığımı Bir Daha İdrak Ederek Okuyun.
Okudum bende erkeğin bu hakkı neden var bulduğunu sordum.
Düşünerek Bir Daha Okuyun Bence..
Cunku toplumimuz ekek egomanyasi altinda yasamaktadir erkekler kucuklukten itibaren ne yaparlarsa yapsinlar hep ozgur birakilmislardir en ufak otlrnegi kucukken erkek cocuguna ac oglum amcanlara goster pipini derler kiz cocugunada duxgun otur duzgun konus gibi kisitlamalar yapilir siz hic gece ikide ben disari cikiyorum anne diyen bir bayan gordunuzmu o yuzden erkek ne yaparsa olur ama kiz yaparsa olmaz hayir diye dikilirler karsisina aslinda yanlis ama boyle
@hoodruno Yanlış Anlamışsın Kardeşim.. :)
Alışık değiller çünkü
Alışmak zorundalar ama.
genelleme yapma her erkek öyle değil.
Hepiniz aynısınız.
Yanılıyosun bence kişiden kişiye değişir
Sanmıyorum. Genelleme yapmayı sevmem ama geneliniz böyle.
çok ön yargılısın tanımadan bir kişiyi direk hükümü verdin tabiki saygı duymak fikirlere önemlidir ama tanımadan karar vermeni istemezdim üzüldüm kadınlarımızın bu şekilde düşüncelerinden dolayı. lütfen bu dünyada adama gibi adamların ve hatun gibi hatunların da varlığını unutmayalım olur mu
Bulmak ümidiyle deyim o zaman.
Cinsel tercihin kimseyi bağlamaz. Açıklama yapmak zorunda değilsin ;)
Hangisi ki?
her ikisi de aslında ama bu çok daha anlamlı geldi bir an. bir kadını et parçası görmediğim için diğeri ikinci sırada kaldı.
Hiç bir kadına yalnızlık yakışmaz.
Ama eğer bir kadın yalnızsa,
Ya yüreğinde dumanı tüten bir ayrılığı,
Ya da canından çok sevdiklerine,
Ömrünü adadığı
Bir fedakârlığı vardır.
Beğendiysen alabilirsin tabiki.
Kültürel alışkanlıklar
Niye genelleme yaptın?
Çünkü geneliniz öyle.
Cinsel tercihin kimseyi bağlamaz. Açıklama yapmak zorunda değilsin ;)
Pardon yanlış yere yazdım :/
her erkeği öyle sanma
Acaba erkegini elindwmi tutamiyor
Acaba erkeğin gözü mü aç?
Istese kadında dışarı yönelebilir demi. Ama yapmıyor bunu. Aynı şekilde erkekte yapmamalı.
Haberleri izlediğimde genelde erkek terörü haberleri denk geliyor ama tesadüf.
Burdaki soruları çok ciddiye almayin derim. bir çoğu troll amaçlı soruluyor. Tabiki erkekler kadar, iffetsiz kadınlar da var. Yok değil. Ama binde bir oranda sadece.
nefistir yeğen
Öyle mi dersin dayıcım.
Haa kadınlar cimri yani.
Onlara sormak lazım
erkek ya güya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar