Evet çevreme baktığımda hep kadınları üzgün görüyorum. Evli ya da bekar, erkeklerde uzun süre kafayı birşeye takıp üzülür mü? Yoksa umursamaz mı olur çoğu? Mesela biz sevdiğimiz kaybettiğimiz zaman uzun süre acı çekiyoruz. Onlarsa hemen gidip başka bir kızla hayat kurabiliyorlar. Yoksa içlerinde farkettirmeden mi yaşıyorlar bu acıyı? Hiç uzun süre acı çeken erkek gördünüz mü?
Cevabın nedir?
+1 yılBiz erkekler doğamız gereği acımızı içimizde yaşamayı tercih ederiz. Nadiren de olsa paylaşırız.
Görüntü olarak bunu dışarıya yansıtmamak için elimizden geleni yaparız. İçinde bulunduğumuz konum gereği güçlü durmak zorundayız. Bilinç altımız bizi bu şekilde yönlendirir.
Bizimde duygularımızın olduğunu unutmayalım. Yaşananları kolay kolay unutamayız ama o acı ile yaşamayı öğreniriz ve hayatımızı idam ettirmemiz gerektirdiğinin farkında oluruz. Bu konuda en tecrübeli olanlarımız ise evli arkadaşlardır. Yaşamış oldukları sıkıntıları ve acıları ailelerine yansıtmamaya çalışırlar.
Eğer ki güçsüz görünür isek çevremizden yadırganacağımızı veya ailemizin bu durumdan üzüntü duyacağını düşündüğümüzden yansıtmayız.
Başkaları ile hayat kurma konusuna gelince;
Yukarıda da izah ettiğim gibi hayat kaldığı yerden devam ediyor ve bizim bu duruma ayak uydurmamız gerekiyor. Düşünsene her acımızda hayattan kopup perişan olduğumuzu neler olurdu.
İşin özeti erkekler bu konuda yeterince olgun davranmayı tercih ediyor. Bayanlar ise doğası gereği o acıyı tamamen bitirene kadar hayat ile olan bağlarını koparıyor.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 583 cevap paylaştı. Sonuç olarak erkekte kadında acının alasını yaşar. ama erkek acı boyutunu biraz fazla yaşar. acıyı yaşamak ister. hayatını bu acı üzerinden yeniden düzenlemeyi seçer. kadın acıyla olgunlaşmaz sadece tecrübe eder. yanlış seçimlerin acısını yaşar. erkekse acıyla olgunlaşır. bazı kararlar alır ve acısını dindirmekle uğraşmaz. sadece göz yaşını dindirmekle uğraşır ve devam ettirmek zorunda olduğu hayatını yaşar. acısını içinde tutar.
bu dünyada aşkı en iyi betimleyenler kadınlar olmamıştır... duvarlara seni seviyorum diye yazan hep erkek olmuştur... kapı önlerinde yatan hep erkek olmuştur... buda bize neyin sonucu olduğunu sanırım göstermektedir.14 Yorumla
Soran+1 yılama daha yaşın 20, çok gençsin..30+da senin duygularına sahip midir acaba
- +1 yıl
Önemli olan yaş değil duygular ve hislerdir, insani ele verende gözlerdir, ne olursa olsun kimseyi yaşı ile yaşantısını ve duygularını kısıtlama, herkesin içinde bambaşka aska veya acıya uzanan bir dünya var..
Belki o 30 yaşındaki insan duyguları daha hafif ya da ağır olabilir, ama her erkek duyguları gizler içinde hisseder , gizlice gözleri ile yasar acılarını..
Herkeste farklı işler ask , kimine bir acı kimine bir yabancı gibi gelebilir
Bu link de henüz genç dediğin kişinin kitabından bir kesit
https://i.hizliresim.com/yRMRXL.jpg
Soran+1 yılgüzel açıklamışsın teşekkürler genç
+1 yılTabikide duygusuzlar ama çoğu öyle çok nadir adamlarda var ama bize denk gelmiyor. Bazıları için söylüyorum: şu dışardaki ağaç ile aynılar. Ağaç üzülür mü hiç Üzülmez. O zaman erkeklerde üzülmez adı üstünde işte.
Ancak elbetteki çok vicdanlı olan aşkına sahip çıkan kaybedince üzülen göz yaşı dökenler de var. Ancak onlar çok nadirler ve genelde denk gelmiyorlar.. .
Öyle birini bulursan asla çekinme :)
Ben daha hiç görmedim. Aksine çoğu vicdansızca hemen birini bırakınca başkasını buluyorlar. ..30 Yorumla
Yok bacim bu erkek milletinde yeni bir algi var hele ayrilan kisinin arkadaslari ya oglum sana kizmi yok zaten guzel de değildi kanka sana yakismiyodu sana merve varya benimkinin arkisi yapalım sana zaman gecer
Ya da aman mk. O.. sanki altindan da elimi sallasam ellisi.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
69Cevap
+1 yılüzülürüz ama erkegiz güclü olmak zorundayız güclü görünmek zorundayız bir erkege aglamak yakısabilir ama bir erkek aglıyorsa zırt pırt her halta aglamamalı en son cagresizliginde aglamalı onun için etrafa pek de üzüldügümüzü göstermeyiz ama bizim yaramız daha uzun süre kalır icimizde cünki szin gibi anlata anlata dısarıya vurup bitiremeyiz icimizde zamanla erite erite belkide eritemeden yıllarca besler belkide sonunda onunla ölürüz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzulur burdan muhabbet ettigim karaktersizlik saygisizlik yapmadigim insanlarin beni engellemesine uzulmek degilde kirilmak takilip kaliyorum ne kotuluk ediyorum ben bunlara ki bunu reva goruyorlar bana diye. bir gun konusmus bile olsam boyle hissediyorum kotu hissediyorum kendimi. Ya cok iyiyim diyotum ya da cok kotuyum ama bakiyorum konusmam da sen bile yazmiyorum siz diyorum ne yapiyorum ben bu insamlara dige dusunup uzuluyorum. Niye bunu yaoiyorsunuz ki sanki bu adamin kotulugu ne oluyor ki muhabbet baska ne.
00 Yorumla
+1 yılErkek uzulur ama yaradilisindan oturu belli etmez bu civarlarda ağlayan gözyaşı döken erkeklerden bahsetmiyorum erkek olmaktan gercekten bambaşka birsey üzüldüğünü belli etmez bize buna küsmek diyoruz barışması imkansiz zar olur zor olur heba olur ama yine kendi gibi erkek olur fitratimizda var...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkekleri nasıl görüyosunuz siz ya sinir oluyorum. Kızın da erkeğin de umursayanı umursamayanı var. burada umursayan kadınla umursayan erkeği kıyaslıyosan şunu diyebilirim ki. Evet belki dışa vurmasak da bizde büyük acılar üzüntüler yaşarız. Erkeği kadını yok bunun. Sonra cinsiyetçi de erkekler olur...
00 Yorumla Sen uzulmek nedir bilirmisin birine aşık olursun havalı çıkar kız ya da sen çok fakir o zengin sen bilgili o zır cahil ve biz erkekler taş kalpli değiliz uzuluruz ve içimize atarız o yüzden erken yaslaniriz kalbimiz o yüzden dayanamaz ve hayatta hep cırpiniriz ama duyan goren olmaz sizde olan aile baskısı bizdede var herkezde olmasada vardir
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2008 de sevgilimle ayrildik mecburen 2015 deyiz ellerinizi öper iki cocugum var esimle aram iyi bir sikintim yok hala ama hala o kadini seviyorum keşke birgün önüme çıksa diye de dua ediyorum yanı kısacası başkasını bilmem ama ben ölene kadar olmasa bile daha uzun bir sure kalbim ağlayacak onun için adı da çiğdem :) di kızım olmadı olsaydı adını çiğdem koyacaktim :) bak şu an bile burnumun direği sizladi gözlerim doldu aah çiğdem ah
012 Yorumla
Soran+1 yılşaka mı bu, ciddi misin? Kekleme beni ya:/
Cevap sahibi+1 yılŞaka dan kastın ney onu anlamadım ?
Soran+1 yılyani gerçekten unutamadın mı onu, yalan değil yani dimi, niye ayrıldın ki o zaman
Cevap sahibi+1 yılŞaka değil nedeni yok aslında ama onu hala severim o gelse şu an ki esimi bırakır miyim kesinlikle birakmam ama çiğdemi de birakmam :) yıllar sonra aradı beni sesini duydum ama varya gorsem belki zor hatırlarım okadar zaman okadar olaylar gecirmisim onun üstüne :) çok aradım bulamadım sadece anlında yara izi var o aklımda belirgin kalan ve gozleri
Soran+1 yıl25-29 iki çocuk birde, inanamıyorum:/
Cevap sahibi+1 yılMuhabbet istiyorsan ozelden konuşalım konu konuyu açiyor dikkat ediyorsan
Soran+1 yılyok muhabbet burdan iyi, çocuklarının resmini atta inanayım:)
Cevap sahibi+1 yılNe diyorsun sen ya daha iki dakika konustugun birinden bunlar istenir mi bence sende 30-35 değilsin bu yaşta bir insan bunları söylemez istiyorsan bagzi şeyleri özelde paylaşılabilir
Soran+1 yıldeğilim zaten, niyetim kötü değil, gerçekten böyle şeyler olabiliyor mu? Çünkü bende ayrılık yaşadım severken gitti. O geldi aklıma.. Burdan konuşulmuyor mu pardon
Cevap sahibi+1 yılOzur dilerim yaşına istinaden konuştum seninle 20 yasında ergen bir kıza nasihat vermek istemiyorum
Soran+1 yılyaşım 25'in üstünde, neyse anlattığın gerçekse Allah gönlüne ferahlık versin. burada erkeklerle özelden yazışmaya karşıyım, ne olursa olsun
Cevap sahibi+1 yılBak bu konuda çok haklisin ama kadının da adam gibi adamını bulmak zor bian buldugumu sandım.
Yanlış anlama beni ister konuşalım ister konismayalim muhabbetini hoşuma gitti ozelden konustugumuzda canını sikan birşey olursa bana soylemen yeterli birdaha mesaj atmam sana canın isterse engellersin kafan rahat olur
yaklaşık 20 senedir hala acı çeken arkadaşım var, onlarda acı daha çok kadın olarak geri dönüyor sanırım. acının büyüklüğüne göre kadın sayısı artıyor. ama tabi sevdiği kişi öldüyse o başka.
00 YorumlaErkekler kadınlardan daha fazla uzulur kadın dışa atar belli eder üzüntüsünü bir şekilde dışa vurur ama erkek içinde yaşar belli edemez bu yüzden daha çok üzülür benim gozlemlerime gore
00 Yorumla
+1 yılgenelleme yapamam ama kendi adıma konuşursam, ben duygusal biriyim ve etkileniyorum, üzülüyorum, sevdiğim kişiyi kaybettiğimde günlerce yemek yiyemediğimi biliyorum.
00 YorumlaYok ,, biz sadece taş olarak yaratıldık hiç duygularımız yok.. hey allahım ya..
Ben ne kadınlar tanıyorum "" erkeğim ""dediğini sürünmekten beter eden00 YorumlaSen hic sokakta sabahlayan bir kız gördün mu kah sarhoş kah kendinden geçmiş halde üzülmek bayan ya da erkeğe değil insana has bir duygudur
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 465 cevap paylaştı. Duygusuz muyuz kizim biz tabi uzuluruz ama dedigin gibi bir cogu bunu ortaliga sermez triplere falan girmez guclu gorunmek icin iclerinde yasarlar ben mesela yildiz tilbeyle uzuntume eslik ediyorum...
00 Yorumla
+1 yılacı çeke çeke içimiz kabuk bağlıyor nasır bağlıyor üzülemiyoruz artık
10 Yorumla
+1 yılBilmem ki.. erkeklerde insan.. dertleri oldumu dağıtabilir... biz gibi uzun yaşamazlar belki.. ama onlar da derin yaşılordur kimbilir
10 Yorumla
+1 yılEvet ben uzun süre acı cektim... 3 sene boyunca ve hala kimseyle cıkmıyorum içimde acı denen bişi kalmadı ama kimseyi sevemiyorum da
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 938 cevap paylaştı. biz içten içe üzülür, çevremize yansıtmayız. anca erken ölünce anlaşılırız. bakınız hep erkekler erken ölürler. kadınlarsa uzun yıllar yaşarlar.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerde hata yapılınca önce keyif alırlar... Sonra kafaya dank edince kedere dönüşür ama kadınlar kadar narin olmadığımız için çoğu zaman dışa vurmayız.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 501 cevap paylaştı.
+1 yılYok biz mutfak robotuyuz duygularımız yokya hani ondan üzülmüyoruz töbe töbe ya :D
10 Yorumla
+1 yılÜzülmeyen erkek erkek değildir öküzdür. Fakat TABİ OKUZLERİNDE kendine GÖRE mminaa BÜYÜK HARFLE YAZİYOR MAL TELEFON YAZİYOR BE DAHA!
00 Yorumlacok aci çekerler ama belli etmezler :) :D söyle bişey varki değer vermiyorduysa zaten aci cekmiyordur vicdanlı erkekler aci çeker.. gerçekten sever.. vicdansızlar düşünmez umursamaz ve kirip döker..
00 Yorumla
+1 yılbence onlar üzüntüyü içlerınde yaşıyorlar ve bazılarıda başka biriyle bırlıkte olursam unuturum gıbısı bı hataya düşüyor
00 Yorumla
+1 yılDoğal olarak bayan olduğunuzdan bayanlarla daha rahat iletişime geçiyorsunuz çoğunlukla bayan görmeniz normal:) bende çoğunlukla üzgün erkek görüyorum:)
00 YorumlaYok biz erkekler cidden odun olmakla beraber tek işlevimiz nefes almak üzülmeyiz sadece mutlu oluruz aşık falan da olmayız sevmeyiz de lanet pislik insanlarız
00 Yorumlahemen baska kıza sarılan reziller de var... sevdiğini geri kazanmak için ugrasanlarda..
00 Yorumla
+1 yılEvet kendimi gördüm stresten vücudum uyarı vermeye başladı artık :(
00 Yorumlaneden erkekler de de kalp var duygulari var ama erkek uzulurse tekrardan toparlanamaz o yuzden erkekler gizli uzulur ki gucsuz gormesinler diye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHergun biraz da olsa onun icin goz yasi doker. Her aynaya baktigimda arkamda oldugu zamanlari ararim... uzulmezmiyiz...
03 Yorumla
Soran+1 yılyaş 30+ mu gerçekten, Allah yardımcınız olsun o zaman
Cevap sahibi+1 yılEvet... ekstra acinilacak durumum mu var benim. :(
Soran+1 yılyok ne alakası var:/
bu konuyu bende merak ediyorum öğrenince yazarım :D
00 YorumlaTakar ama belli etmez. Edemez. Herkes ondan güç alır. O ise ezilir, saçı dökülür, beyazlar, midesi patlar, her yerinden hastalık fışkırır. Ama yüzüne baksan bir şey yok sanırsın
00 Yorumla
+1 yılgörmediyseniz profilime bakabilirsiniz ama sakın örnek almayınız
00 Yorumla
+1 yılerkekler belli etmezler... acıları kadınlardan daha cok cekerler ama güçlü oldukları ıçin.. belli etmezler
00 Yorumla
+1 yılbır babalarını veya analarını kaybettiginde birde aşık oldugunu kaybettıgınde onun dısında kiler ofke ve hayıflanma
00 YorumlaDostum takmayacaksın kafana keyfine göre yaşayacaksın çünkü karşındaki insanlar öyle yapıyor yalana yalan...
00 Yorumlasevgilimden ayrıldeım deli gibi ağladım gitmesin diye yapmdadımm şey kalmadı hayla yas geliyor kurtulmanın yolunu arıyorum
00 YorumlaKıymetli değerli birini kaybetmediğim sürece üzülmem
00 YorumlaErkekler acı çeker ama belli etmezler anlatmazlar ama eğer anlatırlarsa o kişi özeldir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgörmek ne? yaşadım; tam 22 yıl sonra başaka birini buldum da iyileştim. ama çok yıprandım.
10 Yorumla
+1 yılErkek acisini yalniz yasiyor genelde. Etrafindakilere belli etmiyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 459 cevap paylaştı. Erkek insan mi ki aglicak aman canım sende biz yaratigiz.
00 YorumlaPeki uzulen kadınlarin uzduğu erkekleri gordun mu ,
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 5 senedir aşk acisi cekiyorum geceleri agliyorumda ama kimse bilmez bnlari çok gulerim cnku onlarn yannda
00 Yorumla
+1 yılOnlarda insan ve duyguları var. Çoğu hissettiklerini saklıyor, biz gibi değiller.
00 Yorumlaonlarda ciğermi var yüreksizlerr hepsii ölsünn amiinn
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılÜzülür tabi benim abim abim bir kız içimin intahar etmeye kalktı
00 Yorumla Evet erkeklerde üzülür. Hatta bazıları kadınlardanda çok (: (:
00 YorumlaBiz belli etmiyorsak, üzülmediğiniz anlamına gelmez. Robot değiliz ya sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılArzuları duygularından önce geldiği için kısa sürede unutuyorlar
00 Yorumlaerkekler uzaydan gelmedi ki. elbette üzülür ama kadınlar gibi çok belli etmez içinde yaşar herşeyi
00 YorumlaNe ilginç bende erkekleri üzgün görüyorum ofkeliler benim gibi güvenilir değilsiniz
00 YorumlaNasıl olmaz olurum mu kadınlardaki can da erkeklerdekş patlıcan mı
00 Yorumla
+1 yıltabi üzülürüz insanız bizde :)
00 Yorumla
+1 yılKardeşim biz sadece acılarımızı belli etmiyoruz.
00 Yorumla
+1 yılVardır elbet ki var :D
00 YorumlaÜzülür neden üzülmesin.
00 Yorumlavalla numara yapmıyorlarsa üzülüyorlar.
00 Yorumla
+1 yıltabi ki de üzülür. ama daha çok kendi içlerinde.
00 Yorumla
+1 yılYok ya üzülmez insan değiller ya hani..
20 Yorumlaumursamayanlarda var üzülenlerde var..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülmeyi geçtik biz erkekler ruhunu çıkarır.
00 Yorumla üzülmez mi
ama bazıları belli etmez içe atar00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım