GüncellemeGüncelleme
GüncellemeGüncelleme
GüncellemeGüncelleme
GüncellemeGüncelleme
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer vayy kardeşim vay olaya farklı bakıyon cennet senin şu anki düşündügün gibi degil nimet cok tamam duygular farklı hisler farklı her şey farklı zaten eşin öldükten sonra otamatikken boş oluyorsun sıradan insan gibi orada isterseniz beraber olursunuz oda makamlarınızın eşit olması lazım bide sanki kazmış gibi bi düşüncen var hele sen neyaptın cemamlullah icin önemli olan budur cennet bile karanlıktır yanında ne kadar basit sence öylemi iman olmadan cennete gidemen orayı kazanmak 10 oxford kazanmakdan daha zor
bunun aynsını ben öne sürmüştüm bi seferind :-)) evet, aha ben kazandım olayın yok, herkeste var dimi :-)) dünyada ööle diil, bişey olduğu zaman hyecan duyabiliyoun. orda öyle bişey istenebiliyo mu acaba?
Cevabı çok basit , evet cennet hayatı sonsuzdur... dünya gibi düşün orada sıkılma vs. olmaz.insan aklı şu an bedenle onu algılamıyor , böyle şeyleri dert etmeyin , sonsuzlukta sıkıntı olmaz...
Ehe simdi kiskanmayan tek varlik domuzsa cennettekiler domuz mu olacak?
Recm edecekler beni :D.
Sorun yok eğer sıkılırsan bir cehennem uğrarsın o zaman ;)
Sen yarınlara bak orası da gelir elbet
1. Ruh bedenden ayrıdır, cennette sadece ruhun olacak bedenin değil.
2. Şu an ki tespitlere göre bir insan beyin kapasitesinin yalnızca %2'sini kullanabiliyor, Albert Einstein'ın ise %3'ünü kullanabildiği söyleniyor.
3. Cennet anlatımlarının tamamı tasvirden ibarettir. Çünkü %2'lik kapasitenin anlayabileceği şekilde anlatılır. Yani şu anki, değerlere uygun olarak.
Sonuç: Bir yolu bulunur elbet, sıkılırsan cennette bana gel, birer el tavla atarız ama sarayına oynarım ben.:)
Merak etme böyle düşünmeye devam edersen göremezsin zaten oraları... Cennetin varlığı Kuran ile sabitlenmiştir. İnanmak senin iradendedir. Peygamberimiz de Dünya malına bağlanıp kalmayın demiştir. Gerisi senin mantığına kalmış arkadaşım
sende bi dilekçe yazar cennete gitmek istemedğini söylersin.
Bu cennet fazla masalımsı. Öyle bir yerin olma ihtimaline 1,000,000,000,000,000,000,000:1 bile vermiyorum.
süphanallah daha ne olcak bilmiyoruz millet neler düşünüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar