Sigara içen kız hakkında düşünceniz? ... sigara içmem ve nefret ederim bir kız parfüm kokmalı bence sigara değil...

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İçebilir; aksesuar olarak içen var; tiryaki olan var, bir de baca gibi dumanın altından görünenler var.. Bir duman üflüyor ki sanırsın 40 yıl içerde yatmış. . İşte o sondaki itici sadece.. Zarifliğe yakışmıyor..
yüzde 90 cinsel ilişkiye girmiştir diye düşünüyorum
www.modanium.com/.../...kad%C4%B1n-g%C3%B6rmek.jpg
Kiz dedigin miss gibi kokar ne o saci basi agzi elleri lesh gibi sigara kokusu iyykk öykk.. :D Bazilarinin disleri sigaradan sararmiyor mu cok itici cok..
İçerim arada. Parfüm sıkarsan sigara içsen de pargüm kokarsın dert etme
Cevap
29Cevap
sigara kadar zararli bir seyde bile ayrim yapiyorsunuz ya sonra erkek kadin neden esit degil gibi sacma sapan konusmalarida siz yapiyorsunuz.
sigara cok zararli kokusundan ote
insanlarin sigara icmesine anlam vermemem gerekli kizlarin degil.
sen ne kokarsan kok giderin yok zaten canım benim :D
işde sende oda yok yüzüne vurmıyım dedim de kendin itiraf ettin bak darılmaca yok ;)
bazen çok havalı oluyorlar ya. bir kız görmüştüm mini etek üste önü açık kısa deri bir mont siyah parlak çizmeler o biçim makyaj. bir sigara içişi varı içim gitti var ya
serseri ve itici olur ben bir kız olarak bunu düşünüyorum afederin amm tam o. olur
bir kız o kadar aciz ve nefsine bağlı olmamalı.
gücü sigaradan değil kendinden almalı.
Ben de sigaradan tiksiniyorum ve bayanların eline yakışmıyor ama maalesef bazıların da çok seksi duruyor.
Erkeği kızı yok iğrenç işte içmeyin güzel kapalı alan yasağı da geldi bırakın gitsin
Ben arada icerim ustune sinince kokusu kotu gerckten 😖
Erkek gibi icenler olur ya boyle kro gibi icine cekip birakirlar ya. Off tam dayakliklar.
pis bide pis sigaraya alerjim var ztn hiç içmedim şu ana kadar (pasif içicilik hariç) :D
sigara içen kızlarla sorunum yokda okulda her tenefüs sigara isteyen kızlar çok itici değilmi
Zavallı sigara...
üreme gücü çok yüksek bir türün dişi annesi tarafından vakumlu tacize uğrayarak emilmek ve dumana dönüşerek ciğerlerine kadar inmek..
kızdan kıza değişiyor ama kızların genel olarak sigara içtiği erkeklerden daha çok belli oluyor. (yüzleri falan morarmış veya renksizleşmiş gibi oluyor.) fiziksel olarak biraz kötü oluyor bu yüzden :( güzel bir görüntü değil
Kız erkek ne farkı var
Yakışmıyor öpmek de içimden gelmiyor
* Sigara sağlığa zararlıdır.
badem kokulu kız kaldı mı acaba
Berbat bir koku. O kız anca arkadaşım olur.
Kimse sigara icmemeli😂😂
Sıkıntısı çok diye düşünürüm
benden uzak allah'a yakın
Benimde pek hoşuma gitmiyor
icmeli bende kalmamıssa ondan otlanmalıyım :D
Sigara icmiyorum icenide sevmiyorm
Nefret ederim içen kızdan
Kotuyse dusunceler birakcanmi
Iyise baslicanmi
Sevgili olmam onla
itici
igrenc ve itici.