Cennet ve Dünya karşılaştırması .

Düşünsenize hiçbir şey için mücadele etmek yok, kazanma duygusu yok... Herşey bedavadan. Villam olsun diyorsun oluyor. Ben bundan ne zevk alacağım şimdi... Hadi ilk 1000 sene tatlı gelir ama ya sonrası?

Kolumuzda gümüşten, altından bilezikler olacakmış, bal akan nehirler olacakmış, meyve bahçeleri olacakmış.. Gerçekten bunlar size cazip geliyor mu? Bana pek de cazip gelmiyor...

Biz insanız da eşimiz insan değil mi? Muhtemelen cennette onun da 40 hurisi olacak ve dürtükleyip duracaklar. Bizde kıskançlık hissiyatı olacaksa orada kan çıkar. Kıskançlık hissimiz olmazsa durum daha vahim...

Herşey hazır, herşey bedavadan... 1 milyon yılı geçtim buna 50 sene bile dayanamam. Cennette mutluluk rolü oynayan bir zombiye dönüşürüm kesin.

İlla bir seçenek olacaksa 70 senelik periyotlarla dünya simülasyonuna girmek isterim. Bence Dünya gayet güzel bir cennet. Hastalık geçirmeden herşeyi kendim çalışarak elde etmek isterim. Mesela ellerim nasır tutmuş bir ağaç ev yapmak, yıllarca uğraşıp güzel bir kızın gönlünü çalmak ve evlenip onu bafilemek, diğer hayatımda çok çalışıp dünyaca ünlü bir bilimadamı olmak. Bu daha güzel bir cennet değil mi...

Bana anlatılan cenneti pek sevmedim... Eğer cennete gitmek nasip olursa dünya simülasyonu isteyeceğim ama kabul ederler mi bilemiyorum artık.
Güncellemeler
+1 yıl
İlla bir seçenek olacaksa 70 senelik periyotlarla dünya simülasyonuna girmek isterim. Bence Dünya gayet güzel bir cennet. Hastalık geçirmeden herşeyi kendim çalışarak elde etmek isterim. Mesela ellerim nasır tutmuş bir ağaç ev yapmak, yıllarca uğraşıp güzel bir kızın gönlünü çalmak ve evlenip onu bafilemek, diğer hayatımda çok çalışıp dünyaca ünlü bir bilimadamı olmak. Bu daha güzel bir cennet değil mi...

Güncellemeler
+1 yıl
GüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncellemeGüncelleme
Güncellemeler
+1 yıl
GüncellemeGüncelleme

GüncellemeGüncelleme

GüncellemeGüncelleme

GüncellemeGüncelleme

GüncellemeGüncelleme
Cennet ve Dünya karşılaştırması .