Nedir bu esmer , kirli sakal , uzun boylu erkek modeli?

Üniversite 2. sınıfım. Okullarda gruplaşma olur bilirsiniz 3-5 kişilik kız grupları vardır hep birlikte dolaşırlar. çok sosyal birisi olduğum söylenemez ama mesela sınıfta toplam 5 grup varsa böyle 3 unde bulunmusumdur sohbetlere katılmışımdır. Ve bazılarında geçen erkek muhabbetlerinde (şaka gibi ama yanımda erkek muhabbeti ediyorlardı) hep uzun boylu kirli sakal esmer erkeklere hasta olduklarından bahsediyorlardı.
gecen sene hoşlandığım açılmayı düşündüğüm bir kız vardı. 1-2 hafta onun olduğu grupta takıldım. bazen yalnız kalıyorduk ama o konulara sapmiyorduk normal diyaloglar yakınlaştığımızı hissediyordum. diğer sınıfta da o kriterlere uygun bir çocuk vardı kirli sakal esmer uzun boy... yine erkek muhabbeti açılınca o çocuktan bahsetti çok hoş şöyle böyle neden bizim sınıfta öyle erkekler yok falan filan ezildiğimi hissettim. o an tiksindim kızdan bir daha da zorunda olmadıkça konuşmadım.
benim ne eksiğim var tamam mükemmel değilim koyu yeşil gözlerim açık kahverengi düz saçlarım burnumun etrafında çillerim açık tenim ve kısa boyum jensen ackles in genç fotoğraflarındaki haline benziyorum (supernatural izlerim:)) ... 175 cm yim o uzun boylu erkeklerden bahsedenler topuklu ayakkabılarıyla bile benden kısa kalıyor. sorunum esmer olmayıp yarı sarışın olmam mı, 190 boylu olmamam mı, kahverengi siyah göz yerine yeşil gözlü olmam mı? o olaydan sonra nickimden anlayacağınız gibi içime kapandım utangaç biri haline geldim :(
Güncellemeler
+1 yıl
genelde kızların hoşlandığı esmer, kumral erkekler cabuk olgunlaşır ama açık tenlilerin fiziksel olgunlaşmasının tamamlanması 25-26 yaşını bile bulabilir. haliyle bizler genç yaslarda çocuk gibi görünüyoruz 20 yasında brad pitte benzemedigimiz için ortamlarda erkek yerine konmuyoruz. biraz bakın açık tenli yakışıklı erkeklerin 20-22 yaşındaki hallerine. demek istediğim direk o anda iyisini seçmek yerine bize de şans verseniz?
Nedir bu esmer , kirli sakal , uzun boylu erkek modeli?