Tesettüre uyamıyorum ne yapıcam?

dine önem veren bir ailede büyüdüm ve isteyerek uzun zamandır kapalıyım. Yalnız tam uyamıyorum. Pantolon-tunik giyiyorum. Bol ve dar pantl. var yalnız zayıf olduğum için çok belli bir görüntü oluşmuyor. İspnyl pç. pantl. var üstü dar, altı bol.Üzerine tunik giysemde o dar kısmı bazen tamamen kapanmıyor ve böyle giyindiğim zamanda annemle tartışıyoruz, inancımı sorgulamaya başlıyor.
Tam olarak uyamadığımı biliyorum ama tamamen açık birisiyle aynı değilim en azından deniyorum. Makyaj yapsam bile hafif olur. Sevgili peşinde koşan biri değilim bugüne kadarda baya dikkatli olmaya çalıştım. Tamamen bol giyinemiyorum çünkü zayıfım ve içinde kayboluyormuşum gibi hissediyorum.
çoğunuza göre belki daha ılımlı bir ortamda büyümüşümdür. Ama hani insanların iyi veya kötü yanları ağır vasar ya bende her ikiside var. Birine karşı olumlu ve olumsuz düşüncelerim aynı anda gelir. Kötü biri olmak istemiyorum ama içimde bastırmaya çalıştığım bir yanım var. Ve bu sinirlenince,üzülünce falan ortaya çıkmıyor hep var. Bunu bilen birine sordum ve bana -eğer zarar verebilecekken vermiyorsun hatta istemeyerekte olsa yardım etmeye çalışıyorsun sorun olmaz- dedi. Bu ikilemi sık sık yaşamıyorum genelde üstesinden gelirim. Şartları daha iyi yapmak için uğraşıyorum ama ailem bunları bilmiyor. Giyim konusunda uyamadığımın farkındayım ama kendi içimde durdurmaya çalıştığım fazla ikilemlerim var,çoğunun iyi yanı ağır basar böyle şeyler düşünmezler bile ama ben öyle değilim. Görüşleriniz var mı?
Tesettüre uyamıyorum ne yapıcam?