Hayal kurmak elbette güzel
Ancak bazen hayal kırıklıkları vazgecmemize neden oluyor
peki siz ne zaman hayal kurmaktan vazgectiniz

Gecmedim, gecmem de. Kim icin, neden geceyim ki? Aldigim kiriklar icin mi? Yari yolda birakan insanlar icin mi? Hepsinin cani Cehennem'e. Bir hayal yikilir, yenisi kurulur, ve yeni kurulan aslinda eski hayalle yol aldigindan dolayi tecrubeyle sabitlenir. Yess! 😄
Hayallerim hedefler şeklinde oluyor genel anlamda. Yani kalkıpta imkansız şeyleri hayal etmiyorum gerçekleştiğinde mutlu olacağım şeyler düşünüyorum. Vazgeçmedim vazgeçmem de lafta ettirmem hayallerime
hayal ile işimiz olmaz hayat direniş ve mücadeledir her açıdan zihni fiziki aklına ne geliyorsa
Hayatın gerçekleri yüzüne tokat gibi vurduğunda insanın
Cevap
5Cevap
Ben vazgeçmedim kiii.. insan hayalleriyle yaşar. gerçekleştirsin ya da gerçekleştirmesin hayaller insanın aklını canlı tutar gideceği yola ışık tutar.. bence yani 😄😊
Ben sevince hayal kurarım :) sevmeyeli de seneler oldu... Hala kimse kendini hayal kurdurtacak kadar çok sevdiremedi...
insanlar hakkında hayal kurmayınca kırılmıyorsun :) bir işi yapacağıma dair hayal kurarım ve vazgeçmedim şimdiye kadar :)
Niye kurulmali kurulmayinca o kurmayan kiside anormal ne ola bilir?
Hayalsiz olmak umutsuz olmak degil bence...
Hayal kurmak güzel bir şey. Yarınlara umut, kötü günlerde güç verir insana.
Hayaller gerceklesmediginde artik o hayali birakiyorsun baska hayallere yelken aciyorsun
Hayal kendimize attığımız en büyük kazık aslında hayat yaşamaya değer :)
Hayal kurmaktan korkarim, bugüne kadar hic bir hayalim gercek olmadı en guzeli beklentisiz yaşamak
Hayal kurmus olmasaydim saglikli bir psikolojim ve ruhum olmayacakti
Vazgeçmedim. Seviyorum hayal kurmayı olmayacağını bile bile seviyorum.
Gerceklesmeyen hayaller insani realist yapar bu nedenle hayal kurmuyorum ve hic beklentiyede girmiyorum
Umut ve hayal insanı sadece yorar
Hayal kurmayi sevmem realist bir insanim
Hayallerim beni hayata bağlar
insan yaşarken özgürdür..~
Hayal kurmam ki ben, ilkokula giderken kurardım.
Hayallerimiz olmasa yaşamk güzel olmaz be
İçimde ki hayal merkezi kayip oldu.
asla hayalden vazgeçen insan olurmu ya?
Hiç vazgecmedm.
Olunce. Vaz gecer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar