Belki sende ona tip tip bakıyorsun diye o da sana öyle bakıyor. Kendini hiç sorguladın mı? Ayrıca ". Ben röfleli ojeli , okumuş , araba kullanan sosyal biriyim yani çok bakımlıyım. Kendisi çarşaflı. Altlı üstlü oturuyoz kendisi 4 aylık gelin. " böyle bir cümle kurarak kesinlikle şundan eminim ki senin de ona karşı duruşun ve ifaden onu rahatsız ediyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen kişilik olarakta suratsız biri değilim yapım bu somurtsam dahi yüzüm ketum olmaz ben insanlarla ilişki kırmayı ssviyorum kimseye öyle diye kesinlikle surat asmam bundan eminim
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapın ne edin o evden taşının..
Sırf kıskandığı için öyle o..
Ufak bir ihtimalle de psikolojisi bozuk..
Yarın bir gün bir sürü tezgah kurar, iş açar başınıza..311 Yorumla
Soran+1 yılEşimde öyle diyor.. Ama taşınamayız kayınpederim kesin ve katii herkes bir arada olucak diyor birbirlerine bağlılar. Biyere giderken arıyorum gel diye tel açmıyor kapı açmıyor haftalarca yüzünü görmediğim oluyor..
- +1 yıl
Tamam, salla kayınpederi..
Bir ev bulun, çıkın o evden.
Cinlerle, büyülerle bile uğraşmanız olası bak, o kadar konuşuyorum.
Bunların çoğu böyle çünkü..
Soran+1 yılBöyle bişeye şahitmi oldunuz
- +1 yıl
Özele gelir misin..
- +1 yıl
Biraz acele et, çıkacağım birazdan. Bazı şeyleri bilmen gerekiyor, en azından bunları sana okutamazsam vicdanım rahat olmaz, hadi..
Soran+1 yılExpr yetmiyor yazanıyorum
- +1 yıl
İstersen sorunun gizliliğini kaldır ben yazayım özeline. Kullanıcı adının belli olması sorun teşkil etmez.
- +1 yıl
Hanımefendi, bir şekilde ulaşın bana..
- +1 yıl
Hasbinallah, hadi ama..
Soran+1 yılTamam dinliyorum
- +1 yıl
Yazdım, gizlenebilirsin.
+1 yılBence mesafeli davranın zorunlu olmadıkça iletişim kurmayın. anladığım kadarıyla canayakın , modern görüşlü bir bayansınız sizi kıskanıyor da olabilir. Müslümanlık çarşaf giymekle erkeklerden kaçmakla olmaz. Benimde saçlarım açık ama dinimize Son derece bağlıyım. o sırf sende kapalı değilsin diye böyle yapıyor
13 Yorumla
Soran+1 yılTebrik ederim. Şukadar cevap içinden bir sen gerçekten beni anlamışsın. İnsanlar onu çarşaflı olduğunu burada konuştuğumu düşündüler. Açıklamaya çalışmaktan deli oldum uykumda kaçtı. Tekrar beni anladığın için teşekkür ederim.
Soran+1 yılEşim , eşi , ve bir çok kişi farkında kıskançlık olduğunu. Sanırım düzeltemiycem
- +1 yıl
Rica ederim bende teşekkür ederim hiç moralini bozma o yorumları yapıp sadece çarşafa takılı kalanlar da dar görüşlü taraflı gazeteci gibi sadece ona takılı kalmışlar. sorun kesinlikle kıskançlık senin gibi bakımlı, canayakın olamıyor. hiç enerjini harcama senin kestiğin tırnak bile olamaz bence eltin
Senin abine cikmak zorundami? Hayir isdedigine cikar isdedigine cikmaz sen ona karisamazsin o sana oje süremesin diomu seni oldugu gibi Kabul etmis sende onu oldugu gibi Kabul et sen şu an bana kendini beyenmis bir kadin gibi geldin ama ogle degilsindir belki
11 Yorumla
Soran+1 yılAbime çıkmaması değil yaptığı hareketleri anlatmaya çalıştım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Kayınpederine anlat bu durumu rahatsız olduğunu söyle ve ayrı eve çıkmak istiyorum bu nedenle de. Sen iletişim kurmaya çalıştıkça yakınlaştıkça o kaçıyor. Dini inancı tercihleri giyimi ona kalmış bir şey fakat sırf giyim kuşam bakımından zıtsınız diye sana öcü gibi yaklaşması gerekmez. Burada hata sende değil sinirlenme boşuna. Gerçekten dindar olsa sana hoşgörü ile yaklaşır. Kur'an öğret demişsin öğretirdi mesela.
10 Yorumla
+1 yılÇok haksızsın. İstediğin gibi yaşıyorken başkalarının da istediği gibi yaşamasına karışmaman gerekir. Dini inancından dolayı bir insanı yargılayamazsın. Nasıl istiyorsa öyle davranır. Yeni gelin demişsin, zamanla açılır belki ama dini konularda katıysa onun üzerine gidersen aranız bozulur. Dini yaşantısına saygı duymalısın. Ayrıca ben bakımlıyım şöyleyim böyleyim ama o çarşaflı demişsin. İnsanları egolarınız yüzünden aşağılamaktan vazgeçin.
22 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeleri lütfen okuyun
Soran+1 yılBen abime görünmek istememesine birşey demiyorum. Boka bakar gibi bakıyor anlıyormusun surat asık. O öyle oldumu bende rahatsız oluyorum. Benim yengelerim açık insanlar onlarda rahatsız oluyolar bakışlarından şimdi bizmi onun dış görünüşüne göre yargılıyoruz omu bizi yargılıyor. ? Ortam gerginleşiyor öyle hareketleri var.
Daha geçen gün başka bir soruda söyledim: Şeriatı hazmedememiş insan, tarikat/tasavvuf olayına girmemeli. Neticesi böyle oluyor işte. Bazı davranışları doğru olsa da diğer tüm davranışlarıyla birlikte onlar da arada kaynayıp gider. Samimi mutasavvıf insanları töhmet altında bırakmaları da cabası.
112 Yorumla
Soran+1 yılSüper ! Öyle gerçekten. Diken gibi surat asık yaklaşım yok iletişim yok. Halbuki yaşamak istediği gibi yaşasa ama insanlara güler yüzlü ılımlı olsa kendi tarafına çekmeye çalışsa dimi. Şeriat gelse ortalık temizlense ne demek nasıl bir bakış açısıdır bu
Soran+1 yılBen soruyu yanlışmı anladım?
Soran+1 yılHayır , ne demek istediğinizi tam olarak anlamadım ki eksiliyim :))
Soran+1 yılİlk yazdığınn
Soran+1 yılSonradan tereddütte kaldım acaba doğrumu anladım diye
Soran+1 yılTamam pes 👍👀
+1 yılanlattıklarından anlaşılıyorki sana hiç bir zararıyok senin ailenden uzak duruyor olmasıda günahlarınıza ortak olmamak istemesinden bence sen onu kendinden üstün görüyor ve bunun ezikliğini hissediyorsun ona kinlenmeyi bir kenara bırakıp birşeyler kapmaya çalış
04 Yorumla
Soran+1 yılBak arkadaşım ben dini yaşa şekline bişey demiyorum. Hatta bana kuran öğret bile dedim. Ama o sırat asıyor. Kapı çalıyoruz bişey diycez kapı açan yok tel açan yok. Bizim ne günahınız varda ortak olmamak için miş. İkiz be eklerim var zaten onlarla uğraşıyorum benle diskoya gel , içki içelim demiyorum ! Birlikte kahvaltı yapalım diyorum , çay içelim diyorum anlıyormusun arkadaşım !
- +1 yıl
yukarıda erkek kardeşim evde diye ona görünmüyor demişsin bu bir dini mecburiyet değildir ancak bunu yapmak erdemliktir sünnettir sevaptır durum böyle olunca neden sizin ortamınıza girsinki hem anlatıklarından anlaşılıyorki sen onu hor göruyorsun ama o seninle ilgilenmiyor kendi dunyasında tek derdi allahın kurallarını çiynemeden kocasını mutlu etmektir azcık içinde insanlık varsa ilişme ona
Soran+1 yılYa allah aşkına bana öğretme ! Kurbanda bile kocasına küstü diye etlerini ben ikiz be eklerim olduğu halde kesip hszırlayıp poşetleyip yolladım. Her sakallıyı dedem sanma. Müslümanlık böyle olmaz. Derdimi anlatamıyorum herhalde.
- +1 yıl
tamam tamam kızma ya senide anlaya biliyorum ben senin içinde zor bir durum elbette farklı kültürlerde olan insanların bir arada yaşamaları zordur bunları aşmak için birbirinizin arkasından kuy kazımayıp anlayışla yaklaşır bir birinize saygı duymayı öğrene bilirseniz mesele kalmaz
+1 yılBenimde bir yakınım bu şekilde. Çarşaflı ve hiçbir erkeğin yanına çıkmaz çarşafı olmadan. Yaşam tarzı bu. O yüzden saygı duymak lazım. Emin ol ailene özel birşey değildir. Çok takılma derim.
42 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabiki , ama o ortamda bulunmucak o zaman. Bana gelen misafiri rahatsız etmeye hakkı yok insanlar çekiniyor
- +1 yıl
Yani canım kayınpederinin eviyse onunda orada bulunma hakkı var. Sonuçta ayri bir odaya bayanların bulunduğu bir odaya geçmesi kimseyi rahatsız etmez ki. Tabi bahsettiğin kişinin davranış şeklini bilmediğim için fazla bir yorum yapamayacağım ama takma kafana üzerine kafa yormaya değmez.
+1 yılBiri Çok Muhafazakar Diğeri İse Hiç Değil Normaldir. bir Cami Hocası İle Bir Kumarcının Yanyana Gelmesi Gibi Birşeydir Yanlış Anlama Örneğimi. Ya Taşının ya da Eşiyle Tek Görüşün Başka Çare Yokki. Kadın Öyle Alışmış Öyle Gider ;)
20 YorumlaBen senin gibi tepki vermezdim çünkü insanlara görüntülerine yaşantılarına göre sınıf ayrımı yapmam böyle bir eltim olsa da kendi bilir ailemle görüşmek istemezse de
02 Yorumla
Soran+1 yılBen abime görünmek istememesine birşey demiyorum. Boka bakar gibi bakıyor anlıyormusun surat asık. O öyle oldumu bende rahatsız oluyorum. Benim yengelerim açık insanlar onlarda rahatsız oluyolar bakışlarından şimdi bizmi onun dış görünüşüne göre yargılıyoruz omu bizi yargılıyor. ? Ortam gerginleşiyor öyle hareketleri var.
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılCok zor cidden ikinizin düşünceleri farklı yetişme tarzınız farklı. Ne yaparsan yap degismeyecektir ya fazla görüşmeyeceksin mesafe koycaksın ya da tasıncaksınız
10 Yorumla
+1 yılSen o insanin neden böyle eleştiriyosunki inançlarına bağlı yaşıyor sonuçta
32 Yorumla
Soran+1 yılİnançlarını eleştirmiyorum ! İnsanlara zulum etmiyceksin o zaman ! İnsanları huzursuz etmiyceksin gidip evinde oturcaksın. Surat asarak , tip tip bakarak dolanmıcsksın. Müslüman insan ılımlı güler yüzlü olur öyld yapar uygular insnçlarını..
- +1 yıl
Hayır tamam doğru güler yüzlü olsa tabiki daha iyi ama yanlız hiçbir insan dörtdörtlük değildir hiç kimse diyebilirim ben dörtdörtlük diye ve çoğu insan dışardan kimselerle kolay kolay anlaşamaz sende bu duruma karşılık aranıza mesafe koyabilirsin mesela ve sen bir insan güler yüzlü değil diye böyle yargılaman yanlış ayrıca ayrıca sen gelip burada gıybet yapıyorsun :-) ve sen farkındasın eminim böbürlenerek bahsetmişsin kendinden ve aranızdaki bir uçurum kadar fark var sen şu zamana kadar belki o insan kadar dine düşkün değildin bunu kimse bilemez ama yazından bu çıkıyor o insan elinden geldiği kadarı ile yapmaya çalışıyor her kez. Giyiminde kuşamında davranış hal hareketlerinde. Özgürdür bilmem anlata bildimmi ve bu bir zulüm değildir
+1 yılBöyle insanlara ben anlam veremiyorum. Sokağa da çıkmaz bu ilerde erkek görür diye. Sen çağıracağını çağır ya o deliğinde otursun. Normal olan senin yaptığın çünkü onunki değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo onun inanışı. ayrıca öyle bir söylemişsin ki röfleli bilmem neyli. diğer dünyada sen kaçıcaksın köşe bucak ama. kızın inancına saygı duy. benim ailemin yanında durma ne kadar kaba bir söz. okumuşsun ama insan olamamışsın. önce insan ol!
01 Yorumla
uzak durmak gerekmedikçe muhattap olmamak en hayırlısı
10 Yorumlaokumak istemeyenler için özetleyeyim felatun bey ile rakım efendi hikayesi bize soruyu gönderen kahramanımız rakım efendi.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa arkadaşlar beni dinsiz pis bir insan yaptınıx ya ayyaş deyin bari. Benim sigaram bile yok çocuklarım var anneyim ben, benim sıkıntım çarşaflı oluşu değil. Din altında yaptığı baskı , sıkıntı. Siz olayin içinde olmadığınız kişinin hareketlerini görmediğiniz için anlamıyorsunuz. Kendi anne babası kenara çekip konuşuyor ben daha ne diyim
+1 yılYok böyle mutlu olamazsınız hele ki aile apartmanı aman aman imkanınız varsa çıkın ordan huzura erin ne diyim canim Allah kolaylık versin ya
00 Yorumla
+1 yılAbartmış resmen bizim ordada var arkadaş aynısı yemin ederim. Tamam bizde müslümanız elhamdülillah ama herşeye karışıyor yaşı büyük diye de bişey demiyorm. Arada kaldm
00 YorumlaUzak dur ve karışma bence. Aldı gitti. Her insanın çevrede bu tip insanlar var görmezden geleceksin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 630 cevap paylaştı. Senin ailen senin evine geliyor anladığım kadarıyla, eltinin orda ne işi var, neden geliyor?
00 Yorumla
+1 yılyapacak bişi yok
onu oldugu gibi davranacaksınız sanırım00 Yorumla
+1 yıl"Ben röfleli ojeli , okumuş , araba kullanan sosyal biriyim yani çok bakımlıyım. " bu cümlenin sonuna "cahil" olduğunu da eklemeliydin..
79 Yorumla
Soran+1 yıl😊-----
Soran+1 yılCahil olan sensin. Çünkü bir marifet gibi kendimi anlatmak istemediğimi anlardın. Çünkü ben onları ne kadar zıt olduğumuzu anlatmak için yazdım. Çünkü benim onu değil onun beni dış görünüşümle yargılayıp konuşmak istememesini anlatmaya çalıştığımı anlardın. Ben * değilim iki çocuklu anneyim. Öyle şeyler yazmışlarki sanki ben sadece onun çarşaflı olduğunu sorun etmişim gibi algılamışsınız..
- +1 yıl
tekrar aynı şeyleri yazıyorum... sözümde haklıyım..
- +1 yıl
sana bir ip ucu vereyim... ben bunu yazınca "neden cahil olduğumu düşündün" diye sorabilirdin.. ama sormadın..
Soran+1 yılNiye?
- +1 yıl
bak işte gördün mü ben söyledikten sonra aklın çalışmaya başlıyor. neyse konu şu.. onun inançları böyle... madem ki artık aile oldunuz onu bu haliyle kabul edeceksin. nefretin sadece savaş ve müteakiben ailenize mutsuzluk getirir.. Yuvayı yapan dişi kuş ol yıkan değil.
Soran+1 yılBenim onu kabul etmemde sorun yok ben yaklaşmaya çalışıyorum. Tam tersi o benden uzak durup dış görünüşüme göre ysklaşıyor sorumda buydu. Siz olsanız ne yapardınız. Bakışları beni çok rahatsız ediyor. Burada onun çarşafını konuşacak kadar aciz inançsız biri değilim.
- +1 yıl
sende uzak dur. hem sen 2 çocuk annesisin neden bu saatte burdasın...
Soran+1 yılHaklısın. İnsanlar beni deli etti. Bir soru sorıyım dedim abuk subuk yorumlar. İlk ve sondu gerçekten... Onlara açıklama yapmaya çalışmaktan uykumda kaçtı.
Belliki kıskançlık yapıyor. ama sen yumuşak başladığından ödün verme ve hiç şikayette bulunma onun için Rahatsız olan kişi zaten çenesi Durmaz.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılBunun dinle bir alakasi yok.
Tarikatci, orumcek beyinliler yuzunden insanlar dinden soguyor00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı. amann boşver gitsin sen büyüklüğünü yapmışsın hiç ona göre şekillenme kendine yapar
00 Yorumlaen doğrusunu yapıyor bence, neden onun görüşlerine hak vermiyosun, namahrem elbete seni eşin ona, o öyle yetişmiş ızma bence, bişeyler öğren
00 YorumlaYani bence de fazla abartıyor. Tamam namahrem de ama kapalisin zaten kaçıp saklanmak ne demek oluyor.
00 YorumlaBon roflolo orobo kollonon ojelo okomoş birim ama gozloyom super ben ben ben
28 Yorumla
Soran+1 yılAptal. ! Aptal ! Deli ettiniz gece gece beni nerdende sordum ya. Ulan kendimi övmek için yazmadım ! Ne kadar zıt olduğumuzu ben böyle olduğum için böyle tavırlar sergilediğini anlatıyorum ben ötüm dsrken sen g*tüm anlıyosun hatta anlıyosunuz.
Soran+1 yılYaa yemin ediyorum sinirden gülme krizine girdim. Bırdaha böyle birsoru sormam bırak yardımcı olmayı derdını anlatamıyosun , insanlar yanlış anlıyor deli oluyorum. Arızamısın? Niye yazdığımı birdaha bana yzıyorsun
Soran+1 yılO küçücük sarımsak beynini ezerim senin kuş beyinli herif adam ol laaaayyynn
Soran+1 yılNe gülüyosun be haspam 😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah kolaylık versin şu durumunu görünce iyi ki terk edilmisim diyorum çünkü benim eltim olacak kişi de dediğin gibi biriydi ben anlasiriz yaaa nolacak diyodum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu zor bir durum işte yobaz bunlara deniliyor her müslüman a yobaz diyen bazı kesimler e bu soru cevap olsun
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEşinin abisi bu duruma ne diyor memnun nu durumdan birde memnun değil ise bu kızla evlenirken böyle olduğunu bilmiyormuydu.
Eğer senin abin haramsa ona senin kocanda mahrem oluyor kocanı görünce de mi kaçıyor
Cevap sahibi+1 yılSeni kıskanıyor ise de şundan dolayı dır senin gibi yaşamak istiyordur ama ailesi tarafından küçük yaşta tarikat a katıldığından senin yaşadıkların onun bastırılmış duygularıdır
Soran+1 yılEşi ondan sonra çok değişti tv izlememeyr başladı ünv hayatı yaşamış alkol alan çağlınlıktan durmayan adam sarıklı dolanmaya başladı. Eşim tam tersi bakımlı sever çok zıtlar onlarda iki kardeş olarak. Evlenmeye gelince akrabaları oluyor yani eşimin aileside kapalı insanlar ama onun kadar ileri derece değil ve yaşı küçük daha 18 yaşında ben 23 yaşındayım. Benimle yarışıyor gibime geliyor öesela eşim bana araba alıcak onun ehliyeti bile yok tutturmuş bende toyota mıdel sraba istiyorum diye...
Cevap sahibi+1 yılKayınpederini ni ikna edin kurtulun taşının ehliyet almadan ne arabası
Cevap sahibi+1 yılDeğil Toyota toros bile çok ona
saygı duy herkez farlı düşünür.. sende onun gibi davran olsun bitsin büyütülecek bir mesele değil
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılseni tarikata çekip yutmaya çalışabilir, dikkat. ben bu çarşaf olayını anlamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini ne b. k sanıyorsun
insanların seçimine saygı duymuyorsun
Asıl cahil sensin röflejle ojejle olmuyor o işler tatlımmm31 Yorumla
+1 yıluzak durun kafayı yersiniz
10 YorumlaKafayi yemiş eltin :D Tarikat Ne Alaka Yaaa :D
01 Yorumla
Soran+1 yılPardon şeriat kanunları diycektim yanlış yazmışım.
+1 yılsenle mi evlendi * görüşmeyin olsun bitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyor işte. Kayınpederim ikimizise arıyor buraya gelin diyor kıramıyorum ikimizde geliniz ikimiz mutfağa giriyoruz mecbur yanyana oluyoruz insanların yanında...
- +1 yıl
ee sanane onun çarşaflı oluşundan
Soran+1 yılLütfen insanlara verdiğim cevapları oku daha iyi anlıyacaksın
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkesin hayatına kimse karışamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğrusunu yapıyor. Tebriklerimi ilet lütfen!
10 Yorumla
+1 yılyat uyu prenses
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.
+1 yılİplemeyeceksin.
00 Yorumla
+1 yılelti nedir?
03 Yorumla- +1 yıl
Kocasının kardeşinin karısı :D
- +1 yıl
@EkonometristKız ilk defa duydum bunu saol teşekkür ederim..
Soran+1 yılEşimin abisinin karısı -
+1 yılHaklısın
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 927 cevap paylaştı.
+1 yılumursama
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. takma
00 YorumlaNe cektin be
00 Yorumla
+1 yılelti ne oluyodu
01 Yorumla
Soran+1 yılEşimin abisinin karısı -
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı