Ve Bir İnsanın Üslubu Sizce 'Ne Kadar' Önemli?
Acıklarsanız sevinirim 😊
Acıklarsanız sevinirim 😊
Son derece mühim. Üslub insanı çok yanlış aktarabilir karşısındaki kişiye. Belki çok düşünceli bir insanızdır ancak düşüncesizce tavırlar sergilersek karşımızdaki kişide yanlış bir izlenim bırakmış oluruz. Gerçi insan kendini bildikten sonra üslubunun kolay kolay değişkenlik göstereceğini sanmıyorum.
Dogru diyorsunuz teşekkürler görüş için.
Rica ederim.
Kalitesiz olmasın Kalite Siz olun :)
Oo 😌😌
Tabi ağzımda sigara :D
Şş cok ayıp
:D :D
Tabiki onemli hemde cok cok kendimizi ifade etme bicimi iste daha ne olsun yanls anlasilmamak icin duzgun ifade etmeliyiz guzelbir uslupla
Teşekkürler
Fazlasıyla önemli, insanların bilgisiz olup olmadığı üslubundan anlaşılıyor.
Aynen
Cevap
14Cevap
İnsanı insan yapan yani diğer mahlukatlardan ayıran özelliği konuşabiliyor olmasıdır. Üslup ise kişi karekteridir bence. Tersleyerek ve kötü bir üslub ile konuşan bir insanın karekteride bozuktur. Siz hiç naif konuşan ve sözleriyle insanları kırmaktan çekinen birinden zarar geldiğini gördünüz mü.
Dogru teşekkür ederim görüşün icin
Tatli dil cok onemli. Her zanan doģrucu davut olmak kirici gorunmene neden olabiliyor. Yumsak sozler kimseyi incitmez acida olsa.
Teşekkürler
Teşekkürler ☺
Uslup ailesinin verdigi ahlak ve ilgiden tut insanlara davranisina kadar yansir.
Onemi yok uslubu olmayanla muhabbet dahi olmaz zaten.
Teşekkürler
Tabi üslüp herşeyden önemli Örneğin cafe de Çay isteyince Bana Çay Getir Nereye Çay Alabilirmiyim Nereye :) İnsanların Gözünde imajında Dağlar Kadar Fark Var :)
Evet. Teşekkür ederim
Rica Ederim :)
Üslup önemli değil önemli olan karekterdir üslubu kendin ayarlaya bilirsin yön verebilirsin ama karekter farklı bişey
Doğru
Karşısında da bir insan olduğu için tabi insansa 😕
Teşekkürler
bir şey ıfade ederken veya arz ederken eli kolu başı ve kelımelerı dört bır yana savruluyorsa iticilik kazanır en fazla !!!
Üslup demek karakter demek daha önemli bir özellik ne olabilir ki bir insana dair
Ben sana burada hakaret ederek sert bir şekulde küfürlü konuşsam hoşuna gider mi? :)
Üsluptan önce karakteri benim için daha önemli karaktersiz üsluplu insanlarda tanıyorumama bir ise yaramiyorlar..
Tabiki onemli kibar olmalı bayan veya erkek farketmez.
Çünkü oda onun rolüdür. Günaydın
Size de..
Önemli işte. Bana saygı duyacak.
Teşekkürler
çünkü uslup kişiliğini yansıtır
çok fazla önemli:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar