Bir ben mi çocukluğuma dönmek istiyorum?

Çocukluğumu özlüyorum. Mahallede arkadaşlarımla oynadığım oyunları. Ben sokakta büyüyebilen biriyim. Şanslı olduğumu düşünüyorum. Toprağa bastım. Kız arkadaşlarıma karşı cins diye bakmadım. Erkek arkadaşlarımla paylaştığım herşeyi onlarla da paylaşıyordum. Annem böyle büyüttü beni. Çok şükür bilinçli ebeveynler tarafından büyütüldüm. 10 yaşımda annem çalıştığı için eve girip kendime yiyecek bişeyler hazırlardım. Açardım sabahın köründe tvyi bir kaç saat sürecek çizgifilmleri izlerdim. Abimin commadore 64unde oyun açardım ama tabiki sınırsı süreyle... Şimdi herşey hem çok kolay hemde çok zor. Çocuklara çok üzüliyorum. AVMlerin oyun parklarında küçücük yerlerde oyun oynamaya çalışıyorlar. Hepsi egositçe büyütülüyor. burada bile görüyorum kendinden baya büyük insanlara ağzına geleni söyleyen arkadaşları. 17 yasında hala çocuk olanları! Hele benden önceki jenerasyon daha da bilinçli büyütüldü. İnsanlık onlarda bizden daha fazla. gençler farkında mısınız ne kadar yanlış bir dönemde yaşamaya çalıştığınızın?
Bir ben mi çocukluğuma dönmek istiyorum?