Eltim ve ben - soruma bakarmısınız?

Eltim ve ben çoook çoook ayrı dünyaların insanıyız. Ben röfleli ojeli , okumuş , araba kullanan sosyal biriyim yani çok bakımlıyım. Kendisi çarşaflı. Altlı üstlü oturuyoz kendisi 4 aylık gelin. Hiç konuşmuyoruz gibi bişey kendini benden çekiyor. Bu gün canımı çok sıktı ailem geldi ve o namahrem diyor köşe bucak kaçıyor. Abimi görüyor odadan çıkmıyor tabi burası kayınpederimin evi okadar sinir oldum ki. Sanki kendi prensipleri var gibi abin var görmesin yok öyle ypk böyle diyor çoğu konudada çok zıttız. Ona ailemin olduğu yerde bulunmamasını söyledim. Daha mesajıma cevap vermedi. Eşi beni çok sever abim gibidir eşimle aralarının bizim yüzümüzden bozulmasını istemiyorum , altlı üstlü oturuyoruz nasıl davrancağımı bilemiyorum. Benden 5 yaş küçük artistlik bilmişlik yapıyor deli oluyorum ben güzel yaklaştığım halde.. Kızlar siz böyle bir durumda olsanız nasıl davranırsınız. Erkekler sizin eşleriniz bu durumda olsa nd yaparsınız. Çünkü eşimde onu hiç ama hiç sevmiyor çünkü onunla bile aynı ortamda bulunmuyor kaçıyor...
Güncellemeler
+1 yıl
Ve sürekli tarikattan bahsediyor. Tarikat gelsede ortalık bir temizlense insanlar düzelse , resim dahi çekilmiyor evinde tv yok. Bunları ılımlı söylese uygulasa bişey yok ama hep tripli surat asarak laf atarak çok rahatsız olmaya başladım artık..
Güncellemeler
+1 yıl
Ben kimseyi aşağılamıyorum burada. Benim çarşaflı arkadaşlarım da var saygı duyuyorum. Kendimide övünerek anlatmak îstemedim. Sadece ne kadar zıt olduğumuzu anlatmaya çalıştım. Nasıl yaşamak isterse yaşar beni ilgilendirmez. Ama surat asması bu bir tek bana değl kaybana kayınpeder. Dinine bağlı insan Sıcak ılımlı olur. Bana dini anlatmaya çalışır bazı şeyleri öğretmeye çalışır çok zor durumdayken ikizlerimden birini bırakmak istedim yardımcı olmadı dindarlık çrşafla öcü gbi saklnmkla olmuy
Eltim ve ben - soruma bakarmısınız?