18 yasinda evden ayrılsam?

28 haziranda 18 yaşına girdim.Çok uzun zamandır bunu bekliyordum. Şimdi ben evden ayrılmak istiyorum. Evim hazır kirası gayet uygun ve isimde hazır. Hesap kitap yaptigimda kendi geçimimi gayet rahat sağlayabiliyorum. Ev işi biliyorum kendi kendime bakabilirim bunuda biliyorum. Kendimden fazlasıyla eminim. Evden ayrılmak isteme sebebim fazla baskıcı bir ailem olması ve tabiki şiddet. burada ben ne kadar anlatsam orasını yaşamayan bilemiyor arkadaşlar o yüzden o faslı geçiyorum asıl soruma geliyorum. Şimdi ben evden çıktığım bigün geri dönmicem. Yaşımdan dolayı soruyorum ailem polise gitse beni eve dondurebilir mi. Polis eve götürebilir mi beni. Bikaç avukat tanıdık vardı onlarla konuştum ve bana 18 yasina adim atmış olmanla hür olman bir dedi kimse seni döndüremez sen dönmek istemedikten sonra dedi. Ben birde siz değerli arkadaşlarıma abilerime ablalarima sormak istedim. Şimdi ben gitsem neler olur? Şu anlamda soruyorum yaşımı tam doldurmadim 3 4 ay oldu 18 olalı. 28 haziran 1997 doğumluyum. Yani 19 a girmis 18 ı doldurmus olmam şart mı hür olmam için bu konuda. Beni eve dondurebilirler mi ben istemesem de Polis zoruyla. Yoksa Polis geldiğinde yaşım bu bu dediğimde reşit olup kendi isteğimle o evden ayrılıp kendi evimde yaşayabilir miyim? Lütfen mantıklı detayli cevaplar bekliyorum allah razı olsun dostlarım.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar 18 e bu haziranda girdim yani 3 4 ay oldu doldurmadim daha o yüzden soruyorum. Beni eve Polis aracılığı ile dondurmeleri için doldurmus olmam mi gerekiyor yoksa girmiş olmam mi? Asıl öğrenmek istediğim bu
18 yasinda evden ayrılsam?