Merhabalar ; Ailede olayları en son babaların duyması, en fazla ondan gizlenmesi ve ilk ondan korkulmasına sebep olan şey nedir sizce? Sizin babanızla iletişiminiz nasıl? Görsel çok şeker bu arada paylaşmak istedim :)) Teşekkürler
ciddi ve otoriter bir figürün durduk yere fıkra anlatması ya da espri yapması çok hoş bişey. spor antrenorüm (ki babam kadar severim) bir ufak hikayeyle (kendi başından geçen) yıllarca gözümde biriktirdiği tüm karizmasına bir anda reset atmıştı. ki o resetin ardından, kahkahalar dindiğinde (ki 5-10 kişi soyunma odasında 3-4 dakka sürdü) gözümdeki karizması eskisinin 100 katı olarak geri gelmişti. olayı boşuna sormayın anlatılmaz, yaşanır. bu arada babamla yıl oldu konuşmayalı. o beni aramaz, ben onu.
Merhaba bizim ailede herşey babamdan duyulur. Hiç birşey gizlenmez zaten gizlemeye korkmam. Babamla iletişim iyi oldugu söylenemez kendisinden hiç haz etmem. Anlaşamayız da zaten yaptıgım işten dolayı sürekli yüz yüze bakıyoruz. Ama sevmem kendisini. İlerde çocuklarım olursa gözüne sokarak göstereceğim babalığımı o yüzden rahatım.. :)
Babamla aram nasıl, o benim hassas noktalarımdan sanırım.. Genel olarak iletişimimiz iyi olabilir, ancak ben onun hayalindeki evlat mıyım emin değilim. . Tek damla gözyaşında boğulabileceğim adam o.. Sığınacak limanım ya ailem, babam o limanın deniz feneridir.. Aramız hep iyidir, tabi o gerginken üstüne gitmemeyi, sorunlarımızı sakinleşince konuşmayı öğrenmem bu konuda oldukça yardımcı oldu.. :)
Çok fazla iyi babamla aram. Sanırım daha iyi bir babaya sahip olamazdim.. Hayatımın hiç bir dönemin de iletisimiz kopuk olmadı. Düğünler de gelin evden çıkarken bakıyorum hemen gözlerini ovuşturuyor 😢 Çok hassas.. Onu çok seviyorum can içi ☺
Fotoya güldüm yaa :D babamla iletişimimiz iyi ama ben onu çok sevmiyorum. Geçmişi silemiyorum. Kötü anılarım var ve uymuyoruz birbirimize. Ayrıca bizim evde öyle babadan saklama korkma gibi bir şey yok. Niye korkuluyor anlamıyorum. Öyle babaların gücü anca ailelerine yeter ;)
Babanin bir agirligi vardir ailede... Hem golgesinde serinlediginiz koca cinar, hem korunak, hem de saygi abidesidir baba... Bir is babaya kadar gelmisse ciddi bir boyutta demektir iyi ya da kötü... babaları bosu bosuna galeyana getirmek olmaz... :) Babamı cok seviyorum, Allah basimizdan eksik etmesin...
Ahaha ahaa resim güzelmis.. :))) Bizim iletisimimize gelince kendisi varla yok bir sey hic kizi varmis gibi degil yani bende hic Babam varmis gibi hissetmiyorum. :D
vallaha ben babamla hiç bu kadar cıvık olamadım hal hatir naptın olum naptın baba oğluma asla böyle davranmayacağım kankası gibi olacağım onunla kaynatıcam falan babamla ne yapamadıysam oğlumla yapcam
Genelde her hareketimle dalga gecip ettigim ufacik lafta acıtasyon yapar ilerde sen bizi huzurevine koyarsin biz neyizki zaten falan der 😂gecinip gidiyoz işte iyi boyle😄😄
Babamla aramız extra iyi, bir gün her canlı gibi onunda öleceğini bilmek beni kedere boğuyo bile diyebilirim, sigaraya, alkolik olmaya falan başlarım herhalde.
En İyi Cevaplar